- 18 Mart 2019
- 133
- 269
- 53
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.121
Normal mi sezeryan mi cnmAy valla eşim gelmiyor onu bekliom eltimde sancidan ağlıyor kıvranıyor çok fena icim gitti dogumdannsonrada sanci cekiliorya
Bisey olmaz cnm ya sanmiyorum cok fazla yemefikce zarar etmez maydanoz nane falan cok yeme onlar dusuk yapiyorBen yine bisey soracamartık sizi bıktırırım brokoli yesem sıkıntı olur mu hamileyken hani iltihabı falan sökermiş ya bebişe zararı olmaz demi
Tamam canım benim çok teşekkür ederimBisey olmaz cnm ya sanmiyorum cok fazla yemefikce zarar etmez maydanoz nane falan cok yeme onlar dusuk yapiyor
Evet 2 saat hem deKizlar benn giremediydim sizdede eror verdimi ya simdi girebildim.bgun
Amin kuzum amin insallahAy kızlar valla unutmusum sanki ilk defa yapıor gibi elim titreyerek üstünü soydum bebisin muayene oldu tekrar giydirdim altını temizledim ya çok güzel bir duygu rabbim hepimize nasip etsin inşallah ya❤
Biraz önce bendede sıkıntı oldu giremedim çöktü sandım vallaKizlar yuh 2 saattir ugrasiyorum telefon table laptop yok arkadaş giremedim ! Noldu öyle çok konuştunuz da forumu mu kitlerinizGittim yattım aklımı dürtüledi yine kalktım ! Hele şükür ya
bende dedim bizim kızlar kesin çökertti siteyiBiraz önce bendede sıkıntı oldu giremedim çöktü sandım valla
Oooo süper ! Bekliyoruz fotoğraflarıAy ben dayanamadım valla sancım geçer geçmez yollara düştüm festival uğruna
Allah göstermesin ya artık düşündüm ben bu kızlara nasıl ulaşacam aslına ınstagram hesaplarınız varsa ordan takip etsek birbirimizi olmaz mı bayanlarrrrrBen
bende dedim bizim kızlar kesin çökertti siteyi
Rabbim en kısa zamanda sizede nasıl etsin inşallahPik gibi pik
Offf yaa yarına kaldı çatlama kızlar
Akşam 18-19gibi tekrarlıycam testi
Pik gibi pik
Offf yaa yarına kaldı çatlama kızlar
Akşam 18-19gibi tekrarlıycam testi
Aslında çatlama saatim belli bu gece 2 de olacak
Çatlama iğnesi vurulduğunda doktor demiştiki yumurtalara görüldüğü saatten tam 36 saat sonra çatlar
Benım dün ve bugün 24 saat
36 ise gece 2ye denk geliyor
Allah razı olsun bacım aminnnnRabbim en kısa zamanda sizede nasıl etsin inşallah❤
Büş inşallah bu koyulukta gebelikte görürüz kuzumkuzum o zaman sen bu geceyi KESİN boş geçmiyosun
Ananas yeBen yine bisey soracamartık sizi bıktırırım brokoli yesem sıkıntı olur mu hamileyken hani iltihabı falan sökermiş ya bebişe zararı olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?