- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.408
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.401
Tamam canım idrara cik 2 kere boşalt içini 3. Idrarla yap daha garanti olsun bekliyoruman itibariyle sıvı alımını bıraktım canım.
sadece yemek yicem.
14:00 da yaparım bugün.
Yumurta çatladı ama " ERDAL YOK " çok tatlısınız :))))))
Folio kullaniyorum ben canim 120 li 60-65 tl dihangi marka kullanıyosun kuzum
Tam çift çizgiyken değerlendiremedik. Bir önceki akşam hafif silikti o zaman yaptık. bugünde çatladı zaten. KısmetCanım akşamı degerlendirdiysen yumurtlama dönemi sperm vücutta 3 güne kadar yaşıyor olacağı varsa tutar umutsuz olma
hiç bişey içmeden çişim gelir herhaldeTamam canım idrara cik 2 kere boşalt içini 3. Idrarla yap daha garanti olsun bekliyorum
Tuvalete git önceki aldıklarını boşaltt beybian itibariyle sıvı alımını bıraktım canım.
sadece yemek yicem.
14:00 da yaparım bugün.
zuhahaaaa... Yaz kız sendeBende yazıcam regl olursam rüştüde var ama gebe değilim
Inşallah bugüne yetişmiştir canım bekleyip görücez ❤Tam çift çizgiyken değerlendiremedik. Bir önceki akşam hafif silikti o zaman yaptık. bugünde çatladı zaten. KısmetHayırlısı olsun
Gelir gelir benim gelio sürekli Vc de yatıcam yakındahiç bişey içmeden çişim gelir herhalde
bugünde cıkmıycak gibi.
dün akıntım baya vardı ama bugün yok
bazen akıntıdan 2 gün sonra pik olurmuş.acaba yarınmı olacak
Çatlamış canım akşam yap dahada silik çıkarSizce catlamis mi? Pik oldugu zaman T daha koyuydu simdi acıliyo koyulugu
Aynen oyle yapacam canım inşallah düzelirBırakma canım bitene kadar iç hatta tekrar al vitamin şart iğne verdilerse baya düşüktü demekki dikkat et canım ❤
Ay bebek olsunda razıyız onlara vallaSiz bide onlari dogumdan sonra görün
Test mi yapayim iliski mi yapayim canim anlamadim. Simdi bu kadar catlamis olmasi yetiyor mu iliski icin yoksa iyice silik mi olmasi lazim kizlarÇatlamış canım akşam yap dahada silik çıkar
Sizce catlamis mi? Pik oldugu zaman T daha koyuydu simdi acıliyo koyulugu
Ayyy benimde bu ay yumurtam olsun , çatlatıyım hamiş oliyim allahım çok amin❤❤
Bendede oluyo o agri hatta yapmak istemiyorum bile o dereceKizlar yumurtlamayla alakalı bisi fark ettim sizdede oluyormu ben pik i gördüğüm gün ve kalan 1 2 gün daha ilişki sırasında acayip kasık ağrısı yaşadım ama sonrasında ne acı ne başka bisi olmadi acısız geçti
Catlamis kuzuSizce catlamis mi? Pik oldugu zaman T daha koyuydu simdi acıliyo koyulugu
Bugün ve sonraki 2 günü değerlendir bence canım sonra 1 gün ara verip tekrarSizce catlamis mi? Pik oldugu zaman T daha koyuydu simdi acıliyo koyulugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?