- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.821
Olum benim normalde böyle şeylere ihtiyacım yok. Bana zaman tea lazım sex değil
İkiz olsun olmaz mı bir pirtta ikisi de olsunAssgsdff o evden çalışıyor. Annemi çağırdım o baktı çocuğa
Onunki tilki uykusu. Başında nöbet tutup uyanır gibi oldukça sallıyoruz
Bence Pare'nin kızı olacak
Anaaam bu da ikizci. İkizin hamileliği hem riskli hem zor. Doğurması, bakması ayrı zor. Ayrı zamanlarda doğan ikizler yapın yapacaksanızİkiz olsun olmaz mı bir pirtta ikisi de olsun
Heycanla bekliyorum o zaman sgshxhdhd
Yaa, iyiki gitmissin neos. Alerji kadar illet baska bir sey yok yaHemsirecik Benim kulaklar da az kaldı sizlere ömür olacaktı. Bugün astımcıma gittim. Antibiyotiğinden alerji hapına, alerji damlasından öksürük ilacına bir torba ilaç verdi yolladı
NieeeeValla 2 yıldır doktora gitmiyoruz
Beni kahveyle kandıramazsnO zaman sana kayfe️
Çok şükür canımm
İçim inanılmaz rahatladı ya
Pipilisi olceekkkAssgsdff o evden çalışıyor. Annemi çağırdım o baktı çocuğa
Onunki tilki uykusu. Başında nöbet tutup uyanır gibi oldukça sallıyoruz
Bence Pare'nin kızı olacak
O zaman söyle ne istersinBeni kahveyle kandıramazsn
Seniii diomuşumO zaman söyle ne istersin
Beni boşver bacım benim kendime hayrım yokSeniii diomuşum
Bilmem valla ahsjjsNieeee
Beni kahveyle kandıramazsn
Pipilisi olceekkk
Uzun zamandır gebeeeee videosu yok piyasada bak. Sen deyince hatırladım şimdi. Gebesin tabii ya ne olacağıdı. İkiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz zor ikizBen de hep ikiz isterdim ama ikiz istemek için bakıcıda istenmesi gerektiğini farkettim hahshhs bakıcı varsa okeyim ikize, bakıcı parası da vermem amagerçi ben şuan teke hamileyim ( evrene mesaaaajjjj gebeyim )
Sana sabır çayı yazıyorumOlum benim normalde böyle şeylere ihtiyacım yok. Bana zaman tea lazım sex değil
Uzun zamandır gebeeeee videosu yok piyasada bak. Sen deyince hatırladım şimdi. Gebesin tabii ya ne olacağıdı. İkiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz
Sana sabır çayı yazıyorum
cukulatam vücut ve psikolojileri gebe olduğuna inandırmak lazım önce galiba. Ben bazen diyorum ki başta böyle sıkıntılar falan oldu yaaa, vücudumu zorla hamile bırakınca, başta bir süre adapte olamadı bence neyseki şimdi durumlar fena değil senin de rüyalarına girip "Gebeeeehhh" diye fısıldıcam rahimlere fısıldayan kadın
Evet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar yaAnaaam bu da ikizci. İkizin hamileliği hem riskli hem zor. Doğurması, bakması ayrı zor. Ayrı zamanlarda doğan ikizler yapın yapacaksanız
Kuzenimin ikizleri var. 1 yaşlarına yeni girdiler. Uzaktan bakınca bile zor. Eşim her görüştüğümüzde "Nasıl bakıyorlar" diye hayret ediyor. Kuzenim bir senede 5 yaş almış gibi. Saçları beyazladı, yüzü çöktü ve o baba olan taraf anne değilEvet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar yatabi uzaktan
herifleri kuruttunuzBeni boşver bacım benim kendime hayrım yok
keşke benmde diğer bebemin kalbi durmasaydıBen de hep ikiz isterdim ama ikiz istemek için bakıcıda istenmesi gerektiğini farkettim hahshhs bakıcı varsa okeyim ikize, bakıcı parası da vermem amagerçi ben şuan teke hamileyim ( evrene mesaaaajjjj gebeyim )
Senden bunları da mı duyacağıdıkherifleri kuruttunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?