Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlıyor kuzucumm çatlamış hatta, bugünde olsa balından yenmez ama sen yarın yapmaya çalış kuzum
Ah kuzum olsa arzular selale :))) yarına kismetse. Ama dunku testtede hafif koyuluk acilmistiya ondan sonra iliski oldu ben ordanda umutluyum iceride yasiyomus sonucta e daha dun gece oldu iliski o arada yumurtluyordum demekki

Bugün ve sonraki 2 günü değerlendir bence canım sonra 1 gün ara verip tekrar
Esimde oyle diyodu benim esim takvimle tarihle istemiyor kuzum akışında ne zaman olursa diyor oyle olunca zor. Dun gece catlamaya baslamisti iliski oldu. Bugun o gelmedikten sonra ben gidemem yarına kısmet

Bende şuan onu yaşıyorum 4 gün önce yunurtlamaydi 2 gün sürdü dün çatladı ama benim 3 günüdür kaşık agrim çok ya oturamıyorum bile o yüzden neden acaba

Tam çift çizgiyken değerlendiremedik. Bir önceki akşam hafif silikti o zaman yaptık. bugünde çatladı zaten. Kısmet Hayırlısı olsun
Canım zaten güzel olan günü yapmışsınız pik olmadan bir gün önce olması guzel çünkü yumurtlama olduğunda içinde sperm olmuş olacak zaten 3 gün canlı kalıyorlar tutturmuş olbirsin yani inşallah hamis olursun

Test mi yapayim iliski mi yapayim canim anlamadim. Simdi bu kadar catlamis olmasi yetiyor mu iliski icin yoksa iyice silik mi olmasi lazim kizlar
Ben bukadar silikkende değerlendirdim tamamen siliklesincede canım sende yapabilirsen öyle yap testte yap ilişkide yap canım

Aynen canim ben ağladım hatta ilişki sırasında ama pes etmedim herşey bebiş için
Aynn katlanicaz bu ay zaten bizim hep bos gevti yumurtlamada 2 gun degerlendirdik okadar atesim düşmeye basladi adet gelicek belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…