- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.161
Saol kuzum amin insallahDiiiiideeeem!!!öldüm burda !!!! uzun zamandır böyle gülmemiştim Allah’ta seni güldürsün bebisini kucağına versin tez zamanda ❤ Bebis çok şanslı yanlız !!! Anne çok değişti bisey monoton bi hayat yasamicak kesin
En güzeli valla! Bende kalp spazmı geçirmiştim 21 yasımda. Herseyi içime atmaktan. Tek çocuk olanların sorunu o galiba paylaşmıyoruz söylemiyoruz. Hersey içimizde. Bende onu atlattığımdan beri söylüyorum valla , en azından eskisinden fazlaSaol kuzum amin insallah
Ben dusunduklerimi söylemeden edemiyorum ya
Sal gitsin kiz icimde kalip bana dert olacagina baskalarina olsunEn güzeli valla! Bende kalp spazmı geçirmiştim 21 yasımda. Herseyi içime atmaktan. Tek çocuk olanların sorunu o galiba paylaşmıyoruz söylemiyoruz. Hersey içimizde. Bende onu atlattığımdan beri söylüyorum valla , en azından eskisinden fazla
Gerçekten ya ! En güzeli ! Bravo kız sana! HarikasınSal gitsin kiz icimde kalip bana dert olacagina baskalarina olsun
Sende olesin,Gerçekten ya ! En güzeli ! Bravo kız sana! Harikasın❤
Hepimiz ayni sorunu yaşadık ben direk kızları suçladım çok konuştular siteyi çöktürdüler diyeKızlar selamsiteye giremedim ben kaç kere denedim heralde gece fazla yüklendik siteye dedim baktım girilmiyor kendimi temizliğe verdim. açılmış şükür
Biz gecen hafta aldikOf 1 saat daha fazla uyucam sabahları ! Bu gece saatleri 1 saat geri aldık
Sayfa pazar gunleri kafayi yiyo zatenKızlar selamsiteye giremedim ben kaç kere denedim heralde gece fazla yüklendik siteye dedim baktım girilmiyor kendimi temizliğe verdim. açılmış şükür
Saat kaç sizde şimdi ?Biz gecen hafta aldik
sayfada bize benzedi arada eror veriyorSayfa pazar gunleri kafayi yiyo zaten
15:40Saat kaç sizde şimdi ?
canım sen bende iltahap var diyordun ya akıntın oluyormuSayfa pazar gunleri kafayi yiyo zaten
Tam 13:40 sizdeSaat kaç sizde şimdi ?
Antibiotik kullandim akinti kokmuyo artik ama var beyat akintim var suan halacanım sen bende iltahap var diyordun ya akıntın oluyormu
Ben araliga kaldimKızlar ya kasım ayinin ilk haftasindaki batlar cok yaklasti ❤❤ Acaba kimler hamile cok heyecanli❤
ben az önce tuvalete gittim baya yoğun çok açık sarı bi akıntı oldu korktum enfeksiyonmu oldu acaba yine normalde olmuyordu bende öyle akıntı devam ederse zeytin yağına girişeyim yine adetim gelsindeAntibiotik kullandim akinti kokmuyo artik ama var beyat akintim var suan hala
Ay hepsi insallahKızlar ya kasım ayinin ilk haftasindaki batlar cok yaklasti ❤❤ Acaba kimler hamile cok heyecanli❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?