How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah
Amiiiiiin hadi hayırlısı 🤲🤲🤲

Ay ben adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor yine şu adeti olayım da kurtulayım, anneme gelmişken brezilya fönümü de yaptırcam, sonucu 2-3 gün sonra size atarım fön nasıl duruyor 🥰🥰🥰🥰
Tamam canim at ta bakalım bende saçımı boyamak istiyorum ama renk için kararsizim daha önce kızıl bakır gece mavisi kahve karamel boyadım çok açık renk tutmuyor benim saçıma ☺️

Kızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde 😁

Eklentiler

• 35C9F73E-8E25-4FEB-9F03-F45AA1C28297.jpeg
    35C9F73E-8E25-4FEB-9F03-F45AA1C28297.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 44F2A942-78D9-4EE7-BF8E-868551BF140B.jpeg
    44F2A942-78D9-4EE7-BF8E-868551BF140B.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah

hoşgeldin canım hayırlısı bakalım hep birlikte bekleyelim 🥰🥰

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık! Sıkıntı yok stres yok üzülmek yok!!! Bu ay yoklama alıyoruz ona göre çalışın gençler !!! 😁😁😁💕💕💕💕🎉🎉🎉🎉🎉

yok kız ben adet olamıyordum zaten kanntestlerim negatif çıkmıştı bekliyordum olmuyordu söküldü çok şükür 😂😂😂

Merhaba hosgeldin canim maşallah Allah bağışlasın ❤🤲 benimde 6 yaşında 1 kızım var 2. Içın uğraşıyorum rabbim hepimize 1 evlat nasip etsin inşallah Aminn 🤲🤲🤲🤗

yok kız ben adet olamıyordum zaten kanntestlerim negatif çıkmıştı bekliyordum olmuyordu söküldü çok şükür 😂😂😂
Zılgıt çeken emoji olsa direkt onu atardım!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 bence bunu kutlayalım o zaman! Kim yapmıştı o meşhur kurabiyeleri bide bize tarifi vermede?!?!? Gönderin gelsin , çaylar benden 😎😎😎

Back