- 30 Ekim 2019
- 82
- 130
- 43
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.421
Totem yapıyorum ben bebek kıyafetleri bakıyorum arabası beşiği falanBeklemeyin bat ınizi ya , bize güzel haberler verin ! Gelin biz hamişmişiz deyin bizim de yüzüm gülsün fistiklar
Adetin ilk gunu 1 diye say bugune kadar kacinci gun oluyo ve adet döngün kac gum kuzumValla bılmıyorumkı 30ekımde takvımde ovulasyon yapayım dsdım cıkmadı 3gun gectı uzerınden hala ovulasyon tam koyu olmadı anlamadım bende son adet gunum 22ekım normalde 30ekımde yumurtlama olması lazımdı
Pazartwsu cok koyu olsa bıle salı ılıskı yapsam olurmukıEderim canim insallah yarin olsun ama bilemedim tam koyulasmamis ya ptesi salidan once olmaz sanki
Ama kuum bugun barız koyulasmısAma isteMartilikiz07 canim belkide Aslicim gibi seninde goruunmuyor ve yumurtluyor olabilirsin
Adetın ılk gunu 16ekım yanı bugun 21gun oluyor dongum 28 30degısıyorAdetin ilk gunu 1 diye say bugune kadar kacinci gun oluyo ve adet döngün kac gum kuzum
Olur canim sali da koyu gösterebilir göstermese bile guzel cunku önemli olam catlamasi ya yumurtanin. Eger koyu olmazsa o zaman catlamis olurPazartwsu cok koyu olsa bıle salı ılıskı yapsam olurmukı
Off kimseyi yargılamak bana düşmez ama nasıl yapıyorlar yaBasligi gormem yetti mumkun degil acamam boyle seyleri
Evet canim gosterir insallah diyelimAma kuum bugun barız koyulasmıs
AYYy heyecanladınmOlur canim sali da koyu gösterebilir göstermese bile guzel cunku önemli olam catlamasi ya yumurtanin. Eger koyu olmazsa o zaman catlamis olur ❤
Kacirdin mi acaba yumurtlamayi adet bitiminden beri yapiyomusunAdetın ılk gunu 16ekım yanı bugun 21gun oluyor dongum 28 30degısıyor
Kızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
İyi yapmışsın canım şifa olsun insallhBende öyle yaptım canım sonra da ikinci kaşıkta kararsız kaldım çiğneyim dedim ama tadı fena. Ben direkt yutma taraftarıyım
Kızlar en alttakı yaptıfım bugun ..sızce durum ne normalde 30 ekımde yumurrlamam gosterıyodu takvım
Bende de çok şiddetli göğüs ağrısı hassasiyeti var canım birde beyaz akıntı biraz ama adet dönemindede aynı şey olduğu için beklemekle meşgülüm :)Benim bat 7 kasim belirtiçok ama bekliyorum umutlanmak istemiyorum kuzum sende durumlar nasil
4 gundur yapıyorum canım ama suanda daha yenı koyulasıyorKacirdin mi acaba yumurtlamayi adet bitiminden beri yapiyomusun
Tamam canım:))Daha yeni koyulaşıyor kuzum sanki, yapmaya devam et
Hadiii hazırlanın eller havaya üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?