- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.261
Neoş sen nerdesiğğğğBu saate kadar uyudum. İnanır mısın
Taam taam ben mabadımla okumuşumdur. Kafam çok parlak. Uyku uyku
Uyku işi zor uyku işi zor uyku işi zor uyku
Yapma iş ya ne işi yapacaksın hala bırak
Tatile felan gidin benceBeşik sallamaya sayılı günler kaldıı
Ben yoluma yürüyemiyorum elim ayağım davul gibi oldu bacım tatile nasıl gidemNeoş sen nerdesiğğğğ
Tatile felan gidin bence
Annem corona oldu gelemiyor. Biz de gidemiyoruz. Pert oldumNeoş sen nerdesiğğğğ
Tatile felan gidin bence
3-5 aylıkken gittim ben ya. 35. haftamda bir parmak açıklık daha da ilerlemesin diye taburcu olmuş evde yatarak ilaçlarla doğumu ötelemeye çalışıyordum. Ha ünlüler her haltı yapıyor onlara nasıl bir şey olmuyor onu ben bilmiyorum
Aaaaaa teyze ne ettinAnnem corona oldu gelemiyor. Biz de gidemiyoruz. Pert oldum
3-5 aylıkken gittim ben ya. 35. haftamda bir parmak açıklık daha da ilerlemesin diye taburcu olmuş evde yatarak ilaçlarla doğumu ötelemeye çalışıyordum. Ha ünlüler her haltı yapıyor onlara nasıl bir şey olmuyor onu ben bilmiyorum
Neoşşşş bizim ünlülerden neyimiz eksik?Annem corona oldu gelemiyor. Biz de gidemiyoruz. Pert oldum
Valla öyleyim şu an ikinciyi mümkünatı yok düşünmüyorumYaa kıyamam
Cok acı çekiolarda dile grtiremiolar
Neyn var balımmm
Tek cockla pertsn
67 gn yazıoValla öyleyim şu an ikinciyi mümkünatı yok düşünmüyorumsen neler yapıyorsun kuzum
Doğunca sarılık sonra meme reddi sonra covid meme reddi bitti ve bir hafta sonra tekrar meme reddi bu süreçte de bitmeyen sürekli tekrarlayan ateşli mastit ve kapanış67 gn yazıo
Ne yaşadnda isyandasn
Sağ ol sağ ol sağ olAaaaaa teyze ne ettin
Geçmişler olsn neoş
Meme reddi iğrenç bir şey ya. Dün gezmeye gittik güya. Korunun içinde ayakta dolanarak emzirmek zorunda kaldım. Oturunca diken batıyor sanki çocuğaDoğunca sarılık sonra meme reddi sonra covid meme reddi bitti ve bir hafta sonra tekrar meme reddi bu süreçte de bitmeyen sürekli tekrarlayan ateşli mastit ve kapanış
Emziriomsn sonuç?Doğunca sarılık sonra meme reddi sonra covid meme reddi bitti ve bir hafta sonra tekrar meme reddi bu süreçte de bitmeyen sürekli tekrarlayan ateşli mastit ve kapanış
Nereden anlıyorlarsa ayakta olduğumuzu hayır uyurken alıyorum emzireyim diye ona bile delleniyorSağ ol sağ ol sağ ol
Meme reddi iğrenç bir şey ya. Dün gezmeye gittik güya. Korunun içinde ayakta dolanarak emzirmek zorunda kaldım. Oturunca diken batıyor sanki çocuğa
5 dk emiyor gerisi hüsran malesef yarın sağlık ocağına gideceğiz kilo alıyor mu baktırmayaEmziriomsn sonuç?
Yinede hormonları çalıştır o şükret cnmNereden anlıyorlarsa ayakta olduğumuzu hayır uyurken alıyorum emzireyim diye ona bile delleniyor
5 dk emiyor gerisi hüsran malesef yarın sağlık ocağına gideceğiz kilo alıyor mu baktırmaya
Ahh canım yaYinede hormonları çalıştır o şükret cnm
Benm kızım hiç emmedi 1 kere 1 dk bile
Hep sağdım
Kanlar içide kalıofu göğüs ucum
Snra süt bitti
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Annem corona oldu gelemiyor. Biz de gidemiyoruz. Pert oldum
Regl olana kadar rahatlayabilecegimi sanmiyorum ama siz yine de bi deneyinToplanıp bir temiz dövsek hep beraber rahatlarız aslında
Eyyyy balimmmmm
Yapamiom zati eğilip kalkamiom bı yere uzanamiom hemen kaniyo ne işi bacım pis evde yasiozBu saate kadar uyudum. İnanır mısın
Taam taam ben mabadımla okumuşumdur. Kafam çok parlak. Uyku uyku
Uyku işi zor uyku işi zor uyku işi zor uyku
Yapma iş ya ne işi yapacaksın hala bırak
inşallah sorun yokturda tüm mesela fazla süttendir :)Ahh canım yaBenimde sanırım göğsümde bir problem var çocuk emse de sürekli tıkanıyor genel cerraha gideceğim bir ara gerçekten bezdim artık hani diyorum şu an böyleyse sütten keserken ya da sütüm kesilirken ben mahvolurum her meme reddinde ya da az emmede tıkanıyor
tatilde olduğuna göreeeğğğğğğğğğğEyyyy balimmmmm
Yapamiom zati eğilip kalkamiom bı yere uzanamiom hemen kaniyo ne işi bacım pis evde yasioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?