• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bak ben bundan kıvranıyormuşum uyumamak icin! Böyle güzel haberi almak içinmiş ❤️❤️❤️💕💕 valla duygusallık bağladım! 😥 kendiminmiş kadar sevindim valla ! Allahım sen bu ay bir sürü böyle güzel haber almamızı nasip et !!!! 🤲🤲🤲
Öptüm sizi kızlar 😘😘😘 bu kez yatıyorum ; kesin bilgi! 😁

Kızlar Kasım batlari kimlerin ne zaman yakinda var mi batı gelen??

Aynen ben de kilolarla uğraşıyorum. Ocak gibi başlayayım diyorum folik asite. Bir de doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum. Gebelik istiyorum diyeceğim, kan değerleri, rahim vs bir baktıracağım.
Mutlaka gidip kontrol olun. Ben oldum ve polip gördü doktor ameliyat oldum 2 hafta önce.

Bence hemen baslayin ancak tutar ikinci cocuga ugrasiyorum 3 yildir.
Merhaba,
Hemen tutma ihtimalini de göz ardı edemiyorum :) Mart ayı maddi olarak rahatlayacağım bir ay olacak o yüzden o zaman olmasını diliyorum.
Allah aratmasın ne diyeyim.
Sizin de en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olsun

İhmal etmemek lazım aslında. Ben her yıl düzenli smear veriyorum. 6 ayda 1 rutin kontrol oluyorum
Doğumdan önce ben de o şekilde kontrol oluyordum, pko vardı zaten. Sık sık gidiyordum ama doğumdan sonra nedense gidesim gelmedi :işsiz: Haklısın ihmal etmemek lazım. Aralık gibi gitmeyi planlıyorum 60 kg'ı görürsem :)

Ya bak ben bundan kıvranıyormuşum uyumamak icin! Böyle güzel haberi almak içinmiş ❤❤❤💕💕 valla duygusallık bağladım! 😥 kendiminmiş kadar sevindim valla ! Allahım sen bu ay bir sürü böyle güzel haber almamızı nasip et !!!! 🤲🤲🤲
Öptüm sizi kızlar 😘😘😘 bu kez yatıyorum ; kesin bilgi! 😁
Rabbim isteyen herkese en hayırlı en sağlıklı bebişleri nasip etsin inşallah iyi yatmalar😊🤲❤️

Back