- 18 Mart 2019
- 133
- 269
- 53
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.681
Cok şükürVALLA NE GÜZEL ŞİFA BULMUŞ EŞİN VE DİLEĞİNİZ DE GERÇEK OLMUŞ NE MUTLU SİZE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükürVALLA NE GÜZEL ŞİFA BULMUŞ EŞİN VE DİLEĞİNİZ DE GERÇEK OLMUŞ NE MUTLU SİZE
Canım çokk sevindim valla sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçir inşallahÇok mutluyuuummmm kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
Cokkk sevindim cokkk allahim sağ salim kucağına almayı nasippp etsin darısı bizlerin başınaÇok mutluyuuummmm kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
İnşallah canım benim Allah razı olsun rabbim tüm hamileleri kolay geçitten geçisin inşallahCanım çokk sevindim valla sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçir inşallah
Amin rabbim sizlere de en kısa zamanda nasıp etsin inşallah can kurban olduğum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınCokkk sevindim cokkk allahim sağ salim kucağına almayı nasippp etsin darısı bizlerin başına
Aminnnnnnnİnşallah canım benim Allah razı olsun rabbim tüm hamileleri kolay geçitten geçisin inşallah ❤❤❤
Amiiiin canımAmin rabbim sizlere de en kısa zamanda nasıp etsin inşallah can kurban olduğum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Mutlaka gidip kontrol olun. Ben oldum ve polip gördü doktor ameliyat oldum 2 hafta önce.Aynen ben de kilolarla uğraşıyorum. Ocak gibi başlayayım diyorum folik asite. Bir de doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum. Gebelik istiyorum diyeceğim, kan değerleri, rahim vs bir baktıracağım.
Hadi ya çok geçmiş olsun :/ Ben doğumumdan beri gitmedim kadın doğuma, iki yıl oluyor. Mutlaka gideceğimMutlaka gidip kontrol olun. Ben oldum ve polip gördü doktor ameliyat oldum 2 hafta önce.
Merhaba,Bence hemen baslayin ancak tutar ikinci cocuga ugrasiyorum 3 yildir.
İhmal etmemek lazım aslında. Ben her yıl düzenli smear veriyorum. 6 ayda 1 rutin kontrol oluyorumHadi ya çok geçmiş olsun :/ Ben doğumumdan beri gitmedim kadın doğuma, iki yıl oluyor. Mutlaka gideceğim
Doğumdan önce ben de o şekilde kontrol oluyordum, pko vardı zaten. Sık sık gidiyordum ama doğumdan sonra nedense gidesim gelmedi Haklısın ihmal etmemek lazım. Aralık gibi gitmeyi planlıyorum 60 kg'ı görürsem :)İhmal etmemek lazım aslında. Ben her yıl düzenli smear veriyorum. 6 ayda 1 rutin kontrol oluyorum
Rabbim isteyen herkese en hayırlı en sağlıklı bebişleri nasip etsin inşallah iyi yatmalarYa bak ben bundan kıvranıyormuşum uyumamak icin! Böyle güzel haberi almak içinmiş ❤❤❤ valla duygusallık bağladım! kendiminmiş kadar sevindim valla ! Allahım sen bu ay bir sürü böyle güzel haber almamızı nasip et !!!!
Öptüm sizi kızlar bu kez yatıyorum ; kesin bilgi!
12 kasimmmmKızlar Kasım batlari kimlerin ne zaman yakinda var mi batı gelen??
canımm hayırlı olsun . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok mutluyuuummmm kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum