- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.381
Evet canım tabi test yspıyorum. Hatta çift çizgiyi gördük dün bugün de çatladı ama eşim şehir dışına çıktı birşey olmadı. ikinci çizgi hafif silikken değerlendirdik inşallah tutar o şekilde. Pek ümidim yok benşmTest yapıyor musun canımm, normalde yumurtlarken lh hormonu pik oluyor vücutta yumurta gelişiyor gelişiyor tüpe düşüyor o sırada pik oluyor diye biliyorum test iyice koyu oluyor, tüpte ilerleyip çatlarken de silikleşiyor o sırada tutturursak ne ala
ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam.pişmanım valla
göz göre göre gitti 1ay
Canım akşamı degerlendirdiysen yumurtlama dönemi sperm vücutta 3 güne kadar yaşıyor olacağı varsa tutar umutsuz olmaahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam.Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.
ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam.Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.
Aaa hadi yaaaaa?!?!? Alahim hemen hamile kalıyim yarebbbbbiiim çok aminYoo tam tersini demek istedim aslında:) Once bi dökülüyor tabi ama sonra birsuru sac çıkıyor
Evet canim istedigini alabiliyosun recetesiz
Hoş buldum çiçeğimmmmValla ben de değerlendirdim Hatta bu geceyi de değerlendireceğime söz verebilirim
ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam.Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.
Erdal yok!ahan benim de gitti boşuna bir ay yumurtladık ta ne oldu sanki. Herif yok. Bu sabah yine test yaptım çatlamış. Bugün de yok adam.Artık hafif silikti ikinci çizgi o zaman değerlendirmiştik. tutarsa ona yorarım.
Canim stresten olabilir bi adet söktürücü yazdirsaydin belkide sokulemiyorsundurHala adet olmadımmmmm ne bir karın ağrısı ne birşey hiçbişey yok çıldırcağğmmm
Canim stresten olabilir bi adet söktürücü yazdirsaydin belkide sokulemiyorsundur
Canım sen bugünde test yapıcaksın degilmi seni gözetliyorum merakla bekliyorum sivi alma 2 3 saat kadar öyle yap testi buseferBende yazıcam regl olursam rüştüde var ama gebe değilim
Keşke yazsaydı 1 hafta beklerdin olmadı kullanırdın şimdi tekrar doktora gitmek sıkıntıyazmadı doktor ya olursun 1 haftaya kalmaz yazmayalım dedi
an itibariyle sıvı alımını bıraktım canım.Canım sen bugünde test yapıcaksın degilmi seni gözetliyorum merakla bekliyorum sivi alma 2 3 saat kadar öyle yap testi busefer
:))))))))) bende kendime güldümErdal yok!çok güldüm ya
yok anacım nerdeee.... valiz hazırla yemek yap çoukla ilgilen e birde kaynana var bende yapamadık birşey malesefay kız senin dün pikti akşam gelecek herif diyodun değerlendirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?