Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar ya tabi uzaktan
Aynen ikiz dışardan severken mükemmel tatlı bir şey ama bakım aşamasını düşünmek bile istemiyorum ben de sırf bakım kısmından dolayı mümkünse tekil isterim İkizin hamileliği hele riskli olmasının yanı sıra çok zor ve ağrılıdır ya

Sağlıcakla gelsin minnoş.yakışıklılara bir fındık daha katılıyor desene
Doğumdan ne kadar sonra onu da de hele

DusunceBulutu Nerede?
Tatile gittim geldim şimdi de çocuğun öğünü arttı ona ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum.emeklemeyi öğrendi yerinde de durmuyor.hareketli bir döneme girdik anlayacağın

Ooo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelim

yediğin içtiğin senin olsun nie anlatmıon kız bacı
Anlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye
Ooo erken tatil. Yarasıın 🏖🏝 Nereye gittiniz? Bebekle tatil nasıl oluyormuş anlat tecrübelenelim
5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymış
Yuoo anlatacak işte biz de Milor'luk yapacağız. Neal Milor 🍽
valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangal

Ayyy okurken kendim gitmiş gelmiş gibi oldum. Az daha ayrıntı vereydin iyiydi. Güzel gidiyordu kısa sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…