- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.001
daha yolun uzun nere doğuruonDoğurdum doğuracam zaten karnım burnumdafazla şişti karnım da çok ağırlaştım o yüzdn inan işlerimi falan bayağı ağır yapıyorum artık ofise de gitmeye başladım haftada 3 gün. Ama yine de doğurmadan geldim
Aynen açıyoruz çok modelim yok ama zamanla olur.şimdi sayfa ismi düşünüyorum Ece ile ilgili bir şey olsun
pambık eller cebe kızlarAynen açıyoruz çok modelim yok ama zamanla olur.şimdi sayfa ismi düşünüyorum Ece ile ilgili bir şey olsun
İsim buluyum da atarım sanapambık eller cebe kızlar
lena firarda tutamıoruz hep ordan orayaİsim buluyum da atarım sanasiz nasılsınız lena büyümüştür
Aynen insan baya kilo veriyorlena firarda tutamıoruz hep ordan oraya
evde olsam kesin kilolarım giderdi
oynuor cnm uzun süreli olmasada oynuor.. biz mesela şöyle yapıyoruz oyuncaklarını veriyoruz birkaçını saklıyoruz birkaç gün oynuorAynen insan baya kilo veriyoranneannesi bakıyordu dimi? Kendi kendine oynuyor mu? Benim kız oyuncakların yüzüne bakmıyor
Canımın içi, dert ortağım, yüzümü güldürenim çok teşekkür ederim
yani nerdeyse belimdeydiÇok mu kısa
Yok canım metabolik tarama henüz yapılmadı haftaya yapılacak. Daha iyiyiz çok şükür sen nasılsın
çok şükür cnmYok canım metabolik tarama henüz yapılmadı haftaya yapılacak. Daha iyiyiz çok şükür sen nasılsın
İlaca başlandı. Göz hareketini azalttı ama yapmaya devam ediyorçok şükür cnm
sizi merak ettim
azalma varsa zamanlada gidecektir cnm inşallahİlaca başlandı. Göz hareketini azalttı ama yapmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?