- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.781
Mesela cam silmek...
Bu baluş evinin camlarını sildirmez bize beğenmez tüüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela cam silmek...
boğazda yemekTamam ne istiyosan söyle snshshhs
Ayy en sevdiğim seve seve bakarım onlaraaa
Benim kizlar kendini kurtarir sen merak etmeonlara istersen benm kız bakabilir
ama geldiğinde kedini ölü bulabilirsin
daha farklı şeyler
en son kuzenimin kedisini ısırmaya çalışıyorduBenim kizlar kendini kurtarir sen merak etme
Ben senede bir siliyorum benimkini hic begenmez ajafzjsgshsbsBu baluş evinin camlarını sildirmez bize beğenmez tüüüü
Çocuklara karsi tahammülü var ya pamuksunun, ses etmiyor minik kusumen son kuzenimin kedisini ısırmaya çalışıyordu
komşunun köpeğinede tokat attı
artık ben bilmem
o zaman sorun yokÇocuklara karsi tahammülü var ya pamuksunun, ses etmiyor minik kusum
boğazda yemek
Ben senede bir siliyorum benimkini hic begenmez ajafzjsgshsbs
Yaa kurban olurum gelsin sevsin ❤❤o zaman sorun yok
benmki hayvanları cok seviyor ama sevgiyi daha öğretemedik oyuncak sanıor sanırım
Kiz bizim burada hazirana kadar kar yağıyor bende soguk diyip silmiyorum manisa sicahmis simdi ne bahane uydursam bilemedimTamam gel sözüm olsun be
Ahahahhaha ben de yazın siliyorum kışın hiç silmem agshhshshs
yaa kıyamam kız tutsundaTamam gel sözüm olsun be
Ahahahhaha ben de yazın siliyorum kışın hiç silmem agshhshshs
çalışmıyor olsaydım alırdık bizde ama onlarda canYaa kurban olurum gelsin sevsin ❤❤
Kiz bizim burada hazirana kadar kar yağıyor bende soguk diyip silmiyorum manisa sicahmis simdi ne bahane uydursam bilemedim
İnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤yaa kıyamam kız tutsunda
sen bişi yapmasanda olur
çalışmıyor olsaydım alırdık bizde ama onlarda can
haksızlık yapmak istemiyorm
Ahafahsgsgss camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelenHahahhahah çokkk sıcak bayılcak gibi oluyorum dersin hahahah van, manisa, yavas yavas istanbula doğru geliyonuz mu napıyonuz?
İnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤
Ahafahsgsgss camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelen
Gözümüz aydınKızlaaar bebeğimin kalbindeki delik kapanmış
Mahmuta yoookHerkeşe benden çay
Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdırHelloooğğğğ! Test gününü saymaaaazsak son 3 gün! Heyecandan gümbüdü güm bam bam Umarım yere çakılmam
cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istickdaha işime yarıyacak şeyler olmalı
Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınızİnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤
Ahafahsgsgss camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelen
Gözümüz aydın
Mahmuta yoook
Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdır
cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick
Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınız
Benim camları en son transferlerden önce silmiştim. Sonra sağolsun annem geldi sildi çoğunu. Mutfakla balkon kaldı, eşime sil diyorum silmiyor haftasonu kahvaltılarını, pohlu camların ardından istanbulu seyrederek yapıyorum
anneme bırakıp gelecem zaten emzirmöiyomcukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick
tüp bbek yapanların klasik lafıAhahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh
anneme bırakıp gelecem zaten emzirmöiyom
tüp bbek yapanların klasik lafı
kız boğazdaki bir yemek kaç para bilionmu
tüp kadar
Ahahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh
Bal0ncuk buna da yemek değil diyemeyiz sonuçtaBoğazda balık ekmek yeriz
Hayırdır nerelerdeydin?Ya siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz. İki dakka gittim mükemmel muhabbet dönmüş tam lafları gediğine oturtmalık. Yazacağım her şey yazılmış. Okudum, emojiledim, geçtim Olmaz ki böyle hallahallaaaaa