- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.781
Sensiz burda dut topluodm tek başıma neoşBen olmasam ne yapacaksın bilmiyorum
Daha iyi teyzesi ama sanırım bana bulaştıDüzelmedi mi prenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensiz burda dut topluodm tek başıma neoşBen olmasam ne yapacaksın bilmiyorum
Daha iyi teyzesi ama sanırım bana bulaştıDüzelmedi mi prenses
Noldu ya hastalandı mı bızdık?Sensiz burda dut topluodm tek başıma neoş
Daha iyi teyzesi ama sanırım bana bulaştı
Offff çok geçmiş olsun canımSensiz burda dut topluodm tek başıma neoş
Daha iyi teyzesi ama sanırım bana bulaştı
Evet neoşNoldu ya hastalandı mı bızdık?
Saol kuzumOffff çok geçmiş olsun canım
Oy kıyamam ya minnosum benim, insallah daha iyiye gider neosum cok gecmis olsunGeldim kızlar Bal0ncuk Katre_g cukulatam @dayler dayler @DusunceBulutu Hemsirecik tek tek alıntılayamadım. Sağ olun. Hiç normal bir süreç değildi. 5 gece 6 gün hastanede kaldık. Dün taburcu olduk. Karaciğer enzimleri çok yükseldi, ilaçları kesmek zorunda kaldılar. Sürekli kan alıp tahlil yenilemeleri gerekiyordu ama bir süre sonra damar bulamadılar, bulduklarında da kan pıhtılaştı tahlile gidecek kadar kan alamadılar. Boynundan kateter takmak zorunda kaldılar anestezi altında. İsyan ettim artık her şey o kadar kötüye gitti ki. Trombosit düştü. Sürekli kan aldıkları için hemoglobin düştü. Karaciğere daha fazla yük olmasın diye demir ilacı ve d vitaminini bile kesmek zorunda kaldılar. Ateş düşürücüyü kesince ateş fırladı. Klima altında soğuk uygulamayla düşürmeye çalıştık hep. Şimdi daha iyi. Perşembe kontrole gideceğiz. İnşallah değerler normale dönmüş olur, dua edin
cukulatam Bebişin cinsiyeti belli olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsunEvet neoş
Bizde ateşlendik felan 3 gn ateşi düşmedi
Covid değildi
Aşı oldu aşı oldğu gün gripte oldui
İkisi birleşince pert
Saol kuzum
Uyandmki fenaym
Bulaşmiş valla
Amin inşallah. Çok sağ olOy kıyamam ya minnosum benim, insallah daha iyiye gider neosum cok gecmis olsun
Buralardatn cnm
Bu hastalıklarla nere gidilşr
Ekimde 2 hafta alp antebe gidecem
Neoşşşşşş hoşgeldnnn
Sen yokken buralar hep dutluktuuu
YV he heeee
Sen altını kaçırdın
Selam kızlarrrr
N Neal kuzum geçmiş olsun tekrardan, hep iyi olsun minik kuzu
Benim de gebelik şekerim accık yüksek çıktı kızlar, doktor endokronolojiye yönlendirdi, biraz yüksek ama diyetle hallederiz dedi. Endokronoloji bir cihaz veriyormuş gebelikte günde 3 4 kez kan şekerimizi takip ediyormuşuz galiba
Hepsi iyi olsun inşallahSelam kızlarrrr
Benim de gebelik şekerim accık yüksek çıktı kızlar, doktor endokronolojiye yönlendirdi, biraz yüksek ama diyetle hallederiz dedi. Endokronoloji bir cihaz veriyormuş gebelikte günde 3 4 kez kan şekerimizi takip ediyormuşuz galiba
Saol neoşGeçmiş olsun
Bende olmştuda yediklerine dikkat et dedilerSelam kızlarrrr
FenasnTamam tam altın takma yarım altın tak sende aghsshsh
Şeker ölçüm aleti aynen, inşallah yoluna girer kuzu
Kuzu biraz yüksek ama diyetle halledilir dedi doktorum. Hem de endokronolojiye görün dedi. Sen ilgili bölümüne görünmüş müydün?Saol neoş
Bende olmştuda yediklerine dikkat et dediler
Dikkat etmiştim sorn kalkmştı
Fenasn
Yk bana sadeve dikkat et demiştiKuzu biraz yüksek ama diyetle halledilir dedi doktorum. Hem de endokronolojiye görün dedi. Sen ilgili bölümüne görünmüş müydün?
Ben en başından beri aslında dikkat ediyorum, belirtileri olan kilolu bebek durumunu yaşamadım zaten. Dikkat ettiğim için bence bir sorun olmadı diye düşünüyorum.
Kocamla kavga etmeli bir gün.Ee ne var ne yok? Cehennem sıcaklı, havanın insanın bedenine ve ciğerlerine hücum ettiği bir gün. Başım ağriyyyyy
Biz yaniyoz cikoo birde bende mantar tekrarladi nalet sey yanginim oyle boyle degil keske bizde yagmurlansakGünaydııınnn oh hemşirem yerleri de silmiş tertemiz olmuş topik sfsggsgs
Bugün İstanbul’da yağmur bekleniyor çok nutluyum azcık serinlesin ortalık
Biz yaniyoz cikoo birde bende mantar tekrarladi nalet sey yanginim oyle boyle degil keske bizde yagmurlansak