- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.201
Aslinda kasik ve bel agrim cok oldugu icin enfeksiyon mu acaba diye aldm randevuyu gitmisken diycem bi kandan bakiver doktorcumPerşembe hemen haberdar et bizi güzel haberlerinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda kasik ve bel agrim cok oldugu icin enfeksiyon mu acaba diye aldm randevuyu gitmisken diycem bi kandan bakiver doktorcumPerşembe hemen haberdar et bizi güzel haberlerinle
Ay hadi insallah bebis çıkıverir kan sonucundaAslinda kasik ve bel agrim cok oldugu icin enfeksiyon mu acaba diye aldm randevuyu gitmisken diycem bi kandan bakiver doktorcum
Adete kaç gün var canımAslinda kasik ve bel agrim cok oldugu icin enfeksiyon mu acaba diye aldm randevuyu gitmisken diycem bi kandan bakiver doktorcum
Herhlde benim.hesap.gitti sandim.bendeEvet 2 saat hem de
Aynem baslicam hrmem canimbaşla canım faydası olur zararı olmaz
Suan yedi cnm persembe uc falan kalicak kismetseAdete kaç gün var canım
başladıktan bir kaç gün sonra akıntın artabilir korkma sevin çünkü enfeksiyonu atıyor vücut. sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce bir yemek kaşığı içiceksin marketlerdeki zeytin yağlarından değil ama saf sıkma olacak işlem görmemiş zeytin yağı yaniAynem baslicam hrmem canim
Gusel haberler bekliyoruzAslinda kasik ve bel agrim cok oldugu icin enfeksiyon mu acaba diye aldm randevuyu gitmisken diycem bi kandan bakiver doktorcum
Bende oyle sandm ya bide telefona yazilm guncellmesi yaptm pesine error verdi dedim ahanda gittiHerhlde benim.hesap.gitti sandim.bende
hadi inşallah kasık ve bel ağrım var dedin bunlar gebelik belirtiside oluyor ondan sordumSuan yedi cnm persembe uc falan kalicak kismetse
Tammamdir bizim alsigim dogal sanirim kendileri yapıyorlardıbaşladıktan bir kaç gün sonra akıntın artabilir korkma sevin çünkü enfeksiyonu atıyor vücut. sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce bir yemek kaşığı içiceksin marketlerdeki zeytin yağlarından değil ama saf sıkma olacak işlem görmemiş zeytin yağı yani
Insalalh cnm bide grip oldum tam oldum yaGusel haberler bekliyoruz
Bendede ne ararsan var bi bebis yok yaInsalalh cnm bide grip oldum tam oldum ya
Hayra yoruyorum bende kuzu insallahhadi inşallah kasık ve bel ağrım var dedin bunlar gebelik belirtiside oluyor ondan sordum
Pik olmus kuzum yapış kocana hemenKızlar bugun bole nedemek
Oda olur insallah cnmBendede ne ararsan var bi bebis yok ya
Yaptık bıraz once baska hangı gunler yapayım kuzum:))Pik olmus kuzum yapış kocana hemen
ovulasyon testi heralde bu pik yapmış bugün ve sonraki 2-3 günü değerlendir demekKızlar bugun bole nedemek