- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.521
Zaten ya kavga olacak sonu şiddetli bi sevişme
Ama ilki daha yakın çünkü saat 23.00
Yaptım canım saat 19 da hala pik ti
Adami mahvettin bu ayYok kız günahımızı alma biz şeyapmiyoz cay içiyoruz o ses türkiyeye bakiyoruzzati belde sakat adamın
Ya soğan kürü de ise yarıyormuş acaba 2 si aynı şeymiş yağ ileKiz 1 kasik bisi direk yutcan niye bulansin mide sogam suyu bile ictimbunu her turlu icerim
Yaptım canım saat 19 da hala pik ti
Artık bakamam herhalde saat uygunmu bakayyım mı ki
Haklısın terslemeyim dimihayırr kavga yok lütfen kuzum bugün olmazsa yarın belki geç çatlar sen kesinlikle kavga başlatma anlayışlı ol bak o kadar bekledin testlerin stresine girdin birde kavga etme o kadar emeğin boşa gitmesin
Bilmiyorum okadarini can ben gecen ay sogan kuru yaptim 4 5 gun felan sonra antibiotik kullandim enfeksiyon dan dolayi simdi regl gelsin zeytin yagi iccem bakalimnYa soğan kürü de ise yarıyormuş acaba 2 si aynı şeymiş yağ ile
Haklısın terslemeyim dimi
Ya ben pek sınırlerıme hakim olamıyorum ya
Cinnet geliyor
Yok bidahaki yumurtlamaya kadar iyileşir heralde bu ayki zaten ekim 23 deydi geçtiAdami mahvettin bu ay
Eger su icmediysen bi bak kuzum benceYaptım canım saat 19 da hala pik ti
Artık bakamam herhalde saat uygunmu bakayyım mı ki
Fazla yorma bidahaki yumurtlamada lazim. OlcakYok bidahaki yumurtlamaya kadar iyileşir heralde bu ayki zaten ekim 23 deydi geçti
Kuzular fotodaki kadar belirgin değiller
Daha önceki pik gibi değil
Çok silik
Aksam yapmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ben gunduz pik oluyodu aksam eve gittiğimde yaprigimda silik ertesi gun yine cift cizgi bence en dogru sonuç öğlen gibi ondan bidhaa aksamlari test yapmadımKuzular fotodaki kadar belirgin değiller
Çok silik
İnsallah bidahaki yumurtlamaya gerek kalmazFazla yorma bidahaki yumurtlamada lazim. Olcak
Tabii insallahİnsallah bidahaki yumurtlamaya gerek kalmaz
Bu saatlerde doğru cıkmayabilir en ideal saati öglen 12-4 Arası bide akşam 6-8 arasıKuzular fotodaki kadar belirgin değiller
Çok silik
En son 21 de içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?