• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa kıyamam kız tutsunda
sen bişi yapmasanda olur

çalışmıyor olsaydım alırdık bizde ama onlarda can
haksızlık yapmak istemiyorm
İnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤
Hahahhahah çokkk sıcak bayılcak gibi oluyorum dersin hahahah van, manisa, yavas yavas istanbula doğru geliyonuz mu napıyonuz? 🤩
Ahafahsgsgss 🤣🤣🤣🤣 camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum🤪🤪🤪 kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi🙄🙄 simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelen

İnşallah lenos biraz daha buyuyunce alirsiniz baluss, o da sorumluluk almis olur❤

Ahafahsgsgss 🤣🤣🤣🤣 camlar cok buyuk zati, e bendede bel fitigi var malum🤪🤪🤪 kiz edirneyi istiyorduk istanbula yakin olsun diye cikmadi🙄🙄 simdi bir 6 sene kaliriz burada muhtemelen

Vardır ondada bi hayırr🤩 6 sene sonra edirne olur inşallah🤩🤩

Kızlaaar bebeğimin kalbindeki delik kapanmış 😍
Gözümüz aydın 🥳
Herkeşe benden çay 😀
Mahmuta yoook 🤣
Helloooğğğğ! Test gününü saymaaaazsak son 3 gün! Heyecandan gümbüdü güm bam bam 😂 Umarım yere çakılmam🥲
Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdır 👋🏻
daha işime yarıyacak şeyler olmalı :KK70:
cukulatam cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick 🤣

Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınız 🤩

Benim camları en son transferlerden önce silmiştim. Sonra sağolsun annem geldi sildi çoğunu. Mutfakla balkon kaldı, eşime sil diyorum silmiyor 🤦🏼‍♀️ haftasonu kahvaltılarını, pohlu camların ardından istanbulu seyrederek yapıyorum 🙄

Gözümüz aydın 🥳

Mahmuta yoook 🤣

Çakılma daha cociğe lazımsın nereye çakılıyorsun sen hayırdır 👋🏻

cukulatam cukulatam bebeğe bakanı var, seni ziyan mı etsin daha kullanışlı bir şey istick 🤣

Manisa da izmire yakın, gider gider mini tatiller yaparsınız 🤩

Benim camları en son transferlerden önce silmiştim. Sonra sağolsun annem geldi sildi çoğunu. Mutfakla balkon kaldı, eşime sil diyorum silmiyor 🤦🏼‍♀️ haftasonu kahvaltılarını, pohlu camların ardından istanbulu seyrederek yapıyorum 🙄

Ahahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh

Ahahhaha aynen baksana boğazda yemek diyo , aman tutsunda totomuza giren girmiş boğazda yemek çokta koymaz shjshsjshdh
Boğazda balık ekmek yeriz😂
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. buna da yemek değil diyemeyiz sonuçta 🤣
Ya siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz. İki dakka gittim mükemmel muhabbet dönmüş tam lafları gediğine oturtmalık. Yazacağım her şey yazılmış. Okudum, emojiledim, geçtim 🙄 Olmaz ki böyle hallahallaaaaa
Hayırdır nerelerdeydin? 🙄
Yoksaaaaaaaa? 😏

Back