How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemlere geldik özel hastanede doktora randevu almıştım annemlere yakın diye buraya geldik beni aradılar doktorun çok acil çıkması gerekiyormuş çıkmış randevunuzu başka tarihe alalım mı diyorlar, ay hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu sinir oldum, haftaiçi devlete gideceğim bu özellerden yıldım burda ya 🤦🏻‍♀️
Büş sende şans yok lan valla biz merakdan catladikca iyice meraklanma oluyo 😂 delircemn

Evet canım regila yakın akıntım olmazdı kup kuru olurdu hissederdim bunu zaten regila yakın rahim geri sertlesiyor ama daha birsey yok bakalım az kaldı batlara 🤣
Aynen canım ne kuruluk nede sertleşme var akintim var ve yumuşak bilmiyorum en isi beklemek sonra çıkmazsa çok üzülürüz inşallah vardırda yüzümüz hep böyle güler 🤲🤲🥰🤭🤗

Merhaba herkese 16 kasım benimde 31 ekim ovtrella iğne oldum arkaşlar 25 mm yumurtam vardı birde küçük vardı bakalım be olucak bu ay ilk iğnemdi 18 yaşında bi kızım var 38 yaşındayım ikinciyi istiyorum bakalım herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağına alır inşallah

Ay ben adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor yine şu adeti olayım da kurtulayım, anneme gelmişken brezilya fönümü de yaptırcam, sonucu 2-3 gün sonra size atarım fön nasıl duruyor 🥰🥰🥰🥰
Vaaaaay Brezilya fönü ne arkadaş !?!! Biz burda herseyde mahrum kalıyoruz anasını satiim 😣🤦‍♀️🤣

Back