Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım özelden bakar mısın

Geldim kızlar Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Katre_g cukulatam dayler dayler DusunceBulutu Hemsirecik tek tek alıntılayamadım. Sağ olun. Hiç normal bir süreç değildi. 5 gece 6 gün hastanede kaldık. Dün taburcu olduk. Karaciğer enzimleri çok yükseldi, ilaçları kesmek zorunda kaldılar. Sürekli kan alıp tahlil yenilemeleri gerekiyordu ama bir süre sonra damar bulamadılar, bulduklarında da kan pıhtılaştı tahlile gidecek kadar kan alamadılar. Boynundan kateter takmak zorunda kaldılar anestezi altında. İsyan ettim artık her şey o kadar kötüye gitti ki. Trombosit düştü. Sürekli kan aldıkları için hemoglobin düştü. Karaciğere daha fazla yük olmasın diye demir ilacı ve d vitaminini bile kesmek zorunda kaldılar. Ateş düşürücüyü kesince ateş fırladı. Klima altında soğuk uygulamayla düşürmeye çalıştık hep. Şimdi daha iyi. Perşembe kontrole gideceğiz. İnşallah değerler normale dönmüş olur, dua edin

cukulatam Bebişin cinsiyeti belli olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Ah okurken kötü oldum sen yaşadın hepsini İnşallah değerler yolundadır ve bir daha hastalık uğramaz size

Çok teşekkür ederi nealim erkek annesi olacağım ben de

Okumak bile yetti sen yaşamışsın düşünemiyorum bile Allah'ım şifa versin çok geçmiş olsun minik kuzun perşembeye kadar bomba gibi olacak annesi

Kız bir değişik oluyormuş
Yakında kendi sorduğum sorulara cevap vereceğim
Oooo nerelere gidiyorsunuz bakalım
Buralardatn cnm
Bu hastalıklarla nere gidilşr
Ekimde 2 hafta alp antebe gidecem
Neoşşşşşş hoşgeldnnn
Sen yokken buralar hep dutluktuuu

Amiiin inşallah

Yaa hahahahhhahahahah gör bunları baluş gör
YV he heeee
Sen altını kaçırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…