• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diiiiideeeem!!!🤣🤣🤣🤣🤣 öldüm burda !!!!🤣🤣🤣🤣 uzun zamandır böyle gülmemiştim Allah’ta seni güldürsün bebisini kucağına versin tez zamanda 🤲💕❤ Bebis çok şanslı yanlız !!! Anne çok değişti bisey monoton bi hayat yasamicak kesin 🤣🤣🤣🤣🤣
Saol kuzum amin insallah 🙏🥰🥰🥰🥰🥰🥰
😂 Ben dusunduklerimi söylemeden edemiyorum ya 😂😂😂😂

Saol kuzum amin insallah 🙏🥰🥰🥰🥰🥰🥰
😂 Ben dusunduklerimi söylemeden edemiyorum ya 😂😂😂😂
En güzeli valla! Bende kalp spazmı geçirmiştim 21 yasımda. Herseyi içime atmaktan. Tek çocuk olanların sorunu o galiba paylaşmıyoruz söylemiyoruz. Hersey içimizde. Bende onu atlattığımdan beri söylüyorum valla , en azından eskisinden fazla 😁

En güzeli valla! Bende kalp spazmı geçirmiştim 21 yasımda. Herseyi içime atmaktan. Tek çocuk olanların sorunu o galiba paylaşmıyoruz söylemiyoruz. Hersey içimizde. Bende onu atlattığımdan beri söylüyorum valla , en azından eskisinden fazla 😁
Sal gitsin kiz icimde kalip bana dert olacagina baskalarina olsun 😂😂😂😂

Kızlar selam :KK24: siteye giremedim ben kaç kere denedim heralde gece fazla yüklendik siteye dedim :D baktım girilmiyor kendimi temizliğe verdim. açılmış şükür

Antibiotik kullandim akinti kokmuyo artik ama var beyat akintim var suan hala
ben az önce tuvalete gittim baya yoğun çok açık sarı bi akıntı oldu korktum enfeksiyonmu oldu acaba yine normalde olmuyordu bende öyle akıntı devam ederse zeytin yağına girişeyim yine adetim gelsinde

Back