Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paresilaaa kuzum, ne zamandır görüşemiyoruz
Evet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorum bir hafta sonra izne ayrılacağım bir aylık inşallah gün sayıyorum şimdi de Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. şarkısı ile balkonda çiçeklerimle birlikte kahve içiyorum senin için hepsini bir fotoya koydum sen napiyorsun nasılsın yeğenim nasıl

Eklentiler

• BeautyPlus_20220724111749566_save.jpg
    184,7 KB · Görüntüleme: 39
Evet hm de güzel şeyler var. Zaten mağazada olmuuor ki bu kadar çeşit hamileler için, sadece online a koyuyorlar çoğunu. Aslında mağazadan bakmıyorum artık, geçen lcw dan sipariş verdim bakalım eve gelince bakıcam beğenicek miyim? Hamileyken ki bedenim konusunda da kararsızlık yaşıyorum, deneyebilsem daha iyi olur ama şimdilik online siparişe devam bakalım.

Ya bir hediyemiz vardı da boynerden, bugün süresi dolmadan onu değiştirmeye gidicez, gitmişken de bir şeyler bakarım dedim. En azından bikini bakabilirim. Bikiniyi hamile bikinisi almama gerek yok nasılsa

Geçen giysilerimi denedim tatil için üstüme neler oluyor diye. Plaj kimonoları var ya onlar bu göbüşle aşırı tatlı duruyor yalnız

Uuuu demek Mete Bey sağlıkla gelsin Mete Bey'ciğimiz
Sefan olsun parecim
Ne güzelmiş çiçeklerin balkonunda. Ben bir beceremedim çiçek bakma işini, hepsini öldürüyorum balkonda zavallıların

Sağol canım ben çiçek çok ama çok seviyorum. Evin her yerinden çiçek çıkıyor koltuklarimda yeşil. Artık eşim diyor beni de yeşile boyarsin artık iş yerinde de çok çiçeğim var.
Balkon benim akşam güneşi alıyor sadece belki ondandır

Allah korusun
Ben niye hiç çiçek bakamıyorum ya :/ Ne güzel duruyorlar

Ben insan değilim
Meleğim
Sevebilirsn

Ne güzel rüyaymış mutlu uyanmışsındır hayrolsun belki de oğluş yoldadır

amin amin
Yk kız amaağğğnnn
Anca tüple

Gece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmem çocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Amanın
Çok geçmiş olsun bulutum
Ilık limonlu su iç
Sarımsak yut bide

Senide severim çiçeklerinide severim

Teşekkür ederim kızlar hepinize
Daha iyimsn cuko

Allah korusun

Ben niye hiç çiçek bakamıyorum ya :/ Ne güzel duruyorlar
Bunlarda benim bebislerim deyim küçük beyden fırsat bulup açıyorlar. Yemesin diye suratlar koyduk bunlar kolay olanlar belki kolaydan başlarsan olur yapma çiçekte çok var çiçek bağımlısıyım sanırım

Eklentiler

• BeautyPlus_20220724120244754_save.jpg
    216 KB · Görüntüleme: 32
  • BeautyPlus_20220724122606880_save.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 32
Yok benim mümkün değil. Hem ev küçük, güneş alsın diye koyacak yer yok, hem güneş alan yer ve güneş alma süresi çok kısıtlı, hem sulamayı unutuyorum. Avokadom vardı. Belime kadar geliyordu. Annemlerde bıraktım ben bakamam diye. Orda da kurumuş gitmiş. O kadar üzüldüm ki bir daha almam da ekmem de bir şey. Annemin çok çiçeği vardı biz küçükken. Hepsiyle konuşur, öyle sulardı. Bazısı isim de veriyor. Bildiğin canlı işte onlar da bebek gibi hem bakıma muhtaç hem sevildiklerinde hemen belli ediyorlar canlanıyorlar

İlerde küçük bey büyüdüğünde belki alıp bakarsın. Şimdi bendeki çiçekler hep hediye ve ben de onları yeğenlerim diye seviyorum iyi iyi tek olmadığıma sevindim

senin şu tabloların heykellerin beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…