- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.661
WooooowHAHAHAHahha yok kuzum ben grubun en az bilenlerindenim 2 ayda bu forumda öğrendim ne öğrendiysem
Bu ara hcg takibi yaptığımdan hemen yapıştırdım cevabı
Rica ederim canim ne demek bunun icim burdayiz birbirimize destek olmak icinYaaa çok sağol ablacim Allah razı olsun ilk sana sordum zaten iyiki varsiniz ❤❤❤❤❤❤daha tanımadan çok sevdim sizi
Yaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip olduNe yaptın anlatsana !!!nasıl tutturdun tavsiye ver bize bizde istiyoooooz
canım bızlerede dua edermisin lütfenYaaa çok sağol ablacim Allah razı olsun ilk sana sordum zaten iyiki varsiniz ❤❤❤❤❤❤daha tanımadan çok sevdim sizi
Aaaaay kıyamam sana ya!!!Yaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip olduYani özellikle valla bisey yapmadım ama hep dua ettim varya eğer bizim için hayırlı olacaksa bizede nasip et eğer değilse hiç olmasın dedim rabbim de çok şükür nasip etti inşallah kurban olduğum Allahım sizlere de verir
Ediyorum can ediyorum inşallah kurban olduğum rabbim sizin de kucağınızi doldursun biran evvel Allahım hayırlı sağlıkli evlat versin hepimizecanım bızlerede dua edermisin lütfen
gebişlerin duası kabul olurmuşş
sağlıkla al kucagına inşallah
Yaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip olduYani özellikle valla bisey yapmadım ama hep dua ettim varya eğer bizim için hayırlı olacaksa bizede nasip et eğer değilse hiç olmasın dedim rabbim de çok şükür nasip etti inşallah kurban olduğum Allahım sizlere de verir
Amin inşallah hepinizden Allahım 1 değil 1000 kere razı olsun inşallah ne dileğiniz ne isteğiniz varsa kabul etsinAaaaay kıyamam sana ya!!!❤❤ allah bu mutluluğunuzu doya doya yasamayı nasip etsin kuzum simdi daha da sevindim !
Aayyy ağlayacam valla şimdiya ben böyle bir tarafta bi sağlık sorunu olduğunda hamile kalanlara ekstra seviniyorum vallahi billahi, çok şükür çok!!
İnşallah sağlıkla büyür bebişin canımmmm, bizlere de dua ett
Allahım amin yarebbim.Ediyorum can ediyorum inşallah kurban olduğum rabbim sizin de kucağınızi doldursun biran evvel Allahım hayırlı sağlıkli evlat versin hepimize❤
Aayyy ağlayacam valla şimdiAllah razı olsun çok şükür bizim oldu inşallah haftaya daha da belli ki olur rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıkli evlat inşallah inşallah ❤
Canım çok sevindim adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa valla bisey yapmadım ki o kadar umutsuzdumki eşimde sıkıntı vardı ameliyat olmuştu o yüzden olabileceğini hiç düşünmemiştim 4 yıl oldu bekliyorduk nasip olduYani özellikle valla bisey yapmadım ama hep dua ettim varya eğer bizim için hayırlı olacaksa bizede nasip et eğer değilse hiç olmasın dedim rabbim de çok şükür nasip etti inşallah kurban olduğum Allahım sizlere de verir
Yok yok ben burasını çok seviyorum canlı canlı bütün sorular soruluyor bir sürü dua alıyorsun çok güzel Bi yer sizleri de çok sevdim çok sagolun hepinizdeamin kuzumm bizden kopma seni merak etmeyelim tüm gelişmeleri yaz bize
Evet canım bir iki güne pik olurKızlar ne diyorsunuz
Düne göre belirgin dimi
Yok yok ben burasını çok seviyorum canlı canlı bütün sorular soruluyor bir sürü dua alıyorsun çok güzel Bi yer sizleri de çok sevdim çok sagolun hepinizde
Cok sagolun Allah razı olsunCanım çok sevindim adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Eşin ne ameliyatı olmuştu acaba ? Grupta benzer sorunu yaşayanlar varsa umut olsun diye soruyorum
WAAAUUUUUUUU DİYORUM SANA..... DEĞERE BAK UÇMUŞ... TEBRİK EDERİM CANIM.. ALLAH BİZLERE DE BU GÜZEL HABERİ LAMAYA NASİP EDER İNŞALLAH TEZ ZAMANDA VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE :)Çok mutluyuuummmmkan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
Ayyy çok tatlı bunu duymakay kuzumm bizde seni çok sevdik tatlı diline kurban
Kasım Ayımızın ilk hamişiii
VALLA NE GÜZEL ŞİFA BULMUŞ EŞİN VE DİLEĞİNİZ DE GERÇEK OLMUŞ NE MUTLU SİZECok sagolun Allah razı olsun
Esim varikosal ameliyatı oldu yumurtaliklarindan damar genişlemesi ve sperm azlığı vardı 1 sene oldu ameliyat olalı ameliyattan önce 2 milyon iken ameliyattan sonra 45 milyon sprem sayısı çıktı bunun normal hali 20 milyon imiş işte çok şükür düzeldi oldu
Amin rabbim sizlere de nasip etsin inşallah canım benimWAAAUUUUUUUU DİYORUM SANA..... DEĞERE BAK UÇMUŞ... TEBRİK EDERİM CANIM.. ALLAH BİZLERE DE BU GÜZEL HABERİ LAMAYA NASİP EDER İNŞALLAH TEZ ZAMANDA VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?