- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah dua et bizeazalma varsa zamanlada gidecektir cnm inşallah
ay hadi hakkında hayırlısı olsun aşkoşGunaydinnn, ben bugun sosyal konuta yazildim
Aminn balusumay hadi hakkında hayırlısı olsun aşkoş
ben şartları taşımıorum ama kardeşimden başvurcamAminn balusum
Ben calismadigim için sartlar olumlu bize yoksa bizde nanay yaniben şartları taşımıorum ama kardeşimden başvurcam
ama kardeşimde baba etkiliyse o iş olmazBen calismadigim için sartlar olumlu bize yoksa bizde nanay yani
Çok mantıklı öyle yapayım canısıoynuor cnm uzun süreli olmasada oynuor.. biz mesela şöyle yapıyoruz oyuncaklarını veriyoruz birkaçını saklıyoruz birkaç gün oynuor
sakladıklarıı cıkarıyoruz diğerlerini saklıoruz
özlüyor
dene cnmÇok mantıklı öyle yapayım canısı
18inden buyukse sıkıntı olmuyorama kardeşimde baba etkiliyse o iş olmaz
genç kontenjanı
Bugun dinlenip yarin devam edin benceKızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.
Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ?Eki Görüntüle 3130293
28 cik yaşında18inden buyukse sıkıntı olmuyor
O zaman tamam ben izin verdim gitti28 cik yaşında
sanırım senden büyük
Ne cabuk beHelloğ.
Hadise boşanıyoo
Adam olanı söylüyor yav ne yapsın ki saklasın mı :/pff sizin bu genetikçinin maşallahı var yahu dövesim var
Özledin di mi? Rüyalarında beni görüyor musun? Kavga-dövüş-kovalamaç?