Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım tabi test yspıyorum. Hatta çift çizgiyi gördük dün bugün de çatladı ama eşim şehir dışına çıktı birşey olmadı. ikinci çizgi hafif silikken değerlendirdik inşallah tutar o şekilde. Pek ümidim yok benşm

pişmanım valla
göz göre göre gitti 1ay
ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam. Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.

Eklentiler

• IMG_20191101_113000_resized_20191101_114352777.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 32
ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam. Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.
Canım akşamı degerlendirdiysen yumurtlama dönemi sperm vücutta 3 güne kadar yaşıyor olacağı varsa tutar umutsuz olma

Yumurta çatladı ama " ERDAL YOK " çok tatlısınız :))))))

ay kız senin dün pikti akşam gelecek herif diyodun değerlendirdiniz mi

Kizlar yumurtlamayla alakalı bisi fark ettim sizdede oluyormu ben pik i gördüğüm gün ve kalan 1 2 gün daha ilişki sırasında acayip kasık ağrısı yaşadım ama sonrasında ne acı ne başka bisi olmadi acısız geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…