- 18 Mart 2019
- 133
- 269
- 53
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.721
Cok teşekkür ederim aşırı güzel platform burası ya bağımlılık yaptı valla çıkamıyorumDedigim gibi cok gerekmedikce yapmazlar doktorlarda once karindan bakar goremezse o ihtimeli degerlendirir
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin canim burda hepimize nasip olsum insallah bu bat listesini boll hamislerle goruruz
Evet ya hepimize iyi geliyor cok sukurCok teşekkür ederim aşırı güzel platform burası ya bağımlılık yaptı valla çıkamıyorum
Bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederimCanm cikmis adetin gecmedigi icin acik renk olmus sadece eger hemen oyle silik cikyitsa hayrli olsun
Gozun aydin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
Bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
Hayirli olsum canimBugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
Amiiiiin kuzumBu aralae ne gusel hamis haberleri alıyoruz hepimize nasip olsun insallah kizlar su bat listesindeki herkesi hamis goruruz ❤
Uyandin mi kizbAmiiiiin kuzum❤
Hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün kan testi yaptırdım hcg değeri 44.19 gebelik var dedi çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim allah herkese nasip etsinHayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbize de bol bol dua et
Amin kuzum insallahÇok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin
Gözümü açtım telefondayım , daha yataktayım.Uyandin mi kizb
Ayni benGözümü açtım telefondayım , daha yataktayım.öğlen olmuş aaa
Gözümü açtım telefondayım , daha yataktayım.öğlen olmuş aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?