Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar tamam ben hamileyim de sigaradan uzak durmam için nolur bisey diyin ne yapmam lazım bırakmam için ya çok canim istiyo yardım edin banaaaaa
Derya valla gebertirim seni bak elimde kalirsin okadar bekledin bekledin geldi bebis bok ic karnindaki bebegi ictigin her yudumda zehirlicen zarar vericen ona allah korusun ya bisi olursa ozaman napcaksin bak sakin bitane bile icme zikkimin kokunu ic tamam mi

Ayy tamam ablam valla Allah şahidim olsun 1 tane bile icmeyecem dikkat etcem bebişime Allah razı olsun valla gerçekten kendi kendime söz diyorum bugün 2 tane içtim ama size söz veriyorum yemin ederim ki icmeyecem

Yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin valla eşimde kızıyor kaç yıldır istiyoruz şimdi oldu dikkat et içme diyo ama şimdi söz verdim kendime size de söz veriyorum icmeyecem

içme valla içme bak burda kaç kişiyiz çocuk isteyen, Rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin, kendi ellerinle etme kuzum...

Ayy tamam ablam valla Allah şahidim olsun 1 tane bile icmeyecem dikkat etcem bebişime Allah razı olsun valla gerçekten kendi kendime söz diyorum bugün 2 tane içtim ama size söz veriyorum yemin ederim ki icmeyecem
Ha soyle bak kotu haber almak istemiyorum senden allah korusun cok dikkat et kendine ve melegine

Abla bide şey sorcam ya bu alttan muayene varya değişik ultrason aleti var uzun bisey hani doktor ondan bakalım derse zararı olurmu acaba Bi fikrin var mı transvaginal ultrason diyolar simdi internetten bakıyorum kalp atışını ilk aylarda onunla duyulurmus ne yapsamki

Bisi olcagini sanmiyorum canim ben rutin kontrole gittigimdede oyle bakiyolar kalp atisini ve keseyi gormek icin onunla bakilmasi gerekiyo karindan gozukmicegi icin

Bisi olcagini sanmiyorum canim ben rutin kontrole gittigimdede oyle bakiyolar kalp atisini ve keseyi gormek icin onunla bakilmasi gerekiyo karindan gozukmicegi icin
Hm anladım ablacım bizim arkadaş söyledi onu asla yaptırma diye de artık ağzı olan konuşur sun yapma bunu yapma diye ben vaal size soruyorum aklıma bisey takılırsa

Hm anladım ablacım bizim arkadaş söyledi onu asla yaptırma diye de artık ağzı olan konuşur sun yapma bunu yapma diye ben vaal size soruyorum aklıma bisey takılırsa
Canim bence zarar verse yapmazlar diye dusunuyorum kalbi ve kese icim oyle olmasi gerekiyo benim düşük yaptigim gebelikdede surekli onla bakiyolardi kalp atisi alamadik malesef baktir o sesi duydunmu dunyalar senin olur

Benimde ilk bakilmisti kalp atisi derinden geldigi icin ama hic bisey olmuyor cnm merak etme ama kese gorunede bilir karindan baknca sen rahat ol kac haftalik simdi ?

Dedigim gibi cok gerekmedikce yapmazlar doktorlarda once karindan bakar goremezse o ihtimeli degerlendirir

Canim bence zarar verse yapmazlar diye dusunuyorum kalbi ve kese icim oyle olmasi gerekiyo benim düşük yaptigim gebelikdede surekli onla bakiyolardi kalp atisi alamadik malesef baktir o sesi duydunmu dunyalar senin olur
Yaa insallah ablam o sesi duymak zaten çok güzeldir eminim inşallah nasip olur çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…