- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.561
Tsk ederim kuzum.Valla şahanesin tatlım
İçim açıldı
Ohh iyi eylenmissindir benimnicinde iki tepinseydin kizBiz dugundeydik kzuum yeni geldik bu gün fazla giremedim zaten ya
Haber bekliyorum sizden. Ya çok çok ağrılı bir hafta dayanamıyorum inanın.Ben bunay doktora sorucam bunu yazicam buraya normalmi degilmi diye cok merak ediyorum bende ama iyi yani yumurtladigimizi biliyoruz ve hissediyoruz buda gusel bisib
Benim nerdeyse 3 aydir yogun kasim agrilarim vardi bu ay biraz daha iyim enfeksiyon cikti antibiotik kullandim sogan kuru yaptim bikac gun suam gecti diye umud ediyorum ama yumurtlamadam beri eskisi gibi dayanilmicak olmasada kasik agrim devam ediyo mutlaka haber vericem bu konuda bende çok merak ediyorum normalmi degilmi diyeHaber bekliyorum sizden. Ya çok çok ağrılı bir hafta dayanamıyorum inanın.
Senınkide armut piş ağzıma düş mü yaBenim kocamda aslan
Az tepinebildim ya benimki dedi çocuk tutiyonudur belli engel olma dediOhh iyi eylenmissindir benimnicinde iki tepinseydin kiz
Benim 3 yıldır her ay ağrılıBenim nerdeyse 3 aydir yogun kasim agrilarim vardi bu ay biraz daha iyim enfeksiyon cikti antibiotik kullandim sogan kuru yaptim bikac gun suam gecti diye umud ediyorum ama yumurtlamadam beri eskisi gibi dayanilmicak olmasada kasik agrim devam ediyo mutlaka haber vericem bu konuda bende çok merak ediyorum normalmi degilmi diye
Sakin benimde negativ bu ay ama aglasaksa sizlasaksa yapcak bisi hemen kendini toparla canimn lutfenSinirden elim titriyor ya
Kontole felan gittin mi canim hic bisi yok dimiBenim 3 yıldır her ay ağrılı
Regl ne kadar var canımErken gebelik testi akşam saatlerinde yapılsa oluyo mu kızlar?
Benimki de. Ama tam bir öküz..Benim kocamda aslan
6 kasım canımRegl ne kadar var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?