- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.381
Amiiiiiin hadi hayırlısıMerhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah
Tamam canim at ta bakalım bende saçımı boyamak istiyorum ama renk için kararsizim daha önce kızıl bakır gece mavisi kahve karamel boyadım çok açık renk tutmuyor benim saçımaAy ben adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor yine şu adeti olayım da kurtulayım, anneme gelmişken brezilya fönümü de yaptırcam, sonucu 2-3 gün sonra size atarım fön nasıl duruyor
Oh gozun aydin canim cok sevindim yazik 100 tl az para deilKızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
AminAmiiiiiin hadi hayırlısı
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık! Sıkıntı yok stres yok üzülmek yok!!! Bu ay yoklama alıyoruz ona göre çalışın gençler !!!Kızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah
Yav sen ne olur ne olmaz değerlendir tabi boş geçme !!!!Kızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık! Sıkıntı yok stres yok üzülmek yok!!! Bu ay yoklama alıyoruz ona göre çalışın gençler !!!
Merhaba hosgeldin canim maşallah Allah bağışlasın ❤Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah
Değerlendir bence kuzucumm dünü boş geçtiyseniz bugün dolu olsunKızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde
Hb teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun inşallahhoşgeldin canım hayırlısı bakalım hep birlikte bekleyelim
Insallah canimAy in şa Allah güzel şeyler duyarız da gerek kalmaz böyle üzüntülere
Bence degerlendir kuzum valla es gecmeKızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde
Tammen oldun muKızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
Degerlendir canım sen yine ama çatlamış bu tam koyu gibi deilKızlar 2 gun once pik olmustu bugun bu sekilde çıktı. Sizce bugunu degerlendireyim mi? Yumurtlamadan bi iz var midir icerde
Zılgıt çeken emoji olsa direkt onu atardım!!!yok kız ben adet olamıyordum zaten kanntestlerim negatif çıkmıştı bekliyordum olmuyordu söküldü çok şükür
Hb teşekkürlerMerhaba hosgeldin canim maşallah Allah bağışlasın ❤benimde 6 yaşında 1 kızım var 2. Içın uğraşıyorum rabbim hepimize 1 evlat nasip etsin inşallah Aminn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?