• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun cekindigim fotografta kocaman bir gobek, yuz goz sismiste olsa gulmeye devam 😬
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bence gobek baya buyuk yada cok yedigimden olabilir bilemedim 😂😂
Yarin 34. Haftamiz ve bakalim daha ne kadar buyuyecek benim kucuk ayicigim 💙😍
E52B0DE8-2982-44B3-A52F-E29059B37692.png

Laktoz intoleransi tanısını hangi belirtilerle koydular kizlar banada relactaz damla verdi dr bu hafta ama cok kusma yapti sizdede oldumu kusma? Yesil mukuslu kopuklu kakaydi bizim sikayetler
Dışkıda sindirim testi yapılıyor. Redüktan madde pozitifse laktoz intoleransı var. Bizimkinde çıkmadı ama Relactaz kullandık. Yan etkisi olmadı. Besin alerjisi var bizimkinde

uslu bir çocuk oldum
belki birgün şirinleri görebilirim
Hadi inşallah

Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi

dayler dayler dayler dayler Geldi mi?

anonimbirbayan anonimbirbayan Katre_g Katre_g cukulatam cukulatam Doğurdunuz mu?

Hadi inşallah

Ne var ne yok kızlar? Bizim hastane işleri can sıkıcı oldu biraz yine. Kardiyoloji kontrolünde EKG'de ufak bir şeyler görüldü. Holter takıldı 24 saat kalp ritmi kayıt altına alındı. Onda da hafif taşikardi çıkmış. İlaç vermediler. 6 ay sonra tekrar kontrol. Her şey yolundaysa yılda bire düşürecekler. Sinirlerim kaldırmıyor artık hiçbir şeyi

anonimbirbayan anonimbirbayan Katre_g Katre_g cukulatam cukulatam Doğurdunuz mu?
Gecmis olsun canim hersey gonlunce olsun 🥰

Ben dogurmadim daha 6haftam var (bebis tabi erken yada gec gelmeye karar vermezse) 😬

Hadi inşallah

Geçmiş olsun kuzum 🥺

Daha doğurmadımama her an doğurabilirim. Haftaya ilk defa nst ye giricem, beklemedeyiz şimdilik 😊

Back