• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.

Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ?Eki Görüntüle 3130293
Aylardır gebelik oluşmayıp sizin testler de normal çıkınca eşinizin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demeden önce neden eşiniz de kendi değerlerine baktırmadı?

Günooo 💜

Bu haber de benden olsun. Bizim gibi aşırı fertil birisi 😅

Eklentiler

• Screenshot_20220916_092059_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220916_092059_com.instagram.android.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 31
Yoğun bakım doktoruyla konuştuk bugün. Herhangi bir kasılma gözlemlemedik dedi. Eeg ve emarı bekliyorlarmış. Bizim için yol gösterici olacak onlar dedi. Genel durumu iyiymiş
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tertemiz sonuçlarla dönersiniz 🙏🏻 Ben yeni okudum yazılanları. Çok üzgünüm, kimse böyle korkular endişeler yaşamasın inş bebişi için 😢

Aylardır gebelik oluşmayıp sizin testler de normal çıkınca eşinizin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demeden önce neden eşiniz de kendi değerlerine baktırmadı?
6 aydır korunmuyoruz bu normal süreç diye düşündük. İlk aydan hamile kalmayı beklemedim. 6 ayda olmayınca artık bir sorun mu var diye düşünmeye başladık.

Bir kizimiz var, ikimiz de bu açıdan saglikliydik, kızım 7 yaşında tabiki su süre içinde degerlerimizde değişiklik olabilir.
Bu ay ben doktora gidip tahlil yaptirdim.
Doktor önümüzdeki ay için klomen kullanalım, yine olmazsa eşinize test yapılsın dedi.

:KK70: şöyle hamile olmak isterdim ama anne topuzum çökmüş gözaltılarım ve polarlı pijamamla aşk yaşıodum :KK70:
Ben de topuzla takılırım gibime geliyor :ruh:

hele ki çalışmaya başlayınca m.çtığımın resmidir. O zaman beni topuz da kurtarmaz. İstanbulda annemle farklı yakalarda oturuyoruz 🙄

Ben de topuzla takılırım gibime geliyor :ruh:

hele ki çalışmaya başlayınca m.çtığımın resmidir. O zaman beni topuz da kurtarmaz. İstanbulda annemle farklı yakalarda oturuyoruz 🙄
ben kızım 2.5 aylıkken işe döndüm
bazen isyan ediorum özlüyorum felan yada başka sebepler evet
ama en büyük pay iyi ki çalışmaya başlamışım diorum
insan kendine bakıyor kilo veriyor kafa dinliyor insanların için çıkıyor felan :D
sonrada kızımla gezmeye alıştım derken sonuç işe hemen başlamak iyi geldi :D

ben kızım 2.5 aylıkken işe döndüm
bazen isyan ediorum özlüyorum felan yada başka sebepler evet
ama en büyük pay iyi ki çalışmaya başlamışım diorum
insan kendine bakıyor kilo veriyor kafa dinliyor insanların için çıkıyor felan :KK70:
sonrada kızımla gezmeye alıştım derken sonuç işe hemen başlamak iyi geldi :KK70:
Yakınımda bakacak biri olsa çalışmayı sorun etmem. Sonuçta çalışılacaksa çalışılacaktır. Zaten ben sende de olduğu gibi iyi gelicene inanıyorum. Ama sorun bebeği haftaiçi bakıcak kişilere bırakmakta. Mahvolucam yollarda 😢

Yakınımda bakacak biri olsa çalışmayı sorun etmem. Sonuçta çalışılacaksa çalışılacaktır. Zaten ben sende de olduğu gibi iyi gelicene inanıyorum. Ama sorun bebeği haftaiçi bakıcak kişilere bırakmakta. Mahvolucam yollarda 😢
oy kıyamam o kadar haklısınki
ben annemle aynı apt. olmasam sen gibi derdim
teyze gelip kalsa sende.. en azından kışları

oy kıyamam o kadar haklısınki
ben annemle aynı apt. olmasam sen gibi derdim
teyze gelip kalsa sende.. en azından kışları
Bu olay bebek bakmak için mğkemmel bir şans ya 🤤
Yine beşik batagina dustum ben, olmayan bebemin besigine karar veremiyorum
Bak bak bebek olunca da hızlı karar vermen gerektiği için zorlanıyorsun. Şimdi karar ver olunca alırsınız 🙈

6 aydır korunmuyoruz bu normal süreç diye düşündük. İlk aydan hamile kalmayı beklemedim. 6 ayda olmayınca artık bir sorun mu var diye düşünmeye başladık.

Bir kizimiz var, ikimiz de bu açıdan saglikliydik, kızım 7 yaşında tabiki su süre içinde degerlerimizde değişiklik olabilir.
Bu ay ben doktora gidip tahlil yaptirdim.
Doktor önümüzdeki ay için klomen kullanalım, yine olmazsa eşinize test yapılsın dedi.
Kadın doğum doktorlarındaki bu tavrı asla anlayamayacağım. Yani size leblebi gibi hormonu verecek çok basit bir şeymiş gibi. Olmazsa eş gidecek? Niye ya aklım almıyor bu toplumun en okumuş eğitimli insanları bile erkeğe toz kondurmuyor. İlaç kullanmadan önce eşiniz de değerlerine baktırsın lütfen. Sıkıntı çıkmazsa o zaman kullanın

Back