- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.321
Mutlaka kullan bak kadinlarda ozellikls D vitamini eksiklihi bile gebelige engel olabiliyomusVitamin eksikliği var zaten bende canım bunları kullandim folik asit falan ama bırakmıştım şimdi sen böyle şöyleyince geri başlamak istiyorum
Ay ne kadar güzel böyle şeyleri okuyunca çok umitleniyorum gerçekten şuan çok mutlu oldum duygulandim bu yazını okurken allah razı olsun senden kuzum
Aynen canım bu gün tekrar başlıcam sağol beni uyandırdın içinMutlaka kullan bak kadinlarda ozellikls D vitamini eksiklihi bile gebelige engel olabiliyomus
Çok çok öptüm seni yanımda olsan sarılirdim valla sanaTabi ki kuzum ümitsizliğe hiç gerek yok Allah senden de razı olsun canım benimm
Bizde bu yuzden burdayiz hic tanimadigimiz halde birbirimize destek olmak icinAynen canım bu gün tekrar başlıcam sağol beni uyandırdın içinburayı bu yüzden çok sevdim burda çok umutluyum mutluyum çevremdeki en yakın arkadaşlarım bile beni çocuk konusundan vururken sizleri hiç tanımadığım halde çok sevdim cok desteksinziz çok yakınsıniz iyi ki karşıma çıkmışsınız ya
Eger D vitamini eklisikligin varsa canim testlerde cikiyodur mutlaka cok onemliymia D vitamini dokforda randevum var onu sorucam mutlakaYa kızlar ben zaten gösterdiğim Doğum oncesi multi vitaminleri ve Extra olarak ta folic asidi kullanıyorum. Bide ayriyetten D vitaminine alıyım mı yoksa bu vitaminlerin içinde olanlar yeterli mi ?
Woooow bravoGünaydın bebeklerrrr :) bi aferininiz alırım tam 160 sayfayı okudum bitirdim gözlerim kayıyor şuan
Helal olsumGünaydın bebeklerrrr :) bi aferininiz alırım tam 160 sayfayı okudum bitirdim gözlerim kayıyor şuan
Adet icin miOff ya zaman gecmiyor gunler gecmiyor
Bazen böyle takıntı yapıyorum işte bitirmeden durmuyorumHelal olsumben bile atliy bazen
Evet cnmAdet icin mi
Aynen oyle çok sağol canım benimBizde bu yuzden burdayiz hic tanimadigimiz halde birbirimize destek olmak icinumutlarimizi hic kaybetmeyelim HIC BIRIMIZ KISIR DEĞİLİZ IMKANSIZ VAKA DEGILIZ❤
Bende 28 gunde bi oluyodum ya enfeksiyondan yada spermlerdsn bilmiyorum 32 gune cikti /: doktora sorucam bunu bunay randevum varBinde demin aklıma ne geldi kızlar biliyomusunuz ben 3 4 sene önce gardnerella ve ureaplasma gibi enfeksiyon için tedavi aldım tamamen temizlendi rahmim adetlerim 35 40 günde bir olurdu tedaviden sonra 28 günde birden çok nadiren şaşardı ve benim adet bittikten 2 bilemedin 3 gün sonra çok şeffaf ve uzayan akıntım oluyodu yumurtlama akıntısıydı hiç aksamazdı saat gibiydim. Evlendikten sonra o akıntıyı ya ben tutamadım ya da çok az oluyo. Bi de bu 2 enfeksiyon tüp tıkanıklığı yapıyomuş bazen. Böyle normal döngüde tıkanıklık söz konusu ola bilir mi ya dün okuduğumda çok kötü oldum☹☹☹
Kuzum herkeste olcak diye bişey yok ama baktın şüphelerin var rahim filmiyle baktırırsın inşallah yoktur amaBinde demin aklıma ne geldi kızlar biliyomusunuz ben 3 4 sene önce gardnerella ve ureaplasma gibi enfeksiyon için tedavi aldım tamamen temizlendi rahmim adetlerim 35 40 günde bir olurdu tedaviden sonra 28 günde birden çok nadiren şaşardı ve benim adet bittikten 2 bilemedin 3 gün sonra çok şeffaf ve uzayan akıntım oluyodu yumurtlama akıntısıydı hiç aksamazdı saat gibiydim. Evlendikten sonra o akıntıyı ya ben tutamadım ya da çok az oluyo. Bi de bu 2 enfeksiyon tüp tıkanıklığı yapıyomuş bazen. Böyle normal döngüde tıkanıklık söz konusu ola bilir mi ya dün okuduğumda çok kötü oldum☹☹☹
Aynen olursa sürpriz olsun erkenden de test yapma benceBenim bat 7 kasim belirtiçok ama bekliyorum umutlanmak istemiyorum kuzum sende durumlar nasil
Evet canim yapmicam 9 10 kasım gibi yapicam regl geçsin hele öyleAynen olursa sürpriz olsun erkenden de test yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?