- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.104
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah dua et bizeazalma varsa zamanlada gidecektir cnm inşallah![]()
![]()
![]()
ay hadi hakkında hayırlısı olsun aşkoşGunaydinnn, ben bugun sosyal konuta yazildim![]()
ben şartları taşımıorum ama kardeşimden başvurcamAminn balusum![]()
Ben calismadigim için sartlar olumlu bize yoksa bizde nanay yaniben şartları taşımıorum ama kardeşimden başvurcam![]()
ama kardeşimde baba etkiliyse o iş olmazBen calismadigim için sartlar olumlu bize yoksa bizde nanay yani![]()
Çok mantıklı öyle yapayım canısıoynuor cnm uzun süreli olmasada oynuor.. biz mesela şöyle yapıyoruz oyuncaklarını veriyoruz birkaçını saklıyoruz birkaç gün oynuor
sakladıklarıı cıkarıyoruz diğerlerini saklıoruz
özlüyor![]()
dene cnmÇok mantıklı öyle yapayım canısı![]()
18inden buyukse sıkıntı olmuyorama kardeşimde baba etkiliyse o iş olmaz
genç kontenjanı![]()
Bugun dinlenip yarin devam edin benceKızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.
Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ?Eki Görüntüle 3130293
28 cik yaşında18inden buyukse sıkıntı olmuyor
O zaman tamam28 cik yaşında
sanırım senden büyük![]()
Ne cabuk beHelloğ.
Hadise boşanıyoo
Adam olanı söylüyor yav ne yapsın ki saklasın mı :/pff sizin bu genetikçinin maşallahı var yahu dövesim var
Özledin di mi? Rüyalarında beni görüyor musun? Kavga-dövüş-kovalamaç?