Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyorum ya tam gaza geliyorum gündüz konuşsam yazcam bi bakıyorum hepiniz horul horul tık yok kimseden! Evin delisi gibi kendim yazıyorum kendim okuyorum psikolojimi bozdunuz ulennnnnnn

kıyamam sana Kızzz uyanık kalabildiğim kadar kalıyorum valla telefon elimde uyuyakalıyorım çoğu zaman

Adetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm

Adetmi olucam bilemedim sabahdan beri agri cekiyorum daha erken sali gunu olmam lasim sivilcede cikmadi normalde 2 tane felan cikardi bu ay sivilceyi yumurtlamada gördüm

ay Didoş çok umutluyum ama senden yaa, enfeksiyondan dolayı sen umutsuzsun diye şeyapamıyorum çok ama umutluyum bak böyle belirtiler geldikçe

Ya var ya inanin içim pır pır ediyor !!! Bu ay hepimiz hamiş olalım kızlar allahım dualarımızı kabul etsin ❤❤❤❤

ya seni yerim inşallah kuzum valla ya, ben yeni adet oldum aralığa kaldı artık ama folik asitlerle sağlıklı beslenmelerle günaşırı ilişkilerle bomba gibi gireceğim aralığa inşallah

ay Didoş çok umutluyum ama senden yaa, enfeksiyondan dolayı sen umutsuzsun diye şeyapamıyorum çok ama umutluyum bak böyle belirtiler geldikçe
Aynn bende ondan ötürü umutsuzum su gibi akintim var kokusuz islaniyorum regl geliyo ondan sanirimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…