- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.001
Kizlar benden bukadar yarın is var
Hepinizi cok seviyorum
Iyi geceler
Hepinizi cok seviyorum
Iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahBayginlari diriltiyomus
Aynen bir an önce yapalım da oyalanacak bisey olsun diyozhe o zaman olur 4 sene yeter olsun tabi
Öptüm kuzum iyi geceler rüyanda beni hamiş gör bu gece lütfen çıksın doğru olsunKizlar benden bukadar yarın is var
Hepinizi cok seviyorum
Iyi geceler ❤
iyi geceler canım rüyanda bebişini gör inşallahKizlar benden bukadar yarın is var
Hepinizi cok seviyorum
Iyi geceler ❤
Günaydın kuzum olsun üzülme insallaj bu ay güzel haberlerini alırızGünaydın!🌦
Maalesef adet oldum Tutmadı bu ay da..
Hayırlısı değilmiş canım inşallah bu ay olur pes etmek yooookkGünaydın!🌦
Ben 6. YılımdayimNekdrlik evlisiniz siz.kizlar ben 3
GunaydinnnnnGünaydınnnn
1 nisanda 7 olucak canimKac yillik evlisiniz cnm
Ğamsiz olmalarından dolayiNiye nefret ediyon cnm
7 kasım bat canım 4 gün var bugünle beraberBat a kaç gün var
Günaydın canım üzülme bidahaki aya inşallahGünaydın!🌦
Amin canım bende senden umutluyum ya sanki olacak gibiKizlar dün rüyamda regl oldumu görmüştüm kan rüyayı bozdu bugünde hamile olduğumu gordum ruyamda sevinçten bağırıyordum idrar testinde cikiyordu 2 cizgi Allahim insallah gercek olur ya ust uste 2 gun bu tarz ruyalar hayirlara ciksin insallah ❤
Hahahahahah :) Esin Turk degil mi canimYav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz burada aaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim
Insallah canim ya insallah icimde bir heyecan bir kipirti cok garip hissediyorum umarim hislerimde yanilmiyorumdur ❤Amin canım bende senden umutluyum ya sanki olacak gibi