- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.961
Okullar basladi, bizimkinin dötü asla durmuyor, ben kendimi sasirdim, cok fenalardaymsen nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okullar basladi, bizimkinin dötü asla durmuyor, ben kendimi sasirdim, cok fenalardaymsen nerdesin
başlatma döte möte kız dayloşOkullar basladi, bizimkinin dötü asla durmuyor, ben kendimi sasirdim, cok fenalardaym
Biraz olmus olabilir ahsgsjsbzahmet olmadımı
Ahhahhaha tamam dot demem toto derimbaşlatma döte möte kız dayloş
özlüos şurda
manyaksın off benmde gözümde büyüyoBiraz olmus olabilir ahsgsjsb
yesin totosunu teyzoşuuuuuuuuuu... aferim teyzem benm içinde annenin hakkından gelAhhahhaha tamam dot demem toto derim
Aa Memet sizin mi?daha düşüremez dipte zaten.. evlendi ama evliliği bana cok inandırıcı gelmedi.. olan bizim memet oğlana oldu
Sanmam yaevet senelerdir ünlü biliyorum ama inzivada idi.. birden parlayınca fısss
Şırıngayla şurup bile veremiyorum ben. Zaten izin vermiyor burnuna dokunmamıza. Hastaneden sonra huy değiştirdi. Bez değiştirmek için yatırınca bile tedirgin oluyor. Bir şey yapacağız sanıyor galibaşırınga yöntemini kullan neoş
İnşallah almışsındır. Dikkat et ya :/ Burdakilere bir söylüyorsak sana on söyleriz. Sağlığın söz konusuKontrol altında Neoş.
Gelmiyo merak etme ikinci falan.
Tedbirleri aldım.
Ha burdakiler gibi korunurken olursa bilmiyom.
Öyle deme ya hiçbir şeysi yoktur inşallah beboşun. Sapasağlam çıksın evine gitsin minik beyVideoya çekebildim attım doktora bakalım ne diyecek. Yoğun bakımda o kadar çok ağlıyodu ki
içim parçalanıyodu. Dünden beri ağlama sesini duymadım daha kuzum bana alışmış gerçekten.
Amiin canım inşallah. Yoğun bakımdayken çok düşünüyordum naparım gerçekten epilepsiyse diye. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Epilepsiyse bile konulsun teşhisi ilacı başlansın istiyorum artık
Sağ ol dayli reyiz ya sorma çok zordu. Çıktık 5 gün sonra yine ateşlendi. Bir tur daha tahlil tetkik. Bir şey çıkmadı ateş yapabilecek. Acilde Calpol verdiler yolladılar. Sonra öksürük başladı. İki gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor. Ateş düşüreceğiz diye soyup klimayı köklediler hastanede. Üşüttü galibaYaaaa smdi gordum canim, cok cok cok geçmiş olsun ve bir daha da gelmesin insallahhhhh. Iyisiniz artik dimi??
Sen buna ne bakıyorsun, temizlik takıntısı var onunBiraz olmus olabilir ahsgsjsb
Bugün gelse kovarsınmanyaksın off benmde gözümde büyüyo
ne güzel tatilken herifim yapıodu genelde
Ahagajshs ya benimki burda yogun calisiyor mecbur ben yapiyorummanyaksın off benmde gözümde büyüyo
ne güzel tatilken herifim yapıodu genelde
Kiz adimi pasaklıya cikaracak ahscsjsAa Memet sizin mi?
Sanmam ya
Şırıngayla şurup bile veremiyorum ben. Zaten izin vermiyor burnuna dokunmamıza. Hastaneden sonra huy değiştirdi. Bez değiştirmek için yatırınca bile tedirgin oluyor. Bir şey yapacağız sanıyor galiba
İnşallah almışsındır. Dikkat et ya :/ Burdakilere bir söylüyorsak sana on söyleriz. Sağlığın söz konusu
Öyle deme ya hiçbir şeysi yoktur inşallah beboşun. Sapasağlam çıksın evine gitsin minik bey
Sağ ol dayli reyiz ya sorma çok zordu. Çıktık 5 gün sonra yine ateşlendi. Bir tur daha tahlil tetkik. Bir şey çıkmadı ateş yapabilecek. Acilde Calpol verdiler yolladılar. Sonra öksürük başladı. İki gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor. Ateş düşüreceğiz diye soyup klimayı köklediler hastanede. Üşüttü galiba
Sen buna ne bakıyorsun, temizlik takıntısı var onun
Bugün gelse kovarsın
Sanırım hava sicakken hava birden soğudu ya ondan olabilir. Gece de uyuyamıyorum Ptesinden beri. Mahkeme bölündü. Dosyaların taşınma işlemi vardı. kayip dosya var mı vs Stres yorgunluk. İzin sonrası tam bir cümbüşe düştüm.He onu da duydum
Hep stres pis hava işte Migrenin mi tuttu? Senin temmuzda tiroid kontrolün vardı ne yaptın?
He ya İstanbul ömrümü yedi.kıyamam sana güzelliğeeemmmmmmmmmmmmm
hep bu İstanbul
gel bana gel bana diorum
ayyy bakalım hangisi çıkcakkkkkkkkkkkk
Endokrinci mi? Kesin kararlı mısın? Sonradan biyopsi istenirse hamilelikte sıkıntı çıkmasın. Bir de benim normalde tiroidde sorun yoktu. Sadece tsh 2,8 gibi bir şey diye tüp sırasında risk almamak için ilaç başlattılar. 2,5'ın altında olması lazımmış diye. Hamilelik boyunca ve sonrasında iki ay ilaç kullandım. Yani biraz hamilelikte de sallanıyor hormonlar. İlaç dozunu yükseltmek zorunda kaldılar arada falan. İyi düşün öyle karar ver. Dediğim gibi hamilelikte uğraşması daha zorSanırım hava sicakken hava birden soğudu ya ondan olabilir. Gece de uyuyamıyorum Ptesinden beri. Mahkeme bölündü. Dosyaların taşınma işlemi vardı. kayip dosya var mı vs Stres yorgunluk. İzin sonrası tam bir cümbüşe düştüm.
Temmuzda değil ağustosta idi. Kuzenimin gorumcesi doktor kendisi İzmir'de tatile gittiğimizde ona muayene oldum. Boşu boşuna ameliyat olma dedi. Hormonların iyi dedi. İlaç kullanmiyorsun dedi. Hamile kalır isen hormon durumlarına bakılır dedi. Dedi de dedi sanırım ameliyattan da korktuğum için onu dinleyeceğim.
Lenada izin vermio ama yapıoruz iyilipi içinAa Memet sizin mi?
Sanmam ya
Şırıngayla şurup bile veremiyorum ben. Zaten izin vermiyor burnuna dokunmamıza. Hastaneden sonra huy değiştirdi. Bez değiştirmek için yatırınca bile tedirgin oluyor. Bir şey yapacağız sanıyor galiba
İnşallah almışsındır. Dikkat et ya :/ Burdakilere bir söylüyorsak sana on söyleriz. Sağlığın söz konusu
Öyle deme ya hiçbir şeysi yoktur inşallah beboşun. Sapasağlam çıksın evine gitsin minik bey
Sağ ol dayli reyiz ya sorma çok zordu. Çıktık 5 gün sonra yine ateşlendi. Bir tur daha tahlil tetkik. Bir şey çıkmadı ateş yapabilecek. Acilde Calpol verdiler yolladılar. Sonra öksürük başladı. İki gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor. Ateş düşüreceğiz diye soyup klimayı köklediler hastanede. Üşüttü galiba
Sen buna ne bakıyorsun, temizlik takıntısı var onun
Bugün gelse kovarsın
Seninki ağır abi kızzzAhagajshs ya benimki burda yogun calisiyor mecbur ben yapiyorum
Kiz adimi pasaklıya cikaracak ahscsjs
Nereyeeeeeee bizim burayamıııııHe ya İstanbul ömrümü yedi.
Ne onla ne onsuz olmuyor anacim. Haftaya belki düğüne geleceğim. Netleşmedi arkadaşın düğün gunu. Ona gelirsem sana da gelmek istiyorum kısa süreli de olsa gelirim
Selam bebeğimmmmm nabeeyyySelamsssss
Nükleer tıp.. gerçekten korkuyorum ameliyattanEndokrinci mi? Kesin kararlı mısın? Sonradan biyopsi istenirse hamilelikte sıkıntı çıkmasın. Bir de benim normalde tiroidde sorun yoktu. Sadece tsh 2,8 gibi bir şey diye tüp sırasında risk almamak için ilaç başlattılar. 2,5'ın altında olması lazımmış diye. Hamilelik boyunca ve sonrasında iki ay ilaç kullandım. Yani biraz hamilelikte de sallanıyor hormonlar. İlaç dozunu yükseltmek zorunda kaldılar arada falan. İyi düşün öyle karar ver. Dediğim gibi hamilelikte uğraşması daha zor
Evet canım. Benim Hatay'da senin dışında iki arkadaşım daha var biri adliyede biri cezaevinde nikah günü alabilirse gideceğim. İstanbul'da çok kosturmustu bana çok yararı oldu. Tabi son dakika haber vermez iseLenada izin vermio ama yapıoruz iyilipi için
Seninki ağır abi kızzz
Öldürür valla bizi
Nereyeeeeeee bizim burayamııııı
Selam bebeğimmmmm nabeeyyy
Keyiften değil ki napalım. Beni de çocukla beraber deşiyorlar. Kalple ilgili bir gende mutasyon çıktı bende de. Çocuğa benden geçmiş. Kardiyolojiye yönlendirdiler beni. Bir yandan covid olduğumda yaptıkları bir tahlilde idrarda protein çıkmış. Nefrolojiye git dediler. Bulamazlarsa böbrek biyopsisi gerekebilirmiş falan. Aklımı aldılar benim de. Hastanelerden çıkamıyoruz işte. Yok saydığımızda yok olsalar keşke. Git sen de ihmal etme. Hamilelikte cidden uğraşmak istemezsinNükleer tıp.. gerçekten korkuyorum ameliyattan
Lenada izin vermio ama yapıoruz iyilipi için
Seninki ağır abi kızzz
Öldürür valla bizi
Nereyeeeeeee bizim burayamııııı
Selam bebeğimmmmm nabeeyyy
Aaa sana hiç sorun çıkartmadı mi bu yaşa kadar.. böbrek biyopsisi mi hastanelere elini versen kolunu anlamıyorsun tamam kendimi cesaretlendirecegimKeyiften değil ki napalım. Beni de çocukla beraber deşiyorlar. Kalple ilgili bir gende mutasyon çıktı bende de. Çocuğa benden geçmiş. Kardiyolojiye yönlendirdiler beni. Bir yandan covid olduğumda yaptıkları bir tahlilde idrarda protein çıkmış. Nefrolojiye git dediler. Bulamazlarsa böbrek biyopsisi gerekebilirmiş falan. Aklımı aldılar benim de. Hastanelerden çıkamıyoruz işte. Yok saydığımızda yok olsalar keşke. Git sen de ihmal etme. Hamilelikte cidden uğraşmak istemezsin
Yok ta 2009'da ekg'de aritmi çıktı. Holter takıldı Siyami Ersek'te. İlaç falan vermediler. Bir daha da gitmedim. Çarpıntım oluyor arada ama bu gen kalp büyümesiyle alakalıymış o başka bir şey sanırım. Genetikçi genelde ileri yaşlarda hastalık çıkarır dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısıAaa sana hiç sorun çıkartmadı mi bu yaşa kadar.. böbrek biyopsisi mi hastanelere elini versen kolunu anlamıyorsun tamam kendimi cesaretlendirecegim
ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNükleer tıp.. gerçekten korkuyorum ameliyattan
Evet canım. Benim Hatay'da senin dışında iki arkadaşım daha var biri adliyede biri cezaevinde nikah günü alabilirse gideceğim. İstanbul'da çok kosturmustu bana çok yararı oldu. Tabi son dakika haber vermez ise
uykusuz aksi lanetİyiyim yavrus senden nabaaarr
pff sizin bu genetikçinin maşallahı var yahu dövesim varYok ta 2009'da ekg'de aritmi çıktı. Holter takıldı Siyami Ersek'te. İlaç falan vermediler. Bir daha da gitmedim. Çarpıntım oluyor arada ama bu gen kalp büyümesiyle alakalıymış o başka bir şey sanırım. Genetikçi genelde ileri yaşlarda hastalık çıkarır dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı