- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.361
O zman çok güzel bence hadi inşallah hamileliktendir inşallah yaEvetttama koku felan yok cok sukur enfeksiyonum gecmis ☺☺☺☺
İn şa Allah kuzum ya ocak ayına kadar beklicem artık ocakta olmasa şubat direkt doktora ama hiç şikayetim yok adetlerim düzenli akıntım filan da yok ne bileyimKuzum herkeste olcak diye bişey yok ama baktın şüphelerin var rahim filmiyle baktırırsın inşallah yoktur ama
Büş sende şans yok lan valla biz merakdan catladikca iyice meraklanma oluyoAnnemlere geldik özel hastanede doktora randevu almıştım annemlere yakın diye buraya geldik beni aradılar doktorun çok acil çıkması gerekiyormuş çıkmış randevunuzu başka tarihe alalım mı diyorlar, ay hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu sinir oldum, haftaiçi devlete gideceğim bu özellerden yıldım burda ya
Aynen canım ne kuruluk nede sertleşme var akintim var ve yumuşak bilmiyorum en isi beklemek sonra çıkmazsa çok üzülürüz inşallah vardırda yüzümüz hep böyle gülerEvet canım regila yakın akıntım olmazdı kup kuru olurdu hissederdim bunu zaten regila yakın rahim geri sertlesiyor ama daha birsey yok bakalım az kaldı batlara
Ay sanmiyorum kiz son 3 gunO zman çok güzel bence hadi inşallah hamileliktendir inşallah ya
Şans yok valla billa ya bu işim baya ters gitti cenabette gezmiyom ama niye böyle oluyor bilmiyorumBüş sende şans yok lan valla biz merakdan catladikca iyice meraklanma oluyodelircemn
Bende ya bu ayda olmazsa dr a gidicem artıkİn şa Allah kuzum ya ocak ayına kadar beklicem artık ocakta olmasa şubat direkt doktora ama hiç şikayetim yok adetlerim düzenli akıntım filan da yok ne bileyim
Amin canim bende oyle insallah dualarimiz kabul olurİnşallah inşallah canım benimhepimize çok dua ediyorum
Aynen canım doğum günüm de bu ay bana en güzel hediye olur vallaAynen canım ne kuruluk nede sertleşme var akintim var ve yumuşak bilmiyorum en isi beklemek sonra çıkmazsa çok üzülürüz inşallah vardırda yüzümüz hep böyle güler❤
Ay in şa Allah güzel şeyler duyarız da gerek kalmaz böyle üzüntülereBende 28 gunde bi oluyodum ya enfeksiyondan yada spermlerdsn bilmiyorum 32 gune cikti /: doktora sorucam bunu bunay randevum var
Öyle deme yaaaaa güzel haberler gelicekAy sanmiyorum kiz son 3 gunadet gelcek
Sanki önceden sana söylemiş ben geliyom üç gün sonra kesin diye belki gelmicek inşallah gelmezde şaşar kalırsınAy sanmiyorum kiz son 3 gunadet gelcek
Benimde 31 ekimdi olursa en büyük hediye olur başka birşey istemiyorumAynen canım doğum günüm de bu ay bana en güzel hediye olur valla
AmiiiiiinAmin canim bende oyle insallah dualarimiz kabul olur❤
İnsallah canim benimBenimde 31 ekimdi olursa en büyük hediye olur başka birşey istemiyorum❤
Vaaaaay Brezilya fönü ne arkadaş !?!! Biz burda herseyde mahrum kalıyoruz anasını satiimAy ben adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor yine şu adeti olayım da kurtulayım, anneme gelmişken brezilya fönümü de yaptırcam, sonucu 2-3 gün sonra size atarım fön nasıl duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?