- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.341
Amin kuzum Amin inşallah senin kaşık ağrısı ne durumda yaEvet canim yapmicam 9 10 kasım gibi yapicam regl geçsin hele öyleinşallah regl olmam hamileyimdir ❤ sizde inşallah hamilesinizdir ❤
AMIN CANIMAmin kuzum Amin inşallah senin kaşık ağrısı ne durumda ya
Aynen benimde öyle canım eskisi gibi çok agrimiyor arada bir yokluyor kramp şeklinde benim de akıntım çok arttı günde 3 4 defa iç camisiri degtirirr oldum yaAMIN CANIMbenim hala ufak ağrılarım var sol taraftan özellikle arada bıçak saplaniyor gibi oluyor ama akintim çok arttı buarada yoğun geliyor beyaz seffaf uzayan akinti
Aynen benimde öyle canım eskisi gibi çok agrimiyor arada bir yokluyor kramp şeklinde benim de akıntım çok arttı günde 3 4 defa iç camisiri degtirirr oldum ya
Evet canım regila yakın akıntım olmazdı kup kuru olurdu hissederdim bunu zaten regila yakın rahim geri sertlesiyor ama daha birsey yok bakalım az kaldı batlarayumurtlamada geçti neyin nesi anlamadım normalde benim regle yakın kuru olurdu akintim olmazdı hiç seninde öylemi canım
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canisiEvet canım regila yakın akıntım olmazdı kup kuru olurdu hissederdim bunu zaten regila yakın rahim geri sertlesiyor ama daha birsey yok bakalım az kaldı batlara
İnşallah inşallah canım benimEvet canim yapmicam 9 10 kasım gibi yapicam regl geçsin hele öyleinşallah regl olmam hamileyimdir ❤ sizde inşallah hamilesinizdir ❤
Benim akintim baya bi var islaniyorum o derece /:Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canisi
Waowww süper süperrTOPIGIMIZI AÇALI BUGUN TAM 1 HAFTA OLDU VE 4K OLMUSUZ
Aynen ya sanki altına islatmissin gibi oluyor demi yaBenim akintim baya bi var islaniyorum o derece /:
Nesi super kizWaowww süper süperr
1 hafta için iyi degil miNesi super kiz
Doğru kuzum haklısınEger D vitamini eklisikligin varsa canim testlerde cikiyodur mutlaka cok onemliymia D vitamini dokforda randevum var onu sorucam mutlaka
He sen onu diyon1 hafta için iyi degil mi
EvetttAynen ya sanki altına islatmissin gibi oluyor demi ya
Nasıl 4K ? 4K insanımı üye?TOPIGIMIZI AÇALI BUGUN TAM 1 HAFTA OLDU VE 4K OLMUSUZ
Arada karışıyor valla canımHe sen onu diyonyanlis alinti yapmissin kiz akintima superndiyon sandim
Evet tabiki super
4K yorum kuzumnNasıl 4K ? 4K insanımı üye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?