Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitamin eksikliği var zaten bende canım bunları kullandim folik asit falan ama bırakmıştım şimdi sen böyle şöyleyince geri başlamak istiyorum
Mutlaka kullan bak kadinlarda ozellikls D vitamini eksiklihi bile gebelige engel olabiliyomus

Ay ne kadar güzel böyle şeyleri okuyunca çok umitleniyorum gerçekten şuan çok mutlu oldum duygulandim bu yazını okurken allah razı olsun senden kuzum

Tabi ki kuzum ümitsizliğe hiç gerek yok Allah senden de razı olsun canım benimm

Mutlaka kullan bak kadinlarda ozellikls D vitamini eksiklihi bile gebelige engel olabiliyomus
Aynen canım bu gün tekrar başlıcam sağol beni uyandırdın için burayı bu yüzden çok sevdim burda çok umutluyum mutluyum çevremdeki en yakın arkadaşlarım bile beni çocuk konusundan vururken sizleri hiç tanımadığım halde çok sevdim cok desteksinziz çok yakınsıniz iyi ki karşıma çıkmışsınız ya

Ya kızlar ben zaten gösterdiğim Doğum oncesi multi vitaminleri ve Extra olarak ta folic asidi kullanıyorum. Bide ayriyetten D vitaminine alıyım mı yoksa bu vitaminlerin içinde olanlar yeterli mi ?

Bizde bu yuzden burdayiz hic tanimadigimiz halde birbirimize destek olmak icin umutlarimizi hic kaybetmeyelim HIC BIRIMIZ KISIR DEĞİLİZ IMKANSIZ VAKA DEGILIZ

Ya kızlar ben zaten gösterdiğim Doğum oncesi multi vitaminleri ve Extra olarak ta folic asidi kullanıyorum. Bide ayriyetten D vitaminine alıyım mı yoksa bu vitaminlerin içinde olanlar yeterli mi ?
Eger D vitamini eklisikligin varsa canim testlerde cikiyodur mutlaka cok onemliymia D vitamini dokforda randevum var onu sorucam mutlaka

Binde demin aklıma ne geldi kızlar biliyomusunuz ben 3 4 sene önce gardnerella ve ureaplasma gibi enfeksiyon için tedavi aldım tamamen temizlendi rahmim adetlerim 35 40 günde bir olurdu tedaviden sonra 28 günde birden çok nadiren şaşardı ve benim adet bittikten 2 bilemedin 3 gün sonra çok şeffaf ve uzayan akıntım oluyodu yumurtlama akıntısıydı hiç aksamazdı saat gibiydim. Evlendikten sonra o akıntıyı ya ben tutamadım ya da çok az oluyo. Bi de bu 2 enfeksiyon tüp tıkanıklığı yapıyomuş bazen. Böyle normal döngüde tıkanıklık söz konusu ola bilir mi ya dün okuduğumda çok kötü oldum☹☹☹

Bende 28 gunde bi oluyodum ya enfeksiyondan yada spermlerdsn bilmiyorum 32 gune cikti /: doktora sorucam bunu bunay randevum var

Kuzum herkeste olcak diye bişey yok ama baktın şüphelerin var rahim filmiyle baktırırsın inşallah yoktur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…