Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah

Merhaba kızlar bende bebiş için 1 buçuk yıldır uğraşanlardanım. Her ay yeni bir umut oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba canim doktor kontrolunden geçtin mi hic

Amin canim bi prbleminiz varmı peki insalllah bu ay herkese uğurlu gelir
problem aslında var benim iki tane oğlum var tüplerimi bağlattım. sonra eski eşimden ayrıldım 2 yıl önce tekrar evlendim eşimin çocuğu yok malesef doğal olarak çocukları çok seviyor. tekrar ameliyat oldum sağ tüpüm komple tıkalı ama sol tüpüm açıldı hormonlarım normal bi problem yok bekliyoruz. sadece dış gebelik riskim yüksek ondan korkuyorum

Rabbim tekrar yaşatmasın ya çok şükür yenmişsin, inşallah tez zamanda bebiş nasip olur
Amin canim her isteyenede bizede allahim.nasip etsin yüzümüzü güldürsün baska bi topikde bebis kıyafetleri oneririz insalllaaaah

Anladım ablacım inşallah hayırlı zamanda hayirlisi olsun

anladım canım.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, peki eşiniz sperm testi yaptırdı mı? Tek tüple de hamile kalan çok kişi var. ilişkiden sonra sol tarafınıza doğru yatın bence, ovulasyon ile yumurtlamanızı takip ettiniz mi hiç peki

Evet canım 2 ameliyat geçirdim tüplerimden herşey normal ama bekliyoruz işte
Insallah en kisa zamamda hepimize nasip olur canim herseyin hayirlisi yumurtlamani takip et esinde bi gozuksun bence m..
ay ne gusel 2 evladin var kiz biz bitane bulamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…