• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten mi😞😞
@Neal Neosumm gecmis olsunnn 🌸

Yaaa geçmiş olsun @Neal 🥺🥺🥺🥺

Aaa çok geçmiş olsun 😔😔 umarım çok hafif atlatırlar😔
Bir bitmedi şu covid ya😔

Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi 😏

Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz 🥺nasilsiniz?

Cikarma kiz dilini coğayib

Yav he he, sen mi?

Yogum, varim ama yogum 🥴

Eneeem cukulatam cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah 🙏

Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan 😔 bizim bebe de ateslendi bu aksam 😢

Çok çok geçmiş olsun :KK43: bizde kızımla geçirdik.düşmeyen ateş olursa korkmasın 4 saatte 1 calpol-dolven ya da pedifeni dönüşümlü versin. ıslak bez koysun yine düşmezse hastaneye götürsün bize öyle dediler :KK43: 3 4 gün süründürüyor ama sonra geçiyor.ben bir tek parol içmiştim iyi geliyordu insan zaten kendini göremiyor umarım çabuk atlatırsınız @Neal :KK43:

malesef hastanedeler ama daha iyiler çok şükür kızlar

Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi 😏

Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz 🥺nasilsiniz?

Cikarma kiz dilini coğayib

Yav he he, sen mi?

Yogum, varim ama yogum 🥴

Eneeem cukulatam cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah 🙏

Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan 😔 bizim bebe de ateslendi bu aksam 😢
Altınoluk iyidir 😁
Denizi de güzel. Edremit'te ki hasan boğuldu güzel. Sanırım ben daha çok egeciyim, tabi karadenizde favorim ama Akdeniz i ih 🙄 çok sıcak oralar yav😁
malesef hastanedeler ama daha iyiler çok şükür kızlar
Hastanede kalacak kadar mı 😔 umarım çok çabuk toparlanirlar 😔🤲🏻🤲🏻
kabus gibi bir geceydi :KK43:

aşı.. diş.. ateş... grip... :KK43:

bütün gece yandı yavrum :KK43:
Oh güzel kuzum 😔 keşke çocuklar hiç hasta olmasa 😔 çok geçmiş olsun canım 🤲🏻🤲🏻

Altınoluk iyidir 😁
Denizi de güzel. Edremit'te ki hasan boğuldu güzel. Sanırım ben daha çok egeciyim, tabi karadenizde favorim ama Akdeniz i ih 🙄 çok sıcak oralar yav😁

Hastanede kalacak kadar mı 😔 umarım çok çabuk toparlanirlar 😔🤲🏻🤲🏻

Oh güzel kuzum 😔 keşke çocuklar hiç hasta olmasa 😔 çok geçmiş olsun canım 🤲🏻🤲🏻
saol cnm :(

Matmazella Matmazella doğum yaptı :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

darısı bekleyen herkese
Amiin 😍
Günaydın yavrular

Ayyyy ivet yaaaa 😍 Matmazella Matmazella kuzum müsait olunca poğaça el at bize 🥰 umarım ikiniz de çok iyisinizdir 🙏🏻

Geçmiş olsun bu ara lenoş huzursuz minnoşum🥺
Çok sağol canımm en kısa zamanda size poğaça el atıcam 😀
lakin kızlar matmazel resmen kendini klonlamış :KK70:

şuana kadar bu topikte gördüğüm bebeler arasında annesinin tıpa tıp ikizi olan tek bebe :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ya hahahhaha yaşasın başardım 😀

Back