- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.401
Amin ❤Hb teşekkürler amin inşallah herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ❤Hb teşekkürler amin inşallah herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Degerlendir bugunudeKızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde
Evet canim dun catladi isteDegerlendir canım sen yine ama çatlamış bu tam koyu gibi deil
Benimde 16 kasım canım umarım hepimize uğurlu gelir bu ay❤Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah
Hg canim aramizaHb teşekkürler amin inşallah herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Hb teşekkürlerHg canim aramiza
Ay evet amin yaaaaa Kasım’da bebek yapmamız lazım Allah’ın izniyle kızlar!!! Çok çalışmak lazım çooookBenimde 16 kasım canım umarım hepimize uğurlu gelir bu ay❤
Beraber bekliyoruz ozaman hakkımızda hayırlısıBenimde 16 kasım canım umarım hepimize uğurlu gelir bu ay❤
Beklemeyin bat ınizi ya , bize güzel haberler verin ! Gelin biz hamişmişiz deyin bizim de yüzüm gülsün fistiklarBeraber bekliyoruz ozaman hakkımızda hayırlısı
Takvime bagli kalmamak lazim canim tamam bazen dogru gösteriyor ama bazende mesela gec yumurtluyoruz ovulasyonda ancak takip edersek gorebiliyoruz boyleKızlar en alttakı yaptıfım bugun ..sızce durum ne normalde 30 ekımde yumurrlamam gosterıyodu takvım
Ay cok kötü oldum ya
Digerlerine gore biraz koyu yumurtlama yakin gibi duruyo kacinci gundesin bugunKızlar en alttakı yaptıfım bugun ..sızce durum ne normalde 30 ekımde yumurrlamam gosterıyodu takvım
Dogru dıyorsun kuzum bana dua et yarın olsunTakvime bagli kalmamak lazim canim tamam bazen dogru gösteriyor ama bazende mesela gec yumurtluyoruz ovulasyonda ancak takip edersek gorebiliyoruz boyle
Valla bılmıyorumkı 30ekımde takvımde ovulasyon yapayım dsdım cıkmadı 3gun gectı uzerınden hala ovulasyon tam koyu olmadı anlamadım bende son adet gunum 22ekım normalde 30ekımde yumurtlama olması lazımdıDigerlerine gore biraz koyu yumurtlama yakin gibi duruyo kacinci gundesin bugun
Ederim canim insallah yarin olsun ama bilemedim tam koyulasmamis ya ptesi salidan once olmaz sankiDogru dıyorsun kuzum bana dua et yarın olsun