Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozamam isten geldikden sonra guselce dinlensin oyle ben 2 kere sabah dürttüm uyandirdim yaprik cok hosuna gitmis sabah kaldir diyo
kız benim kocam 8-9 saat full ayakta çalışıyor hiç oturmuyor bacakları dinlenmiyor ne yapsada o dinleninceye kadar uyku vakti geliyor zaten yatıyor

Yav sabah da benim canim istemiyor. Daha afyonum patlamamış hiç uğraşamam
Sabah benimde istemiyo ama yapiyom heriflerin en dinc hali sabahları oneriyolar bu ay cok saglam calisma yapcam

kız benim kocam 8-9 saat full ayakta çalışıyor hiç oturmuyor bacakları dinlenmiyor ne yapsada o dinleninceye kadar uyku vakti geliyor zaten yatıyor
Yazik adama ya artik aksamlari idare ezcen tatil gunlerinde sabah yapin en iyisi

Ya arada Google’dan çevirisiyim dese masallah bizim hızımıza nasıl yetişsin 5 dakika gelenle konuşup bi bakıyorum 15 sayfa ilerlemiş yuhhhh
benimkinin haberi bile yok buraya girdiğimden zaten telefonumada hiç bakmaz sağolsun rahatım o konuda

bencede aynen hem öyle olmuyo doğaçlama olacak hadi gel yapalım olayı bozuyor olayın büyüsünü
Yav ne buyusu , 2 ay olcak evleneli (14 Eylül) son bir aydır yaptığımız çalışmalar çocuk endeksli olduğu icin direk kullanma kılavuzu ile olaya giriyoruz. Onu yapma böyle yap böyle yapınca oluyormus falan diye. Büyü müyü kalmadı kuzum çocuk olsun da toparlarız olayı yeniden. Bal ayı 15 gün du

Ya arada Google’dan çevirisiyim dese masallah bizim hızımıza nasıl yetişsin 5 dakika gelenle konuşup bi bakıyorum 15 sayfa ilerlemiş yuhhhh
Cenemiz düşük napalim ben her sabah sayfa sayfa okuyup yetismeye calisiyorum simdi sabah uyancaklar iyi okumalar

Bizimde aynı 3 aydir seksden bisi anlamiyom

daha yeni evliymişsin sen acele etme canım olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…