• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine :D
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan 😣
Kaç günün geçti canım

Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine :KK70:
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan 😣

kuzucum ay çok heyecanla beklemiştim yaa salıya kaldı umutlar, lekeler beni umutlandırdı ama hayırlısı diyelimm🥰🥰

Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine :KK70:
Insallah yerlesme kanamasidir kuzum 🙏

Ayyy kirabilir miyim ben hiç sizi😍😍 ama biraz üzüldüm gerçekten daha bişey olsa benden bileceksiniz gibime geldi yani ☹☹
Kiz saka yapiyoz valla 😂 alinma hemen bak burda herkes gebelik bekliyo piskolojimiz iyi değil sende dahil birbirimizinidare edelim 😂 bida kusersen döverim 😂😂😂😂

yok kız saçmalama takılıyorduk biz valla Burdaki samimiyetimize güvenerek 😍😍😍
Tabiki öyle canım masallah ortam harika konuşmalar çok samimi zaten o derece kırılmış falan olsaydım bı daha hiç girmezdim ama insan merakta kalıyor hergun girmesem ne yapıyorlar ne ediyorlar diye merak ediyorum vallhi 😍😍😘😘

Tabiki öyle canım masallah ortam harika konuşmalar çok samimi zaten o derece kırılmış falan olsaydım bı daha hiç girmezdim ama insan merakta kalıyor hergun girmesem ne yapıyorlar ne ediyorlar diye merak ediyorum vallhi 😍😍😘😘
Dimi ama çok seviyorum burayı ve sizleri iyi ki varsınız bee 😍😍😍

Back