• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benden bukadar yarın is var 😔
Hepinizi cok seviyorum 🥰🥰🥰🥰🥰

Iyi geceler ❤️

Kizlar günaydın 🥰 Dün sizi merakta bıraktım ama akşam kustum sonrasında uyuya kalmışım koltukta sabahda bi telefonla kalktım eltim doğuma girmiş şimdi hastanedeyim doğum yaptı çıkmasını bekliyorum odaya alsinlarda bebegi gormek istiyorum ya 🥰 kendi dogumum gibi heycanli ve sevincliyim 🤗🥰🤭

Kizlar dün rüyamda regl oldumu görmüştüm kan rüyayı bozdu bugünde hamile olduğumu gordum ruyamda sevinçten bağırıyordum idrar testinde cikiyordu 2 cizgi 🥰 Allahim insallah gercek olur ya ust uste 2 gun bu tarz ruyalar hayirlara ciksin insallah 🤲🤲🤗

Kizlar dün rüyamda regl oldumu görmüştüm kan rüyayı bozdu bugünde hamile olduğumu gordum ruyamda sevinçten bağırıyordum idrar testinde cikiyordu 2 cizgi 🥰 Allahim insallah gercek olur ya ust uste 2 gun bu tarz ruyalar hayirlara ciksin insallah 🤲🤲🤗
Amin canım bende senden umutluyum ya sanki olacak gibi

Yav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz burada 🤣🤣🤣 aaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim :KK70: :KK70:
Hahahahahah :) Esin Turk degil mi canim

Back