• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hep ikiz isterdim ama ikiz istemek için bakıcıda istenmesi gerektiğini farkettim hahshhs bakıcı varsa okeyim ikize, bakıcı parası da vermem ama😜 gerçi ben şuan teke hamileyim 🤰🤰🤰🤰 ( evrene mesaaaajjjj gebeyim )
Uzun zamandır gebeeeee videosu yok piyasada bak. Sen deyince hatırladım şimdi. Gebesin tabii ya ne olacağıdı. İkiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz

Olum benim normalde böyle şeylere ihtiyacım yok. Bana zaman tea lazım sex değil 🤣🙈
Sana sabır çayı yazıyorum 🤣

cukulatam cukulatam vücut ve psikolojileri gebe olduğuna inandırmak lazım önce galiba. Ben bazen diyorum ki başta böyle sıkıntılar falan oldu yaaa, vücudumu zorla hamile bırakınca, başta bir süre adapte olamadı bence 🤣 neyseki şimdi durumlar fena değil 🙈 senin de rüyalarına girip "Gebeeeehhh" diye fısıldıcam 🤭 rahimlere fısıldayan kadın 😎

Uzun zamandır gebeeeee videosu yok piyasada bak. Sen deyince hatırladım şimdi. Gebesin tabii ya ne olacağıdı. İkiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz zor ikiz

Ay hadi inşallah🤩
Sana sabır çayı yazıyorum 🤣

cukulatam cukulatam vücut ve psikolojileri gebe olduğuna inandırmak lazım önce galiba. Ben bazen diyorum ki başta böyle sıkıntılar falan oldu yaaa, vücudumu zorla hamile bırakınca, başta bir süre adapte olamadı bence 🤣 neyseki şimdi durumlar fena değil 🙈 senin de rüyalarına girip "Gebeeeehhh" diye fısıldıcam 🤭 rahimlere fısıldayan kadın 😎

Durumlar gayet iyiii çiçek gibiii 🌺 Bir gece ansızın rüyama bekliyorum katrem🤰 Göbüşünle gel bebişinle gel sürtün bana azcık gebelik bulaşsın😂

Evet biliyorum zor kuzenlerim ikiz annemin dayıları ikiz ama çok tatlı oluyorlar ya🥰🥰 tabi uzaktan🙄
Kuzenimin ikizleri var. 1 yaşlarına yeni girdiler. Uzaktan bakınca bile zor. Eşim her görüştüğümüzde "Nasıl bakıyorlar" diye hayret ediyor. Kuzenim bir senede 5 yaş almış gibi. Saçları beyazladı, yüzü çöktü ve o baba olan taraf anne değil

Beni boşver bacım benim kendime hayrım yok 😀
herifleri kuruttunuz :D

Ben de hep ikiz isterdim ama ikiz istemek için bakıcıda istenmesi gerektiğini farkettim hahshhs bakıcı varsa okeyim ikize, bakıcı parası da vermem ama😜 gerçi ben şuan teke hamileyim 🤰🤰🤰🤰 ( evrene mesaaaajjjj gebeyim )
keşke benmde diğer bebemin kalbi durmasaydı
ara sıra hatırlar efkarlanırım :(

ama olsun sen tek hamilesin.. HAMİLESİN :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Back