- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.361
Sen ne tazesi dersen benim haşatım çıkmış oluyor o zaman 5 yılla
Yok yavrum ne kilosu.
2 aydır kullanıyorum. İlk ay folattro kullandım bu ay elenatal e geçiş yaptım. 3 gün sonra 3.kutuma başlayacağım.
Almayı bırak kilo vermişim
Siyah üzüm yiyorum çekirdeği ile o da eritiyormuş.
Beklenen adet canimBat hangisiydi.
Biten adet tarihi mi. Karıştırıyorum ben bat ve satı
21 ekimde son reglimi oldum.
21 Kasımda olmamayı bekliyorum inşallah
Bende negativ gordum uzulmek yokKızlar yetişemiyorum valla hızınızaerken gebelik testi yaptım adetime 3 gün var negatifi gördüm ama vajina bölgesi bi ağrı var Hastalıkları gelcek galiba ben kesin adet olcam darısı basınıza
Evet özellikle folik asitin yani B9 vitamininin fazlası gün içinde vücuttan atılıyor. Vücut ihtiyacı kadarını alıp fazlasını idrarla dışarı atıyor gün içinde.yıllanmış ve tecrübeli diyelimm
Ay yarın alcam inşallah niye öyle düşündüm acaba sayısalcıyım aslında vitaminler vücutta depolanmıyor bunu bilmem gerekiyorama benim böyle vitamin bilmem ne ilaçları hep kilo aldırır olarak algımda kalmış
Evet özellikle folik asitin yani B9 vitamininin fazlası gün içinde vücuttan atılıyor. Vücut ihtiyacı kadarını alıp fazlasını idrarla dışarı atıyor gün içinde.
Buralar cılk biyoloji dersine döndü
Neyseki milli eğitimden yetkiliyim bana güvenebilirsiniz
Kan verdin mi merak ettimAmin canım inşallah❤
Benim gene mide bulantim başladı hafif hafif bel ve kasik agrisida vuruyor hafif eşim işte 1 saatlik işi var onu bekliyorum gelse acile inicem kan vermeye
Kan verdin mi merak ettim
Yok abla hiç aklıma bile gelmedi kendimi şartlandırdım Bi arada yemekten sonra istedi aam zorladım kendimiSigara icmedin dimi
Yaa tişikkir ederizHahahha ayy yetkiliysen tamamdırbende şimdi baktımda son arizona kertenkeleleri topiğiymiş seninki ay orda çok güzel sohbet dönüyor çok denk geldim ama bi girişemedim buraya anca yetişiyorum
VALLA olacağı varsa oluyor emin ol ben hiç yatmadım direk kalktım zorladım içindeki spermleri de hep çıkardım ama hamileyim rabbim verdi mi veriyor yaniBugun ılıskı oldy canım ama ben ılıskıden sonra hemen kalktım
Yaa tişikkir ederiz
Eki Görüntüle 2550858
Gelirsen beklerim diyeyim o zaman, kapılarımız daima açıktır
Kırmızı gecelik falan yok mu giysene hiç bir erkek dayanamazYaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır
Ama Allah razı olsun gerçekten sizin sayenizde kuvvet aldım yani tek başıma yapamazdimDidoş hesapları dürüyor yine
Yaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır
Kasıktada bı sancı basladıki sormayın
Sanki gaz varmışsa çıkmıyor gibi ama yok
Ama Allah razı olsun gerçekten sizin sayenizde kuvvet aldım yani tek başıma yapamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?