- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.281
Kilik degistirip gelmem lazimOldu bile napak. Çocuğun doktorlarının yarısından fazlası orada. Biz sürekli oradayız
Un helvası yiyom gel
Diyetteym cicim...Oldu bile napak. Çocuğun doktorlarının yarısından fazlası orada. Biz sürekli oradayız
Un helvası yiyom gel
Serumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diye
Millet hamile kalınca işi bırakır bizim çukuPüü ishal mi yapacaksın bizi
8 aylık
Yaa hiç böyle düşünme. Hastanede bile öp kokla konuş onunla. Her şeyin o kadar farkındalar ki. Onu nasıl sevdiğinizi hep hissettirin. Biz hastane odasına oyuncaklarını bile topladık evi gibi hissetsin keyfi yerine gelsin diye
Hadi gooş. Bizi Mega'da bulabilirsin agajdjd
Anaam cidden işe girmişsin. Şaka sandım. Kolay gelsiin. Nereye girdin
En çok ben uyuyacağım
Çok geçmiş olsun. Hep de üst üste geliyor böyle geldi mi ya :/ Annemin safra kesesi taş dolu yıllardır. Her yediği feci rahatsız ediyor ve inatla o ameliyatı olmuyor. Tehlikeli demişler bir de onunkine. Taşlar kanala yakınmış galiba. Şimdi bir de kuzenimde çıktı. Allah kolaylık versin. Ameliyat işi de hızla en kolay şekilde hallolur, rahata kavuşursun inşallah. Kuzucum nasıl? Babaanne mi ilgilenecek sizinle?
Hemşire haklı kuzum, eminim çok zor ama sen iyi olmaya çalış ki bebeğine de daha çok ilgi alaka gösterebil, bakımını sağlayabil. En azından arada bir düzgün bir uyku uyumaya çalış. Kendini fiziken de psikolojik olarak daha iyi hisseder, daha güçlü olursun. Bak bebişin, senin kucağına gelince hemen susup uyumuş. Kıyamam o minik yavruyaSerumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.
kıyamam sana kuzumSerumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.
hergün görüştüğüm kişinin işe başladığını en son öğrenmem pekiMillet hamile kalınca işi bırakır bizim çukucukulatam işe başladı Bebek rızkıyla gelir sözünün vücut bulmuş hali bu kız
İşte bunlar hep analıqhergün görüştüğüm kişinin işe başladığını en son öğrenmem peki
annelikten
Pamuk pirenses olKilik degistirip gelmem lazim
Yeter yav eriyecek misinDiyetteym cicim...
12 günde 2.5 kilo iyimi bibiğim
Geçecek hepsi inan bana geçecek. O damarları en son o kadar bulamadılar ki çocuğumun damarını patlattılar. Sonra böyle olmayacak sık sık kan almak zorundayıp deyip boynunu deldiler kateter taktılar. O bile geçti gitti bak. Ben hastanede o uyudukça yanına kıvrılıp uyudum. Sen de dinlen uyuyamasan bileSerumu çıkardılar dün sabah. Dün akşam antibiyotiği vermeye geldiler. İlaç gitmedi tıkanmış damar yolu. O kadar canı yandı ki çok çok ağladı. Yeniden damar yolu açmaya çalıştılar yarım saat uğraştılar bulamadılar. Yarım saat ağladı hiç susmadan. O ağladıkça ben de ağladım. En sonunda vazgeçtiler açmadılar. Kucağıma aldım sustu uyudu. Çok zordu dün gece. Hemşire geldi sabaha karşı çok yorgunsun uyu dinlen ona bu şekilde bi faydan olmayacak diyo. Gerçekten çok yorulduk artık.
He yaGünaydın kızlar
Millet hamile kalınca işi bırakır bizim çukucukulatam işe başladı Bebek rızkıyla gelir sözünün vücut bulmuş hali bu kız
O zaman asla tanimazlar ciddenPamuk pirenses ol
Yeter yav eriyecek misin
Geçecek hepsi inan bana geçecek. O damarları en son o kadar bulamadılar ki çocuğumun damarını patlattılar. Sonra böyle olmayacak sık sık kan almak zorundayıp deyip boynunu deldiler kateter taktılar. O bile geçti gitti bak. Ben hastanede o uyudukça yanına kıvrılıp uyudum. Sen de dinlen uyuyamasan bile
He ya
keşkePamuk pirenses ol
Yeter yav eriyecek misin
Geçecek hepsi inan bana geçecek. O damarları en son o kadar bulamadılar ki çocuğumun damarını patlattılar. Sonra böyle olmayacak sık sık kan almak zorundayıp deyip boynunu deldiler kateter taktılar. O bile geçti gitti bak. Ben hastanede o uyudukça yanına kıvrılıp uyudum. Sen de dinlen uyuyamasan bile
He ya
E iyi degilmi 57 boyun kac askoskeşke
daha 57.95 idim en son
yarın yine tartılcam
53 felan olmam gerek
diil baldırlarım ve göbeğim varE iyi degilmi 57 boyun kac askos
Kilon ideal aslinda, senin bolgesel vermen lazim. Platese gitdiil baldırlarım ve göbeğim var
eski hiç bir elbiselerime girmiorum
1.65
ben bölgesel erimeye inanmıorum yada benm için geçerli değilKilon ideal aslinda, senin bolgesel vermen lazim. Platese git
Plateste oluyor bak dene gorben bölgesel erimeye inanmıorum yada benm için geçerli değil
toparlama... sıklaşma evetPlateste oluyor bak dene gorbenim popom cok guzel oldu mesela
Benim gittigim yerde degisik aletlere giriyorlardi sicak hava üfleyen onlarla eritiyorlarditoparlama... sıklaşma evet
kilo olarak ı ıh.. bak kilo verince direk baldırlarım sönüo
biraz daha vereym snra sıkılaşmaya gidecem
ne üflüon kızBenim gittigim yerde degisik aletlere giriyorlardi sicak hava üfleyen onlarla eritiyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?