- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.021
En azından çıkıyor çıkmasa varya ölürüm heralde. Koydum cnm geçmediKarnına masaj yapıp sıcak suyuda ayaklarının altına koy kuzum bakalım nasıl olacaksın inşallah geçer yaDerya Leia
Kız ondanmi utaniosun bendede gaz var valla çaktırmadan saliyom uyanmadı hala eşimKızlar acayip bi şekilde gaz sorunum var utandıgıma kocamın yanında oturamıyorum o derece yani napcam ben ya
Bizimkiler de öyle yerkeşmişler bir daha da çıkmasınlar. Bende şu an görev icabı van dayım yazları öyle güzel serin ki
En azından çıkıyor çıkmasa varya ölürüm heralde. Koydum cnm geçmedi
Mutfakta hamur işine sardım şaşkınlıktanKız ondanmi utaniosun bendede gaz var valla çaktırmadan saliyom uyanmadı hala eşimolmadı başka odaya git sal gel
Ne güzel olurdubende böyle hiç aklımda yokken bir anda öğrenmek isterdimm
Bende aynen öyleyim,içimde bi heycanKızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 9 gün var Yaa gebelık olurmu kiii 1. Yumurtlamadan 14 gün 2.yumutlamadan 7 gün gectı
Kızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 9 gün var Yaa gebelık olurmu kiii 1. Yumurtlamadan 14 gün 2.yumutlamadan 7 gün gectı
Orası öyleay kışlarıda sağlam soğuktur, burası da kışın güzel oluyor işte, doğalgaz yok atkı bere yok kat kat kıyafetler yok
Ay napsak ki test yapamdım hıc yapsak mı korkuyorum vallaaBende aynen öyleyim,içimde bi heycan
Ne güzel olurduaa adetim gecikti neden acaba diyip ölesine test yapıp öğrenmek belki akışa bırakmak lazım hata bende bilmiyorummmkiii
Ay napsak ki test yapamdım hıc yapsak mı korkuyorum vallaa
Olabilir canım, ama az kalmış adete tekli rakamlara düşmüşsün gerisi hemen gelir, inşallah hayırlısı olur
Orası öylekışın mersin yazın van ideal olan
Aynen bende regli gününğ bekliyorum kaldı 9Bilemedim kuzum test konusunda başka belirtilerin var mı? Testin sonu hayal kırıklığı olursa sebep olmak istemiyorum ya regl gününü bekle bence
Ay kuzu normalde ben günü gününe olmam ki Pko var bende ılacsız olmuorumkafam karıştı
Bence beklemekte fayda varAy napsak ki test yapamdım hıc yapsak mı korkuyorum vallaa
Ay haftaya randevu var doktor bakacak kuzu beklesem mi kiaa pko mu var, o zaman sen direk Kan verip baktır ya regl günü gelsin, hem belki başka belirtiler gelir hem hcg varsa iyice artar
Bence beklemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?