• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy gozumuz aydinnn, saglikla huzurla buyutun inşallah ❤️❤️🤲🤲

Neosumm😔😔 rabbim sifa versin l🤲 inşallah bir once toparlanip bu gunlwri geride bırakırsınız ❤️

Yavrus benim problemlerim var bu aralar, hic bir sey yapmak istemiyorum. Ne mutluyum ne mutsuz hicbir duygum yok resmen

Balusum❤️❤️❤️

Ah yavrus neden öyle oldu ya☹️☹️
Ayyy ikisiyle bol bol foto

Hoşbuldum 2 gözümün çiçeğeeeee
Ne ediom
Nabıo benm damat :KK70:

Leeennnğğğğ oğleeemmm
Sen daha burdamısınnnn

Aşkoşum naber bibiğim

Oy kıyamam
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm

Hayr malesef olmadı bulutum hala uğraşıorm son demler
Olmasada ne edem bilmiorm ya :KK43:
Napsın bugün şeker yüklememiz vardı herşry yolunda çok şükür, yüzünü kapamış ama şapşük göstermedi🙈

Ayyy ikisiyle bol bol foto

Hoşbuldum 2 gözümün çiçeğeeeee
Ne ediom
Nabıo benm damat :KK70:

Leeennnğğğğ oğleeemmm
Sen daha burdamısınnnn

Aşkoşum naber bibiğim

Oy kıyamam
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm

Hayr malesef olmadı bulutum hala uğraşıorm son demler
Olmasada ne edem bilmiorm ya :KK43:
Eve gecelim bol bol fotograflar cekilecek 😍
Su ayaklara bakarmisiniz ya nasil sirin 😍
8B186BE3-CB8D-442A-B710-C112F0CA06D0.jpeg

Bugün sitede 3. Senem bitmiş vay beeee
3 senedir kahrımı çekiosunuz :KK70:
Nice 3 senelere diyelim ozaman 🎉😂

Günaydıııınn
Katre_g Katre_g yoksun doğurdunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yok valla doğurmadım bugün de 🤣 her güne bugün de doğurmadım diyerek uyanıyorum ahahahah kasım topicinde doğuramayan son kişilerden biriyim, muhtemelen en son ben doğurucam gibi bir his var içimde 🤣

Siz nasılsınız 😍

anonimbirbayan anonimbirbayan kuzum nasılsınız alıştın mı bebişli yaşama 🤗 bana aktarmak istrdiğin deneyimler öneriler varsa dinlerim 🤭 cukulatam cukulatam çuku sen de dinle bunları 🤭

Günaydıııınn

Yok valla doğurmadım bugün de 🤣 her güne bugün de doğurmadım diyerek uyanıyorum ahahahah kasım topicinde doğuramayan son kişilerden biriyim, muhtemelen en son ben doğurucam gibi bir his var içimde 🤣

Siz nasılsınız 😍

anonimbirbayan anonimbirbayan kuzum nasılsınız alıştın mı bebişli yaşama 🤗 bana aktarmak istrdiğin deneyimler öneriler varsa dinlerim 🤭 cukulatam cukulatam çuku sen de dinle bunları 🤭
le olem nasıl doğurmadın :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Günaydıııınn

Siz nasılsınız 😍

Bi bakmissin dogurmussunda bir hafta gecmis benim gibi😂😂

Iyiyiz canim alistik ama daha eve gecemedik hastanede oldugumuz icin bi elim yagda bir elim balda😂

24saat hemsire teyzeleri var yine bir cok seyi kendim yapiyorum ama baya yardimci oluyorlar. Aktarabilecegim bir sey yok simdilik 😬
Anne sutu emecekse sabirli olman gerekiyor emme refleksi gelismesi biraz zaman alabilir. Belkide almaz bizim ki erken dogdugu icin o sekildedir diye dusunuyorum ama yavas yavas basliyor emmeye karnini doyurmaya ☺️😍

Bi bakmissin dogurmussunda bir hafta gecmis benim gibi😂😂

Iyiyiz canim alistik ama daha eve gecemedik hastanede oldugumuz icin bi elim yagda bir elim balda😂

24saat hemsire teyzeleri var yine bir cok seyi kendim yapiyorum ama baya yardimci oluyorlar. Aktarabilecegim bir sey yok simdilik 😬
Anne sutu emecekse sabirli olman gerekiyor emme refleksi gelismesi biraz zaman alabilir. Belkide almaz bizim ki erken dogdugu icin o sekildedir diye dusunuyorum ama yavas yavas basliyor emmeye karnini doyurmaya ☺️😍
Kuzum erken doğan bebişlerde emme refleksi biraz daha geç oturabiliyormuş, ondan olabilir belki. Siz neden daha çıkmadınız? Bebişi hastanede tutmaları için bir sebep mi vardı hatırlamadım? Kilosu falan yerindeydi maaşallah sağlıklıydı diye hatırlıyorum.
Anne sütü denicez tabi başta, emecek mi emmeyecek mi kendi karar verecek 🙈 malum bazı bebeler süt olsa da almıyor 🤭

Ay doğuramıyorum anonim yaaaaa gelse de ben de bebemi sevsem artık 🤣

Back