- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.441
Istemiyosa dikkat etsin ay sinir oluyorum boyle insanlara yaGeçen sene yolda bir arkadaşımı görmüştüm yolda hamileyim diye üzgündü, durumları falanda baya iyi biliyorum, bir öncekini kürtajla aldırdım ama tekrar kaldım mecbur doğurcam falan diyorduŞok oldum valla Rabbim isteyen bizlere nasip etsin böyle aldıranlara çok üzülüyorum
Insallah kacirmamisindir gec baslamissin canim ya4 gundur yapıyorum canım ama suanda daha yenı koyulasıyor
Istemiyosa dikkat etsin ay sinir oluyorum boyle insanlara ya
AMa suand yenıkoyulasıyor:/Insallah kacirmamisindir gec baslamissin canim ya
Aynen öyle canim ya! Yok yok düz yapıyorsa kalsın zaten dümdüz saçlarım pırasa gibi , kıvırıyorum yarim saate kalmadan yine bildigin düz oluyor bendeki sıkıntı da o. Brezilya’nın zıttı lazim banaMimiLA kuzum sizin oralarda kuaför sıkıntı ya, brezilya fönü saça keratin maskesi hemde dümdüz yapıyor istersen anlatabilirim internetten aldık bizde belki sende yaparsın düz seviyorsan
Yaaaaa of içime oturdu resmen! Allahım sen bize nasip et tez zamandaGeçen sene yolda bir arkadaşımı görmüştüm yolda hamileyim diye üzgündü, durumları falanda baya iyi biliyorum, bir öncekini kürtajla aldırdım ama tekrar kaldım mecbur doğurcam falan diyorduŞok oldum valla Rabbim isteyen bizlere nasip etsin böyle aldıranlara çok üzülüyorum
Bende sipaeia verdim 50 taneyupppi birazdan ovulasyon testi sipariş etcembugünü bekliyordum
Insallah kacirmamisindir kuzum yumurtlamani hisediyomusun? Mesela bende gogus agrisi basliyo kasik batmasi oluyo felan anliyorum. Yumurtlamayi bide benim goguslerim yumurtlamada basliyo adet olana kadar agriyoAMa suand yenıkoyulasıyor:/
Yok cnm hıcbısey hıssetmıyorumInsallah kacirmamisindir kuzum yumurtlamani hisediyomusun? Mesela bende gogus agrisi basliyo kasik batmasi oluyo felan anliyorum. Yumurtlamayi bide benim goguslerim yumurtlamada basliyo adet olana kadar agriyo
Aynen canım geçen ay da gogusum ağrıdı bu ayda ağrıyor o yüzden göğüs ağrısına kanmıyorumBende de çok şiddetli göğüs ağrısı hassasiyeti var canım birde beyaz akıntı biraz ama adet dönemindede aynı şey olduğu için beklemekle meşgülüm :)
Ozamam devam et bakalım koyulascak gibi duruyodu zatenYok cnm hıcbısey hıssetmıyorum
PAzartesı koyulasıxak gıbı ama ogunde esım yok napıcam bılmıyorumOzamam devam et bakalım koyulascak gibi duruyodu zaten
Saglikli sperm icerde 5 gun yasayaniliyomus canim gitmeden bol bol degerlendir sömür adami gitmedenPAzartesı koyulasıxak gıbı ama ogunde esım yok napıcam bılmıyorum
Yarın yapsam ılıskıyı olur mu yanı:)Saglikli sperm icerde 5 gun yasayaniliyomus canim gitmeden bol bol degerlendir sömür adami gitmeden
KALPler ılıskı dunde oldu ayrıcaYarın yapsam ılıskıyı olur mu yanı:)
Gitmeden butun günleri degerlendir işteYarın yapsam ılıskıyı olur mu yanı:)
Ohh masalahKALPler ılıskı dunde oldu ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?