• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dagda yatip kalkiyorlar fazla oksijen kafa yapiyor🤣🤣
Yani bizim bi tanıdığn oğluda öyleydi
Hacı siz esrarmı içiosnz ddmiştim
Kahkaha atmştı
Kahkahasından bile korkmştum :D

Hadi yaaa :KK43:( Allah rahmet eylesin, sabir diliyorum ailesine, ne zor 😔

Nasi görüşemiyoz beee 😱

Hadi insallah, o da senden kurtulmak istiyomussa demek ahdhahhd
Yahu bi kere sevvv bi kere :D

Hosbuldum çikom❤️ bebikini yerim yerr😍😍

Yaa maşallah 🧿🧿 ben esyalari birakip geldim askos daha hic kalmadim orada, 4 gune esim gelecek inşallah onunla birlikte gidecegiz

Daylosum esimin komutani sehit oldu 😞
Aa başınız sağolsun kuşum 🥺

Kocişin gelsin de seni sevsin 😝
Rüyamda hamileymişim
Cinsiyetini dr kocama sölrmiş bana değil
Kocamda kağıda yazmş felan
Neyse oğlum oluodu ben şok 😶

Orda o kdar göreve gştmede yok demii
Bu rüya için kurban kesmen gerek cağnım. Erkek anası olmak herkese nasip olmuyor 😝😝😝
Ben sataşacaktım N Neal e 🤭 neaaallllll nerdessiiiiiiinnnnmm 😁

Selam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldum 🤧 covid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım 🫠

N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım🥰
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. aşkumm özledim seni
Hemsirecik Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella Matmazella az kalmış doğuma🥰🥰
Katre_g Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda🙈
Geçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak
Daylosum esimin komutani sehit oldu 😞
Başınız sağ olsun. Haberim yoktu 🙁
Mantıklı 😕 bu gece 2de kaka yapmış altını değiştim 4e kadar uyumadı ağladı.sonra 6buçukta uyanıp 8e kadar uyumadı.bağırmaya sus demeye başladım artık.asabım bozuldu uykusuzluktan 😫
Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorum
oh çok şükür çok sevindim sağlıcakla büyüsün minik kuş 🥰 bu güzel habere hayır yapılır ☺️
Ay amin inşallah hepsini sağlıkla, sevgiyle, huzurla analı babalı büyütebilelim 😍
Rüyamda hamileymişim
E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelim
Yok artik ozel harekatta değil 🧿
Oh gözün aydın
Ben insan sevmem
Aa başınız sağolsun kuşum 🥺

Kocişin gelsin de seni sevsin 😝

Bu rüya için kurban kesmen gerek cağnım. Erkek anası olmak herkese nasip olmuyor 😝😝😝

Ben sataşacaktım N Neal e 🤭 neaaallllll nerdessiiiiiiinnnnmm 😁
Ben bugün sokaklarda sürttüm. 6 saat falan dışarıdaydık

Geçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak

Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorum

Ay amin inşallah hepsini sağlıkla, sevgiyle, huzurla analı babalı büyütebilelim 😍

E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelim

Oh gözün aydın

Ben insan sevmem

Sagol neosum, vatan sagolsun🇹🇷

Oh gözün aydın

Ben insan sevmem

Belli belli, bu sessizlik hayrı alamet değildii 😝
Günaydın bağyanlar 🌤
Günaydın canığm kadınlarrr 💜

Bugün kendime yine birkaç elbise aramaya gidicem. 2 hafta sonra tatile gidicez ama benim içine girebildiğinim çok az şey var 🤰🏼İnş bugün hem keseme hem de gönlüme göre bir şeyler bulabilirim 👀

Rüyamda hamileymişim

Orda o kdar göreve gştmede yok demii
Ne güzel rüyaymış mutlu uyanmışsındır 🥰 hayrolsun belki de oğluş yoldadır ❤️

Oh gözün aydın

Ben insan sevmem

amin amin ❤️

Gece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmem 🤦🏻‍♀️ çocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Ben de 4-5 hafta önce öyle oldum. Çocuk da hastaydı. Ben üşüttük sandım parkta. Test de yapmadılar. Astımcıma gittim, antibiyotik ve alerji ilaçları verdi, "Ciğerlerine inmek üzere" dedi. Şimdi bu kadar yayılınca geliyor aklıma "Acaba corona mıydı" diye. Çok geçmiş olsun. Hızla iyileşirsin inşallah

Belli belli, bu sessizlik hayrı alamet değildii 😝

Günaydın canığm kadınlarrr 💜

Bugün kendime yine birkaç elbise aramaya gidicem. 2 hafta sonra tatile gidicez ama benim içine girebildiğinim çok az şey var 🤰🏼İnş bugün hem keseme hem de gönlüme göre bir şeyler bulabilirim 👀
Emzirme özellikli bol kesim bir şeyler al ki gelecek yaz da aynı elbiseleri giyebilesin

Gece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmem 🤦🏻‍♀️ çocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Geçmiş olsun kuzu dikkat et, yine kol geziyor hastalıklar ya herkes hasta 🥺

Emzirme özellikli bol kesim bir şeyler al ki gelecek yaz da aynı elbiseleri giyebilesin
Ben hele bir karnımın sığdığı bir şeyler bulabileydim, emzirmeyi sonra düşünücem 🤣 influencerlara bakıyorsun karınları burunlarında, zibilyon çeşit kombin yapıyorlar. Ben ya bulamıyorum ya da bulduklarım aşşırı pahalı oluyor 🤦🏼‍♀️ neyse bugünden ümidim var bakalım 💜

Ben hele bir karnımın sığdığı bir şeyler bulabileydim, emzirmeyi sonra düşünücem 🤣 influencerlara bakıyorsun karınları burunlarında, zibilyon çeşit kombin yapıyorlar. Ben ya bulamıyorum ya da bulduklarım aşşırı pahalı oluyor 🤦🏼‍♀️ neyse bugünden ümidim var bakalım 💜
H&M'de vardı geçen yaz. Kardeşimin nikahı için almıştım. Mağaza gezerek bulman çok zor değil mi yalnız? Çeşit olmaz, beden olmaz. Zor gibi geldi bana. Boşuna yorulmuş olma

Selam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldum 🤧 covid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım 🫠

N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım🥰
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. aşkumm özledim seni
Hemsirecik Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella Matmazella az kalmış doğuma🥰🥰
Katre_g Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda🙈
Ay evet az kaldı gerçekteen 😍 senden de bekliyorum gebelik takvimi artık 😍
Senin takvimini de her gördüğümde dehşete düşüyorum 🙈 nasıl bu kadar hızlı büyüyebiliyor, sanki dün gibi seninle de konuşmalarımız 🤭

Doğuma hazır mısın, hazırlıkları artık tamamlamışsınızdır siz nerdeyse di mi?
Di mi ya ne kadar hızlı geçti bana hiç geçmiyormuş gibi geliyordu ama doğum yaklaştıkça hızlandı sanki zaman 😍 her şey hazır Mete beyi bekliyoruz artık 😍
İyiyim bebeğim
Sen ve minnoş nasıl asıl
İkimiz de iyiyiz kuzum çok şükür 😍

Ben de 4-5 hafta önce öyle oldum. Çocuk da hastaydı. Ben üşüttük sandım parkta. Test de yapmadılar. Astımcıma gittim, antibiyotik ve alerji ilaçları verdi, "Ciğerlerine inmek üzere" dedi. Şimdi bu kadar yayılınca geliyor aklıma "Acaba corona mıydı" diye. Çok geçmiş olsun. Hızla iyileşirsin inşallah
Sağolasın ❤️ Size de çok geçmiş olsun iyiki ciğerlere inmemiş.salgın da var deniliyordu bilemiyorum artık ne olduk.ağrıdan bir gram uyuyamadım parol aldımda biraz kendime geldim.ben dayanırım da çocuğa bulaşmaz inşallah

sağolasın canım ben hastalık yüzü bilmezdim.fena yakalandım.sen de kendine iyi bak

Back