- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.701
Derya valla gebertirim seni bak elimde kalirsinBayanlar tamam ben hamileyim de sigaradan uzak durmam için nolur bisey diyin ne yapmam lazım bırakmam için ya çok canim istiyo yardım edin banaaaaa
Ayy tamam ablam valla Allah şahidim olsun 1 tane bile icmeyecem dikkat etcem bebişime Allah razı olsun valla gerçekten kendi kendime söz diyorum bugün 2 tane içtim ama size söz veriyorum yemin ederim ki icmeyecemDerya valla gebertirim seni bak elimde kalirsinokadar bekledin bekledin geldi bebis bok ic karnindaki bebegi ictigin her yudumda zehirlicen zarar vericen ona allah korusun ya bisi olursa ozaman napcaksin bak sakin bitane bile icme zikkimin kokunu ic tamam mi
Yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin valla eşimde kızıyor kaç yıldır istiyoruz şimdi oldu dikkat et içme diyo ama şimdi söz verdim kendime size de söz veriyorum icmeyecem
Ha soyle bak kotu haber almak istemiyorum senden allah korusun cok dikkat et kendine ve melegineAyy tamam ablam valla Allah şahidim olsun 1 tane bile icmeyecem dikkat etcem bebişime Allah razı olsun valla gerçekten kendi kendime söz diyorum bugün 2 tane içtim ama size söz veriyorum yemin ederim ki icmeyecem
Edecem ablam sana söz veriyorum ona zarar gelmesine asla izin vermeyecem ne olursa olsunHa soyle bak kotu haber almak istemiyorum senden allah korusun cok dikkat et kendine ve melegine
Allahım isteyen herkese versin inşallah can söz veriyorum icmeyecem sizde Allahda şahit olsuniçme valla içme bak burda kaç kişiyiz çocuk isteyen, Rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin, kendi ellerinle etme kuzum...
Canım bende şuan kualliyirum ama hamile kalınca kullanmicam diyorum bakalımBayanlar tamam ben hamileyim de sigaradan uzak durmam için nolur bisey diyin ne yapmam lazım bırakmam için ya çok canim istiyo yardım edin banaaaaa
Deme kullanmicazzzz bende kullaniyorum suan ama hamile kalinca zıkkım içerim daha iyi sigara icmem aslaCanım bende şuan kualliyirum ama hamile kalınca kullanmicam diyorum bakalım
Ya valla çok içmiyordum ama artık onu bile icmeyecem o kadar sene bekledim ona kendi ellerimle zarar vermek istemiyorumCanım bende şuan kualliyirum ama hamile kalınca kullanmicam diyorum bakalım
Ya valla çok içmiyordum ama artık onu bile icmeyecem o kadar sene bekledim ona kendi ellerimle zarar vermek istemiyorum
Abla bide şey sorcam ya bu alttan muayene varya değişik ultrason aleti var uzun bisey hani doktor ondan bakalım derse zararı olurmu acaba Bi fikrin var mı transvaginal ultrason diyolar simdi internetten bakıyorum kalp atışını ilk aylarda onunla duyulurmus ne yapsamki
Bisi olcagini sanmiyorum canim ben rutin kontrole gittigimdede oyle bakiyolar kalp atisini ve keseyi gormek icin onunla bakilmasi gerekiyo karindan gozukmicegi icinAbla bide şey sorcam ya bu alttan muayene varya değişik ultrason aleti var uzun bisey hani doktor ondan bakalım derse zararı olurmu acaba Bi fikrin var mı transvaginal ultrason diyolar simdi internetten bakıyorum kalp atışını ilk aylarda onunla duyulurmus ne yapsamki
Bat a kaç gün varÖğlenden beri bulantim vardi sonra hazırlık temizlik derken şuan çok kötü oldum midem bulanıyor yemek yiyim dedim 2 kasık aldım kusucam kolay da kusamam ağzıma gelip geri gidiyor migdem ekşidi iyice
Hm anladım ablacım bizim arkadaş söyledi onu asla yaptırma diye de artık ağzı olan konuşur sun yapma bunu yapma diye ben vaal size soruyorum aklıma bisey takılırsaBisi olcagini sanmiyorum canim ben rutin kontrole gittigimdede oyle bakiyolar kalp atisini ve keseyi gormek icin onunla bakilmasi gerekiyo karindan gozukmicegi icin
Canim bence zarar verse yapmazlar diye dusunuyorum kalbi ve kese icim oyle olmasi gerekiyo benim düşük yaptigim gebelikdede surekli onla bakiyolardi kalp atisi alamadik malesef baktir o sesi duydunmu dunyalar senin olurHm anladım ablacım bizim arkadaş söyledi onu asla yaptırma diye de artık ağzı olan konuşur sun yapma bunu yapma diye ben vaal size soruyorum aklıma bisey takılırsa❤
Benimde ilk bakilmisti kalp atisi derinden geldigi icin ama hic bisey olmuyor cnm merak etme ama kese gorunede bilir karindan baknca sen rahat ol kac haftalik simdi ?Abla bide şey sorcam ya bu alttan muayene varya değişik ultrason aleti var uzun bisey hani doktor ondan bakalım derse zararı olurmu acaba Bi fikrin var mı transvaginal ultrason diyolar simdi internetten bakıyorum kalp atışını ilk aylarda onunla duyulurmus ne yapsamki
Dedigim gibi cok gerekmedikce yapmazlar doktorlarda once karindan bakar goremezse o ihtimeli degerlendirirHm anladım ablacım bizim arkadaş söyledi onu asla yaptırma diye de artık ağzı olan konuşur sun yapma bunu yapma diye ben vaal size soruyorum aklıma bisey takılırsa❤
Yaa insallah ablam o sesi duymak zaten çok güzeldir eminim inşallah nasip olur çok teşekkür ederimCanim bence zarar verse yapmazlar diye dusunuyorum kalbi ve kese icim oyle olmasi gerekiyo benim düşük yaptigim gebelikdede surekli onla bakiyolardi kalp atisi alamadik malesef baktir o sesi duydunmu dunyalar senin olur
Amin canim burda hepimize nasip olsum insallah bu bat listesini boll hamislerle goruruzYaa insallah ablam o sesi duymak zaten çok güzeldir eminim inşallah nasip olur çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?