• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim kızlar Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Katre_g Katre_g cukulatam cukulatam @dayler dayler @DusunceBulutu Hemsirecik Hemsirecik tek tek alıntılayamadım. Sağ olun. Hiç normal bir süreç değildi. 5 gece 6 gün hastanede kaldık. Dün taburcu olduk. Karaciğer enzimleri çok yükseldi, ilaçları kesmek zorunda kaldılar. Sürekli kan alıp tahlil yenilemeleri gerekiyordu ama bir süre sonra damar bulamadılar, bulduklarında da kan pıhtılaştı tahlile gidecek kadar kan alamadılar. Boynundan kateter takmak zorunda kaldılar anestezi altında. İsyan ettim artık her şey o kadar kötüye gitti ki. Trombosit düştü. Sürekli kan aldıkları için hemoglobin düştü. Karaciğere daha fazla yük olmasın diye demir ilacı ve d vitaminini bile kesmek zorunda kaldılar. Ateş düşürücüyü kesince ateş fırladı. Klima altında soğuk uygulamayla düşürmeye çalıştık hep. Şimdi daha iyi. Perşembe kontrole gideceğiz. İnşallah değerler normale dönmüş olur, dua edin

cukulatam cukulatam Bebişin cinsiyeti belli olmuş. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Oy kıyamam ya minnosum benim, insallah daha iyiye gider neosum cok gecmis olsun ❤️

Selam kızlarrrr 💜

N Neal kuzum geçmiş olsun tekrardan, hep iyi olsun minik kuzu 🙏🏻

Benim de gebelik şekerim accık yüksek çıktı kızlar, doktor endokronolojiye yönlendirdi, biraz yüksek ama diyetle hallederiz dedi. Endokronoloji bir cihaz veriyormuş gebelikte günde 3 4 kez kan şekerimizi takip ediyormuşuz galiba 🤔

Buralardatn cnm
Bu hastalıklarla nere gidilşr :KK43:
Ekimde 2 hafta alp antebe gidecem

Neoşşşşşş hoşgeldnnn
Sen yokken buralar hep dutluktuuu

YV he heeee
Sen altını kaçırdın :KK70:

Tamam tam altın takma yarım altın tak sende aghsshsh
Selam kızlarrrr 💜

Benim de gebelik şekerim accık yüksek çıktı kızlar, doktor endokronolojiye yönlendirdi, biraz yüksek ama diyetle hallederiz dedi. Endokronoloji bir cihaz veriyormuş gebelikte günde 3 4 kez kan şekerimizi takip ediyormuşuz galiba 🤔

Şeker ölçüm aleti aynen, inşallah yoluna girer kuzu🙏

Selam kızlarrrr 💜

Hepsi iyi olsun inşallah

Geçmiş olsun sana da. Yediklerine dikkat edince toparlar çok yüksek değilse

Saol neoş :(
Selam kızlarrrr 💜

Bende olmştuda yediklerine dikkat et dediler
Dikkat etmiştim sorn kalkmştı

Tamam tam altın takma yarım altın tak sende aghsshsh

Şeker ölçüm aleti aynen, inşallah yoluna girer kuzu🙏
Fenasn :D

Saol neoş :KK43:

Bende olmştuda yediklerine dikkat et dediler
Dikkat etmiştim sorn kalkmştı

Fenasn :KK70:
Kuzu biraz yüksek ama diyetle halledilir dedi doktorum. Hem de endokronolojiye görün dedi. Sen ilgili bölümüne görünmüş müydün?

Ben en başından beri aslında dikkat ediyorum, belirtileri olan kilolu bebek durumunu yaşamadım zaten. Dikkat ettiğim için bence bir sorun olmadı diye düşünüyorum.

Kuzu biraz yüksek ama diyetle halledilir dedi doktorum. Hem de endokronolojiye görün dedi. Sen ilgili bölümüne görünmüş müydün?

Ben en başından beri aslında dikkat ediyorum, belirtileri olan kilolu bebek durumunu yaşamadım zaten. Dikkat ettiğim için bence bir sorun olmadı diye düşünüyorum.
Yk bana sadeve dikkat et demişti

Back