- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.941
ayy bilmiyorum ki büş cuma kan verdim bat tan 2 gün sonraydı 390 çıktı dr 200 yeterliyken bu sonuç çok iyi 19 kasımda gel kese ve kalp atımı bakalım dedi çok heyecanlıyımhoşgeldin kuzucum gebişlikten olmasın o baş dönmesi
ayy bilmiyorum ki büş cuma kan verdim bat tan 2 gün sonraydı 390 çıktı dr 200 yeterliyken bu sonuç çok iyi 19 kasımda gel kese ve kalp atımı bakalım dedi çok heyecanlıyım
aynen ya maşallah sayfalar coşmuş
ay sizi yerim ya, kızlar siz direk dalın konuya yaa yormayın kendinizi
kızlar günaydın , ne konuştunuz bukadar yaw gılgamış destanı gibi oku oku bitiremedim hala
Amin kuzum, kasım ayı geldi güzel haberler yeni sürprizler bekliyoruz gruptanay kızzz inşallah ikizdir de ondan çok yükselmiştirrrr
Kuzum benim maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımızzzz M Mrs terazi ❤❤❤
Amin aminnnn aminnnnnnnnAmin kuzum, kasım ayı geldi güzel haberler yeni sürprizler bekliyoruz gruptan
Ruyamda adet oluyordum yaa hepimiz gorduk sanirim bu ruyayi kafama cok taktiysam demek kiinsallah tersi cikar
Ayy amin büşcüm insallah keske hemen bilsek hamis olup olmadigimiziah bu bilinç altımızzzzbize ikiz bebeler mi vermedi rüyamızda, bebek mi emzirtmedi bebek mi doğurtmadı kız inşallah seninkinin tersi çıkar
Ayy amin büşcüm insallah keske hemen bilsek hamis olup olmadigimizi
arkadaşlar benide alırmısınız aranıza
Canim benim ya valla bende uzuntunu hissettimuzulmez mi insan. Umudumuz yeni catlamis olmasi veya hala pik gosteriyor olmasi kuzum ❤ Yap testini bize foto at. Bence bugun iliski olacak ama
Keşke bugünde pik olsageçti diye düşünme kuzum bugün çatlıyor tam zamanları asıl
bende iple çekiyorum kuzum ama çatlama süreci var yani kaç saatte çatladığını bilemeyiz, o yüzden bu gece olursa eğer umudum var benim..Keşke bugünde pik olsa
tabi aslında çatlama günüm bugün ama dün akşam çatladı bence.
yumurta 24 saat yasıyor
14:30 iple çekliyorum
Benim adetim bi geleydi hatta gelmeyeydiKeşke yaa, beklemek en zoru, benim adetimde çarşambaya biter, ovulasyonlarımda yolda geliyor, bu ay bi dolu bi boş, zeytinyağı, folik asitle bomba gibi gircem, çok umutluyum
cumartesi ilk defa bebek eşyası satan yerlere bakayım dedim ikizlerse battığımızın resmidiray kızzz inşallah ikizdir de ondan çok yükselmiştirrrr
Kuzum benim maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımızzzz M Mrs terazi ❤❤❤
klavyesi yumurtası her bişeyi sağlam topikteki kızların maşallahMaşallah klavyeleri sağlam hatunlar hepsi
cumartesi ilk defa bebek eşyası satan yerlere bakayım dedim ikizlerse battığımızın resmidirşaka bir yana bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kalbimde ki en büyük dualarımdan
Ilk bebis mi senin cnm cocuk kiyafetleri bizimkilerden daha maliyetli alisiyor ama insancumartesi ilk defa bebek eşyası satan yerlere bakayım dedim ikizlerse battığımızın resmidirşaka bir yana bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kalbimde ki en büyük dualarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?