- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.021
Yani bizim bi tanıdığn oğluda öyleydiDagda yatip kalkiyorlar fazla oksijen kafa yapiyor
Yahu bi kere sevvv bi kereHadi yaaa( Allah rahmet eylesin, sabir diliyorum ailesine, ne zor
Nasi görüşemiyoz beee
Hadi insallah, o da senden kurtulmak istiyomussa demek ahdhahhd
1 kere sevince kurtulacaksam tamam mademYani bizim bi tanıdığn oğluda öyleydi
Hacı siz esrarmı içiosnz ddmiştim
Kahkaha atmştı
Kahkahasından bile korkmştum
Yahu bi kere sevvv bi kere
Amin canimHadi yaaa( Allah rahmet eylesin, sabir diliyorum ailesine, ne zor
Nasi görüşemiyoz beee
Hadi insallah, o da senden kurtulmak istiyomussa demek ahdhahhd
Aa başınız sağolsun kuşumHosbuldum çikombebikini yerim yerr
Yaa maşallahben esyalari birakip geldim askos daha hic kalmadim orada, 4 gune esim gelecek inşallah onunla birlikte gidecegiz
Daylosum esimin komutani sehit oldu
Bu rüya için kurban kesmen gerek cağnım. Erkek anası olmak herkese nasip olmuyorRüyamda hamileymişim
Cinsiyetini dr kocama sölrmiş bana değil
Kocamda kağıda yazmş felan
Neyse oğlum oluodu ben şok
Orda o kdar göreve gştmede yok demii
Ben sataşacaktım N Neal e
Geçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bakSelam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldumcovid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım
N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım
Bal0ncuk aşkumm özledim seni
Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella az kalmış doğuma
Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda
Başınız sağ olsun. Haberim yoktuDaylosum esimin komutani sehit oldu
Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorumMantıklıbu gece 2de kaka yapmış altını değiştim 4e kadar uyumadı ağladı.sonra 6buçukta uyanıp 8e kadar uyumadı.bağırmaya sus demeye başladım artık.asabım bozuldu uykusuzluktan
Ay amin inşallah hepsini sağlıkla, sevgiyle, huzurla analı babalı büyütebilelimoh çok şükür çok sevindim sağlıcakla büyüsün minik kuşbu güzel habere hayır yapılır
E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelimRüyamda hamileymişim
Oh gözün aydınYok artik ozel harekatta değil
Ben insan sevmem
Ben bugün sokaklarda sürttüm. 6 saat falan dışarıdaydık
Sagol neosum, vatan sagolsunGeçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak
Başınız sağ olsun. Haberim yoktu
Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorum
Ay amin inşallah hepsini sağlıkla, sevgiyle, huzurla analı babalı büyütebilelim
E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelim
Oh gözün aydın
Ben insan sevmem
Belli belli, bu sessizlik hayrı alamet değildiiGeçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak
Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorum
E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelim
Oh gözün aydın
Ben insan sevmem
Günaydın canığm kadınlarrrGünaydın bağyanlar 🌤
Ne güzel rüyaymış mutlu uyanmışsındırRüyamda hamileymişim
Orda o kdar göreve gştmede yok demii
amin aminGeçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak
Oh gözün aydın
Ben insan sevmem
Ben de 4-5 hafta önce öyle oldum. Çocuk da hastaydı. Ben üşüttük sandım parkta. Test de yapmadılar. Astımcıma gittim, antibiyotik ve alerji ilaçları verdi, "Ciğerlerine inmek üzere" dedi. Şimdi bu kadar yayılınca geliyor aklıma "Acaba corona mıydı" diye. Çok geçmiş olsun. Hızla iyileşirsin inşallahGece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmemçocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Emzirme özellikli bol kesim bir şeyler al ki gelecek yaz da aynı elbiseleri giyebilesinBelli belli, bu sessizlik hayrı alamet değildii
Günaydın canığm kadınlarrr
Bugün kendime yine birkaç elbise aramaya gidicem. 2 hafta sonra tatile gidicez ama benim içine girebildiğinim çok az şey varİnş bugün hem keseme hem de gönlüme göre bir şeyler bulabilirim
Geçmiş olsun kuzu dikkat et, yine kol geziyor hastalıklar ya herkes hastaGece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmemçocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Ben hele bir karnımın sığdığı bir şeyler bulabileydim, emzirmeyi sonra düşünücemEmzirme özellikli bol kesim bir şeyler al ki gelecek yaz da aynı elbiseleri giyebilesin
H&M'de vardı geçen yaz. Kardeşimin nikahı için almıştım. Mağaza gezerek bulman çok zor değil mi yalnız? Çeşit olmaz, beden olmaz. Zor gibi geldi bana. Boşuna yorulmuş olmaGeçmiş olsun kuzu dikkat et, yine kol geziyor hastalıklar ya herkes hasta
Ben hele bir karnımın sığdığı bir şeyler bulabileydim, emzirmeyi sonra düşünüceminfluencerlara bakıyorsun karınları burunlarında, zibilyon çeşit kombin yapıyorlar. Ben ya bulamıyorum ya da bulduklarım aşşırı pahalı oluyor neyse bugünden ümidim var bakalım
Ay evet az kaldı gerçekteenSelam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldumcovid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım
N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım
Bal0ncuk aşkumm özledim seni
Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella az kalmış doğuma
Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda
Di mi ya ne kadar hızlı geçti bana hiç geçmiyormuş gibi geliyordu ama doğum yaklaştıkça hızlandı sanki zamanSenin takvimini de her gördüğümde dehşete düşüyorumnasıl bu kadar hızlı büyüyebiliyor, sanki dün gibi seninle de konuşmalarımız
Doğuma hazır mısın, hazırlıkları artık tamamlamışsınızdır siz nerdeyse di mi?
İkimiz de iyiyiz kuzum çok şükürİyiyim bebeğim
Sen ve minnoş nasıl asıl
Guğnaydinnn yeeeevruuummGünaydın bağyanlar 🌤
SağolasınBen de 4-5 hafta önce öyle oldum. Çocuk da hastaydı. Ben üşüttük sandım parkta. Test de yapmadılar. Astımcıma gittim, antibiyotik ve alerji ilaçları verdi, "Ciğerlerine inmek üzere" dedi. Şimdi bu kadar yayılınca geliyor aklıma "Acaba corona mıydı" diye. Çok geçmiş olsun. Hızla iyileşirsin inşallah
sağolasın canım ben hastalık yüzü bilmezdim.fena yakalandım.sen de kendine iyi bakGeçmiş olsun kuzu dikkat et, yine kol geziyor hastalıklar ya herkes hasta
Ben hele bir karnımın sığdığı bir şeyler bulabileydim, emzirmeyi sonra düşünüceminfluencerlara bakıyorsun karınları burunlarında, zibilyon çeşit kombin yapıyorlar. Ben ya bulamıyorum ya da bulduklarım aşşırı pahalı oluyor neyse bugünden ümidim var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?