Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiiiiin hadi hayırlısı

Ay ben adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor yine şu adeti olayım da kurtulayım, anneme gelmişken brezilya fönümü de yaptırcam, sonucu 2-3 gün sonra size atarım fön nasıl duruyor
Tamam canim at ta bakalım bende saçımı boyamak istiyorum ama renk için kararsizim daha önce kızıl bakır gece mavisi kahve karamel boyadım çok açık renk tutmuyor benim saçıma

Kızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde

Eklentiler

• 35C9F73E-8E25-4FEB-9F03-F45AA1C28297.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 44F2A942-78D9-4EE7-BF8E-868551BF140B.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 23

hoşgeldin canım hayırlısı bakalım hep birlikte bekleyelim

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık! Sıkıntı yok stres yok üzülmek yok!!! Bu ay yoklama alıyoruz ona göre çalışın gençler !!!

yok kız ben adet olamıyordum zaten kanntestlerim negatif çıkmıştı bekliyordum olmuyordu söküldü çok şükür

Merhaba hosgeldin canim maşallah Allah bağışlasın ❤ benimde 6 yaşında 1 kızım var 2. Içın uğraşıyorum rabbim hepimize 1 evlat nasip etsin inşallah Aminn

yok kız ben adet olamıyordum zaten kanntestlerim negatif çıkmıştı bekliyordum olmuyordu söküldü çok şükür
Zılgıt çeken emoji olsa direkt onu atardım!!! bence bunu kutlayalım o zaman! Kim yapmıştı o meşhur kurabiyeleri bide bize tarifi vermede?!?!? Gönderin gelsin , çaylar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…