- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.041
Evet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorum
Evet hm de güzel şeyler var. Zaten mağazada olmuuor ki bu kadar çeşit hamileler için, sadece online a koyuyorlar çoğunu. Aslında mağazadan bakmıyorum artık, geçen lcw dan sipariş verdim bakalım eve gelince bakıcam beğenicek miyim? Hamileyken ki bedenim konusunda da kararsızlık yaşıyorum, deneyebilsem daha iyi olur ama şimdilik online siparişe devam bakalım.H&M'de vardı geçen yaz. Kardeşimin nikahı için almıştım. Mağaza gezerek bulman çok zor değil mi yalnız? Çeşit olmaz, beden olmaz. Zor gibi geldi bana. Boşuna yorulmuş olma
Ay evet az kaldı gerçekteensenden de bekliyorum gebelik takvimi artık
Di mi ya ne kadar hızlı geçti bana hiç geçmiyormuş gibi geliyordu ama doğum yaklaştıkça hızlandı sanki zamanher şey hazır Mete beyi bekliyoruz artık
İkimiz de iyiyiz kuzum çok şükür
Sefan olsun parecimEvet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorumbir hafta sonra izne ayrılacağım bir aylık inşallah gün sayıyorum şimdi de Bal0ncuk şarkısı ile balkonda çiçeklerimle birlikte kahve içiyorum senin için hepsini bir fotoya koydum sen napiyorsun nasılsın yeğenim nasıl
Sağol canım ben çiçek çok ama çok seviyorum. Evin her yerinden çiçek çıkıyorEvet hm de güzel şeyler var. Zaten mağazada olmuuor ki bu kadar çeşit hamileler için, sadece online a koyuyorlar çoğunu. Aslında mağazadan bakmıyorum artık, geçen lcw dan sipariş verdim bakalım eve gelince bakıcam beğenicek miyim? Hamileyken ki bedenim konusunda da kararsızlık yaşıyorum, deneyebilsem daha iyi olur ama şimdilik online siparişe devam bakalım.
Ya bir hediyemiz vardı da boynerden, bugün süresi dolmadan onu değiştirmeye gidicez, gitmişken de bir şeyler bakarım dedim. En azından bikini bakabilirim. Bikiniyi hamile bikinisi almama gerek yok nasılsa
Geçen giysilerimi denedim tatil için üstüme neler oluyor diye. Plaj kimonoları var ya onlar bu göbüşle aşırı tatlı duruyor yalnız
Uuuu demek Mete Beysağlıkla gelsin Mete Bey'ciğimiz
Sefan olsun parecim
Ne güzelmiş çiçeklerin balkonunda. Ben bir beceremedim çiçek bakma işini, hepsini öldürüyorum balkonda zavallıların
Allah korusunSağolasınSize de çok geçmiş olsun iyiki ciğerlere inmemiş.salgın da var deniliyordu bilemiyorum artık ne olduk.ağrıdan bir gram uyuyamadım parol aldımda biraz kendime geldim.ben dayanırım da çocuğa bulaşmaz inşallah
sağolasın canım ben hastalık yüzü bilmezdim.fena yakalandım.sen de kendine iyi bak
Ben niye hiç çiçek bakamıyorum ya :/ Ne güzel duruyorlarEvet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorumbir hafta sonra izne ayrılacağım bir aylık inşallah gün sayıyorum şimdi de Bal0ncuk şarkısı ile balkonda çiçeklerimle birlikte kahve içiyorum senin için hepsini bir fotoya koydum sen napiyorsun nasılsın yeğenim nasıl
Ben insan değilimGeçmiş olsun çuku. Bebişe çok sevindim. Çiğ ceviz, fındık, badem yiyor musun? Meyveni, sebzeni, proteinini, bol suyu ihmal etme. Bebikimize iyi bak
Başınız sağ olsun. Haberim yoktu
Uykusuzluk beni de çok zorluyor. Bazen ben de sabrımın sınırlarında gezinip biraz sesimi yükseltiyorum. Sonra vicdan azabından geberiyorum
Ay amin inşallah hepsini sağlıkla, sevgiyle, huzurla analı babalı büyütebilelim
E bize bu kadar sallarsan olacağı o. İyi olmuş. Hadi hayırlısı inşallah o günleri de görelim
Oh gözün aydın
Ben insan sevmem
Ben bugün sokaklarda sürttüm. 6 saat falan dışarıdaydık
Yk kız amaağğğnnnNe güzel rüyaymış mutlu uyanmışsındırhayrolsun belki de oğluş yoldadır
amin amin
AmanınGece ateşim çıktı parol içtim.bütün kemiklerim ağrıyor.eşimden bulaştı sanırım corona mı oldum bilmemçocuğu bile taşıyacak mecalim yok
Senide severim çiçeklerinide severimEvet fıstık çok oldu görüşmeyeli. Eşim covid biraz zor geçirdi ama çok şükür atlattı. Şu an çok daha iyi. Ben mezun oldum. Formasyon için üniversite kovalıyorumbir hafta sonra izne ayrılacağım bir aylık inşallah gün sayıyorum şimdi de Bal0ncuk şarkısı ile balkonda çiçeklerimle birlikte kahve içiyorum senin için hepsini bir fotoya koydum sen napiyorsun nasılsın yeğenim nasıl
Daha iyimsn cukoTeşekkür ederim kızlar hepinize
Bunlarda benim bebislerim deyimAllah korusun
Ben niye hiç çiçek bakamıyorum ya :/ Ne güzel duruyorlar
Oyyy bende seni çok seviyorum kiiiiBen insan değilim
Meleğim
Sevebilirsn
Yk kız amaağğğnnn
Anca tüple
Amanın
Çok geçmiş olsun bulutum
Ilık limonlu su iç
Sarımsak yut bide
Senide severim çiçeklerinide severim
Daha iyimsn cuko
Yok benim mümkün değil. Hem ev küçük, güneş alsın diye koyacak yer yok, hem güneş alan yer ve güneş alma süresi çok kısıtlı, hem sulamayı unutuyorum. Avokadom vardı. Belime kadar geliyordu. Annemlerde bıraktım ben bakamam diye. Orda da kurumuş gitmiş. O kadar üzüldüm ki bir daha almam da ekmem de bir şey. Annemin çok çiçeği vardı biz küçükken. Hepsiyle konuşur, öyle sulardı. Bazısı isim de veriyor. Bildiğin canlı işte onlar da bebek gibi hem bakıma muhtaç hem sevildiklerinde hemen belli ediyorlar canlanıyorlarBunlarda benim bebislerim deyimküçük beyden fırsat bulup açıyorlar. Yemesin diye suratlar koyduk bunlar kolay olanlar belki kolaydan başlarsan olur yapma çiçekte çok var çiçek bağımlısıyım sanırım
İnşallah canım benimmUuuu demek Mete Beysağlıkla gelsin Mete Bey'ciğimiz
İlerde küçük bey büyüdüğünde belki alıp bakarsın. Şimdi bendeki çiçekler hep hediye ve ben de onları yeğenlerim diye seviyorumYok benim mümkün değil. Hem ev küçük, güneş alsın diye koyacak yer yok, hem güneş alan yer ve güneş alma süresi çok kısıtlı, hem sulamayı unutuyorum. Avokadom vardı. Belime kadar geliyordu. Annemlerde bıraktım ben bakamam diye. Orda da kurumuş gitmiş. O kadar üzüldüm ki bir daha almam da ekmem de bir şey. Annemin çok çiçeği vardı biz küçükken. Hepsiyle konuşur, öyle sulardı. Bazısı isim de veriyor. Bildiğin canlı işte onlar da bebek gibi hem bakıma muhtaç hem sevildiklerinde hemen belli ediyorlar canlanıyorlar
senin şu tabloların heykellerin beni benden alıyorBunlarda benim bebislerim deyimküçük beyden fırsat bulup açıyorlar. Yemesin diye suratlar koyduk bunlar kolay olanlar belki kolaydan başlarsan olur yapma çiçekte çok var çiçek bağımlısıyım sanırım
Tabloyu kuzenim yaptı canım ev hediyesisenin şu tabloların heykellerin beni benden alıyor
benim en merak ettiğim konu şuTabloyu kuzenim yaptı canım ev hediyesi
Bir başak burcu olaraktan toz almak görevimizbenim en merak ettiğim konu şu
evin heryerinde bişiler var
ablammm sen bu evin tozunu hani sabırla alıyorsun
ben boş evin tozunu alırken cinnet geçiriyorum
delisin yeminleBir başak burcu olaraktan toz almak görevimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?