- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.141
Büş inşallah bu koyulukta gebelikte görürüz kuzum
inşallah kuzum benim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büş inşallah bu koyulukta gebelikte görürüz kuzum
Ay sonunda acilmis site
Kremle kendini bu geceBüş inşallah bu koyulukta gebelikte görürüz kuzum
Iyi eylenceler kuzusite açıldı ben festivale gidiyom duramadım evde bugün son günü bide
Güzel haberlerle dönersin inşallah canımAmin canım inşallah ❤
Benim gene mide bulantim başladı hafif hafif bel ve kasik agrisida vuruyor hafif eşim işte 1 saatlik işi var onu bekliyorum gelse acile inicem kan vermeye
anammm didonun diline dolandıkkkKremle kendini bu gece
Sayende arkadaslara tavsiye veriyorum herif nasil kudurtulur diyeanammm didonun diline dolandıkkk
anammm didonun diline dolandıkkk
Sayende arkadaslara tavsiye veriyorum herif nasil kudurtulur diye
Çok tatlısınız ya yorumları okumak bıle ıyı gelıyoSabah dürttüm benimkini kalkmadi normalde hemem fırlar butun gece oyun oynuyo şapamiyoz boyle kaliyoz
Sende oylesin kuzum okuma sadece sende katil herseyi konusmak icin burdayiz vÇok tatlısınız ya yorumları okumak bıle ıyı gelıyo ☺
Sabah dürttüm benimkini kalkmadi normalde hemem fırlar butun gece oyun oynuyo şapamiyoz boyle kaliyoz
Hicte bile ben dürtmem kolay kolay hep o gelir bi ilham geldi oda fosCok fenasın ya nasıl güldüm var ya Gözümden yas geldi
Iy onu hiç sevmiyorum ya iğrenç tadı varAnanas ye dahah iyi
Iyimis kuzummbebegin tutunmasi icin cok okumustumIy onu hiç sevmiyorum ya iğrenç tadı var
Hahahahaha bayilcam gulmekten Devam devam yılmak yok !Hicte bile ben dürtmem kolay kolay hep o gelir bi ilham geldi oda fos
2 gune adet olcam agrilarim basladi bile o gorcek gununu yapiscak bana ama hicte vermemHahahahaha bayilcam gulmekten Devam devam yılmak yok !
Diiiiideeeem!!! öldüm burda !!!! uzun zamandır böyle gülmemiştim Allah’ta seni güldürsün bebisini kucağına versin tez zamanda Bebis çok şanslı yanlız !!! Anne çok değişti bisey monoton bi hayat yasamicak kesin2 gune adet olcam agrilarim basladi bile o gorcek gununu yapiscak bana ama hicte vermem