- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.081
Tamm kuzucumAkşam atarım bol boll bugün bide sinemaya gideceğiz, az girebilirim ama akşam burdayım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm kuzucumAkşam atarım bol boll bugün bide sinemaya gideceğiz, az girebilirim ama akşam burdayım inşallah
Adet döngün kac gun senin ve bugun kacinci gundesinSorun da o işte kuzular ya ben ilk defa yaptım testi elimde sadece 2 tane var çok pahalı burda ovu testleri dün işte yapışkan akıntım gelince heralde çatladı diye düşündüm bugün bi tanesini kullanayım dedim o da böyle çıktı işte şimdi yumurtlama geçti mi gelecek mi hiç anlamadım☹yarın da kalan 1 taneyi yaparım artık
Döngüm 28 29 gibi yılda 2 kez 31 olur ben hep adet bittikten bir gün sonra sanki yine adet olucakmışım gibi ağrılara başlarım diğer adete 1.5 2 hafta kala geçer şimdi adetimin 15. Günündeyim takvime göre yarın yumurtlama☹Adet döngün kac gun senin ve bugun kacinci gundesin
Sen nerde oturuyosun ki canim? Netten alsana eczanelerde pahalı cokSorun da o işte kuzular ya ben ilk defa yaptım testi elimde sadece 2 tane var çok pahalı burda ovu testleri dün işte yapışkan akıntım gelince heralde çatladı diye düşündüm bugün bi tanesini kullanayım dedim o da böyle çıktı işte şimdi yumurtlama geçti mi gelecek mi hiç anlamadım☹yarın da kalan 1 taneyi yaparım artık
Acaba adetten hemen sonrami yumurtladinDöngüm 28 29 gibi yılda 2 kez 31 olur ben hep adet bittikten bir gün sonra sanki yine adet olucakmışım gibi ağrılara başlarım diğer adete 1.5 2 hafta kala geçer şimdi adetimin 15. Günündeyim takvime göre yarın yumurtlama☹
Birdahaki aya cnm tutturursun cnm hayirlisiGünaydın!🌦
Maalesef adet oldum Tutmadı bu ay da..
Amin insallah hepimize en kısa zamamda nasip olsunDun gece isimlerinizi bilmiyorum ama hepinizin nickini soyleyip dua ettim hepimize en kisa zamanda hayirli guzel bebis haberi alalim diye İnsallah kabul olsun❤
GunaydinGunaydinlar
Amin allah dualarını kabul etsinDun gece isimlerinizi bilmiyorum ama hepinizin nickini soyleyip dua ettim hepimize en kisa zamanda hayirli guzel bebis haberi alalim diye İnsallah kabul olsun❤
Azerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arasıSen nerde oturuyosun ki canim? Netten alsana eczanelerde pahalı cok
Benim kasıklarım bu ay da geçen ay da çok ağrıdı düşün geçen ay döngü arası 1 ya da 2 gün kasık ağrım olmadı şimdi de adet bitti yine başladı hala da ara ara var o yüzden anlayamıyorum ne zaman olduğunuAcaba adetten hemen sonrami yumurtladin
28 29 olasa 14. Yada 15. Gun yumurtlama olmasi lasim 31 olsa 17. Gun yumurtlama olur.. Benim yumurtlamada kaşiklarim cok agrir oyke anlarım yumurtladigimi
Testlsr icin internetten arastir bence uygun fiyata bulursun yumurtlamani baska turlu bulamayiz belki adeten hemen sonra yumurtladin testleri kullanmak en sagliklisi.. benimde 2 3 ay kasiklarim agriyodu doktora gorun derim bi kontrol etsinlerBenim kasıklarım bu ay da geçen ay da çok ağrıdı düşün geçen ay döngü arası 1 ya da 2 gün kasık ağrım olmadı şimdi de adet bitti yine başladı hala da ara ara var o yüzden anlayamıyorum ne zaman olduğunu
Artık öyle yapıcam kuzum başka çare yokTestlsr icin internetten arastir bence uygun fiyata bulursun yumurtlamani baska turlu bulamayiz belki adeten hemen sonra yumurtladin testleri kullanmak en sagliklisi.. benimde 2 3 ay kasiklarim agriyodu doktora gorun derim bi kontrol etsinler
Hala pik büşHadi bakalım kuzum bugün yumurtayı tam 12 den vurun
Pahaliymis bayagi. Kizlar netten aliyolar oyle de alınamiyor muAzerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arası
Hala pik büş
Tekrarladım
14.30 da yapacagım
Birde 19.00 da
Ama benim 2 gün pik oluyor
Muhtemelen yarın çatlayacak
Gec kalmadin silinene kadar çalışmaya devam etKızlar merhaba
Dün ovu yapamadım zamanım yoktu ama sabah bi yaptım . İkiside koyu olmuş.
Cuma günüde dahil hep yok gibi çizgiydi .
Sizce çatladımı yoksa geç mi kaldım değerlendirmekte ?