Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istemiyosa dikkat etsin ay sinir oluyorum boyle insanlara ya

MimiLA kuzum sizin oralarda kuaför sıkıntı ya, brezilya fönü saça keratin maskesi hemde dümdüz yapıyor istersen anlatabilirim internetten aldık bizde belki sende yaparsın düz seviyorsan
Aynen öyle canim ya! Yok yok düz yapıyorsa kalsın zaten dümdüz saçlarım pırasa gibi , kıvırıyorum yarim saate kalmadan yine bildigin düz oluyor bendeki sıkıntı da o. Brezilya’nın zıttı lazim bana

Yaaaaa of içime oturdu resmen! Allahım sen bize nasip et tez zamanda

AMa suand yenıkoyulasıyor:/
Insallah kacirmamisindir kuzum yumurtlamani hisediyomusun? Mesela bende gogus agrisi basliyo kasik batmasi oluyo felan anliyorum. Yumurtlamayi bide benim goguslerim yumurtlamada basliyo adet olana kadar agriyo

Insallah kacirmamisindir kuzum yumurtlamani hisediyomusun? Mesela bende gogus agrisi basliyo kasik batmasi oluyo felan anliyorum. Yumurtlamayi bide benim goguslerim yumurtlamada basliyo adet olana kadar agriyo
Yok cnm hıcbısey hıssetmıyorum

Bende de çok şiddetli göğüs ağrısı hassasiyeti var canım birde beyaz akıntı biraz ama adet dönemindede aynı şey olduğu için beklemekle meşgülüm :)
Aynen canım geçen ay da gogusum ağrıdı bu ayda ağrıyor o yüzden göğüs ağrısına kanmıyorum en iyisi adeti beklemek

Kizlar ben salı gününe randevu aldım sağlık ocağında kan vericem idrar değil direk kan da varsa öğrenmek istiyorum zaten var ise kanda çıkar regle 2 gün kala sanırım yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor tam en azından öğreniyim boşuna umutlanmamış olurum sonra daha büyük hayal kırıklığı olmasın bidahaki ay içinde hazırlık yaparım tekrar test falan alırım ovu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…