- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.421
Ah kuzum olsa arzular selale :))) yarına kismetse. Ama dunku testtede hafif koyuluk acilmistiya ondan sonra iliski oldu ben ordanda umutluyum iceride yasiyomus sonucta e daha dun gece oldu iliski o arada yumurtluyordum demekkiçatlıyor kuzucumm çatlamış hatta, bugünde olsa balından yenmez ama sen yarın yapmaya çalış kuzum
hadi bakalım bekliyoruz testihiç bişey içmeden çişim gelir herhalde
bugünde cıkmıycak gibi.
dün akıntım baya vardı ama bugün yok
bazen akıntıdan 2 gün sonra pik olurmuş.acaba yarınmı olacak
Esimde oyle diyoduBugün ve sonraki 2 günü değerlendir bence canım sonra 1 gün ara verip tekrar
Öncesinde yapman iyi olmuş bence deAh kuzum olsa arzular selale :))) yarına kismetse. Ama dunku testtede hafif koyuluk acilmistiya ondan sonra iliski oldu ben ordanda umutluyum iceride yasiyomus sonucta e daha dun gece oldu iliski o arada yumurtluyordum demekki
Bende şuan onu yaşıyorum 4 gün önce yunurtlamaydi 2 gün sürdü dün çatladı ama benim 3 günüdür kaşık agrim çok ya oturamıyorum bile o yüzden neden acabaKizlar yumurtlamayla alakalı bisi fark ettim sizdede oluyormu ben pik i gördüğüm gün ve kalan 1 2 gün daha ilişki sırasında acayip kasık ağrısı yaşadım ama sonrasında ne acı ne başka bisi olmadi acısız geçti
Olsun yarına da razıyız hahahahaEsimde oyle diyodubenim esim takvimle tarihle istemiyor kuzum akışında ne zaman olursa diyor oyle olunca zor. Dun gece catlamaya baslamisti iliski oldu. Bugun o gelmedikten sonra ben gidemem yarına kısmet
İnsallah be kuzum bakalim. Sana seyi sorcam bak sen ovulasyonla takip etmis miydin yoksa takvimden mi takip ediyodunÖncesinde yapman iyi olmuş bence de
Canım zaten güzel olan günü yapmışsınız pik olmadan bir gün önce olması guzel çünkü yumurtlama olduğunda içinde sperm olmuş olacak zaten 3 gün canlı kalıyorlar tutturmuş olbirsin yani inşallah hamis olursunTam çift çizgiyken değerlendiremedik. Bir önceki akşam hafif silikti o zaman yaptık. bugünde çatladı zaten. KısmetHayırlısı olsun
Inşallah canımAynen oyle yapacam canım inşallah düzelir
kızlar bu akıntı normalden farklı süt gibi beyaz mı oluyor yoksa şeffafmıhiç bişey içmeden çişim gelir herhalde
bugünde cıkmıycak gibi.
aminnnnnninşallah amiin aminnn bu gruptaki herkes bu ay hamiş kalsın inşallahh
Ben bukadar silikkende değerlendirdim tamamen siliklesincede canım sende yapabilirsen öyle yap testte yap ilişkide yap canımTest mi yapayim iliski mi yapayim canim anlamadim. Simdi bu kadar catlamis olmasi yetiyor mu iliski icin yoksa iyice silik mi olmasi lazim kizlar
İnşallahayy hadi bakiimm aslışşş 22 mm olsun çatlatttt o yumurtayı göriim seni
Aynen canim ben ağladım hatta ilişki sırasında ama pes etmedim herşey bebiş içinBendede oluyo o agri hatta yapmak istemiyorum bile o derece
Aynen ya dün ağrıdan yapmak bile istemedim ama mecbur yaptım vallaBendede oluyo o agri hatta yapmak istemiyorum bile o derece
Aynn katlanicazAynen canim ben ağladım hatta ilişki sırasında ama pes etmedim herşey bebiş için
Sana diyorum, cumartesiyi de değerlendirhiç bişey içmeden çişim gelir herhalde
bugünde cıkmıycak gibi.
Aynen ya dün ağrıdan yapmak bile istemedim ama mecbur yaptım valla
Tamam kuzumMartilikiz07 canim burayada at kizlar gorunca yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?