- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.621
sensnYok ben diildim o Katre_g ydi o
hoşgeldin
Ben geldiimmm
tek ayak üstünde durmak zormuydu
başka şelerde varmıYeni uygulama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sensnYok ben diildim o Katre_g ydi o
hoşgeldin
Ben geldiimmm
başka şelerde varmıYeni uygulama
Yok askomsensn
hoşgeldin
başka şelerde varmı
Gunoogünaydınnnnnnnnnn
Bu gobekle pek kolay olmadisensn
hoşgeldin
başka şelerde varmı
kmseye sataşma kızzzzzBu gobekle pek kolay olmadi
Satasmadim ki ne hakaret ettim ne yanlis bir kelime kullandimkmseye sataşma kızzzzz
bu arada abarttığın kadar göbeğin yok kızSatasmadim ki ne hakaret ettim ne yanlis bir kelime kullandim
Insanlar baskasinin fikrine acik olmayinca saygi duyamayinca boyle bosu bosuna ceza yiyorsun
Aynen cok buyuk degil bazen cok bastiriyor one dogru ozaman kocaman oluyorbu arada abarttığın kadar göbeğin yok kız
bu arada abarttığın kadar göbeğin yok kız
Attı ya buraya resimSen herkesin göbeğine nasıl bu kadar hakimsin yaaa hahahahah
Gecen fotograf atmistimSen herkesin göbeğine nasıl bu kadar hakimsin yaaa hahahahah
Burdayiz uykusuz bir geceden sonra anca uyandimNerdesiniğğğğğğiiizzzzzzz
O beklemeler son bulacak canim hic merak etmeSene 2023 olcak ve ben hala bekliyorum
Dışkıda sindirim testi yapılıyor. Redüktan madde pozitifse laktoz intoleransı var. Bizimkinde çıkmadı ama Relactaz kullandık. Yan etkisi olmadı. Besin alerjisi var bizimkindeLaktoz intoleransi tanısını hangi belirtilerle koydular kizlar banada relactaz damla verdi dr bu hafta ama cok kusma yapti sizdede oldumu kusma? Yesil mukuslu kopuklu kakaydi bizim sikayetler
Hadi inşallahuslu bir çocuk oldum
belki birgün şirinleri görebilirim
Gecmis olsun canim hersey gonlunce olsunHadi inşallah
Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi
dayler dayler Geldi mi?
anonimbirbayan Katre_g cukulatam Doğurdunuz mu?
Geçmiş olsun kuzumHadi inşallah
Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi
dayler dayler Geldi mi?
anonimbirbayan Katre_g cukulatam Doğurdunuz mu?
İnşallah canimm ayakkabiniza adimi yazin artikGecen fotograf atmistim
Burdayiz uykusuz bir geceden sonra anca uyandim
O beklemeler son bulacak canim hic merak etme